Προς το περιεχόμενο

klainmaingr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.945
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με klainmaingr

  • Ημερομηνία γέννησης 02/01/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Beach(plz)

Πρόσφατες Επισκέψεις

19.839 προβολές προφίλ

klainmaingr's Achievements

  1. Εχω τώρα μέχρι 01/04/27. Θα περιμενω το τέλος Ιουνίου να βάλω και την τελευταία εξαμηνη ωστε να καπαρω και να χρησιμοποιήσω και αυτηνα στο μεγιστο (22/06 αν τα υπολογίζω καλα). Πραγματικά μου έφυγε ενα μεγάλο βάρος. Όχι για τη συνδρομή αλλά γιατί δε μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν προχωρούσε.Πλεον ολα βγάζουν νόημα.
  2. Λοιπόν ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Και νομίζω οτι έχω καταλάβει και τι συμβαίνει. Για αρχή πώς τα κατάφερα για INDIA απο eneba MS acc: Ελλάδα Xbox360 acc: Ελλάδα Windows 11 MS Store application: Netherlands (απο τα settings των windows) VPN: Singapore Όλα τα τελευταία χρόνια ζούσα στην Ολλανδία και φαντάζομαι (Δε θυμάμαι) είχα βάλει στο MS account μου Netherlands. Κάποια στιγμή πρίν μερικά χρόνια είχα κάνει redeem κάποιες GLOBAL 3μηνες κάρτες. Δε θύμαμαι αν το είχα κάνει απο browser Ή απο το Store της κονσόλας (που ήταν σε region NL) Καταλαβαίνω λοιπόν οτι το live βλέπει σαν χώρα λογαριασμού (you currently have a subscription from a different region) το τελευταίο μέρος που είχες δηλωμένο στο ακκάουντ όταν έκανες redeem. Το store region των windows αλλάζει ΑΥΤΟΜΑΤΑ το account στο εκάστοτε region/locale που έχεις δηλωμένο στα windows. Οπότε όταν μπήκα με το store γυρισμένο εκεί, μου είχε ([email protected] - Netherlands) και έτσι και πέρασε ο κωδικός. Καταλαβαίνω λοιπόν οτι το μόνο που χρειαζόταν ήταν να αλλάξω το ms account μου σε Netherlands και να μπώ με vpn Singapore. Αυτό μπορεί να βοηθήσει λοιπόν όποιον έχει προβλήματα. Πραγματικά έκανα τα ΠΑΝΤΑ απο troubleshooting οπότε αν έχει κάποιος θέμα ας μου πεί. Πλέον Συνδρομή μέχρι και 22/06/27 (θα βάλω έναν κωδικό ακόμα στο τέλος του μήνα) και μέχρι τότε ποιος ζεί ποιος πεθαίνει. 10 ευρώ βγήκε η κάθε 6μηνη μαζί με τα transaction fees που αντιστοίχησε σε 2 μήνες και 22 μέρες οπότε πάνω κάτω 3.5 ευρώ ο μήνας.
  3. Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να προχωρήσω πάντως. Ξόδεψα οτι υπόλοιπο είχα σε currency άλλου region (brl) Έκανα migrate to 360 account μου στην Ελλάδα (απο GB). Το επιβεβαίωσα και με το support. Έχω τώρα και το ms και το 360 account Ελληνικά αλλα τζίφος. Έχω τα ίδια προβλήματα. Η μόνη φορά που κάτι πάει να κάνει είναι όταν αλλάζω το ms account στην Ινδονησία. Δεν βοηθάει καθόλου που οι κωδικοί Ινδίας ΔΕΝ είναι πραγματικά Ινδίας οπότε παίζουν πολλοί πιθανοί συνδυασμοί. Τώρα μου έμεινε μόνο να κάνω δοκιμές με διευθύνσεις μήπως και παίζουν κάποιο ρόλο αλλα νιώθω οτι είμαι σε απόλυτο τέλμα εφόσον και το xbox cc migration δε δούλεψε. MS account (VPN) India (India) You currently have a subscription from a different region. If it still doesn't work, please contact customer support. Indonesia (Singapore) Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web page or device, or you may be ineligible to redeem this code. Indonesia(Indonesia) This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Get more info Greece(Greece/Singapore/Indonesia) Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση αυτού του κωδικού. Αγοράστηκε σε διαφορετική περιοχή από τον λογαριασμό σας. Greece(India) Η περιοχή στην οποία αγοράσατε τη συνδρομή σας και η περιοχή του Store πρέπει να ταιριάζουν. Αν η αλλαγή της περιοχής του Store δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε μαζί μας στην Υποστήριξη της Microsoft.
  4. Έκανες κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά το region και απο πού έκανες redeem? Εγώ είμαι ακόμα σε τέλμα και εχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ. Και με kaspersky/cyberghost δεν έχει σημασία πάντα πάίρω "check the instructions that came with your code" κτλ Η μόνη μου ελπίδα είναι το migration απο UK σε Ελληνικό λογαριασμό αλλα έχω λεφτά σε βραζιλιάνικα σκατάκια μέσα και δεν θέλω να αγοράσω κάτι προς το παρόν... Έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.
  5. Παίξε μόνο ότι σε τραβάει. Η λύση είναι πάρα πολύ απλή. Δεν είναι δουλειά το γκειμινγκ και δεν υπάρχει backlog. Είτε θέλεις είτε δε θέλεις να παίξεις κάτι. Ξεκινάς και ένα παιχνίδι είναι κουραστικό και δεν παλεύεται; Πάς στο επόμενο μέχρι να σου κάτσει κάτι που σε ευχαριστεί. Δεν βρίσκεις κάτι; Κάνε κάτι άλλο στη ζωή και ξαναγύρνα όταν έχεις ώρα και όρεξη. Είχα πάθει το ίδιο με τα achievements. Είχα θέμα να θέλω να τελειώσω όλα τα παιχνίδι που μου άρεσαν 100% . Ε τελικά κατέληγα να τα κάνω αγγαρεία. Τώρα κάνω πλατ μόνο ότι μ αρέσει πραγματικά και ότι έχει καλά δομημένα achievement. Όπως έχω γράψει στο άλλο τόπικ έχω βρεί τη χαρά μου στα super mario. Καταπληκτικό gameplay loop, αρκετή επιλεκτική δυσκολία που μπορείς είτε να την ακολουθήσεις (όλα τα αστέρια) ή απλά να τα τερματίσεις. 5-10λεπτα sessions που δεν απαιτούν πλήρη αφοσίωση. Προσαρμόζεις το gaming στα μέτρα σου και όχι στα δικά του. Έβλεπα τώρα τη λίστα απο τα παιχνίδια που είχα τερματίσεις στο 360 και ήταν 100δες games. Άλλη εποχή, άλλος χρόνος, άλλη όρεξη. Σήμερα δίνω προτεραιτότητα σε άλλα πραγματα και βάζω πάνω απ όλα τη διασκέδαση. Εφόσον έχεις περιορισμένο χρόνο πρέπει να τον αξιοποιείς αντίστοιχα. Αν παίζεις και βλαστημάς βρές άλλο χομπι ή άλλο genre. Πάνω σε όλα αυτά, το πιο σημαντικό είναι να έχεις μια καθημερινότητα που να σου "επιτρέπει" να παίζεις. Και με αυτό εννοώ να έχεις μια πλήρη καθημερινότητα που αφήνει χώρο για rewarding activities. Αν πχ είσαι δουλειά, γκέιμινγ, ύπνο και ριπιτ τότε τα προβλήματα σου είναι πολύ διαφορετικά. Αν όμως βάζεις το γκειμινγκ παράλληλα ή εναλλάξ με αλλες πολύ πιο ουσιαστικές δραστηριότητες τότε θα νιώθεις περισσότερο οτι το αξίζεις και οτι δεν σαπίζεις.
  6. Το είχα πάρει στο launch γιατί έφαγα το hype και αν και μου άρεσε γενικά σαν παιχνίδι ήταν πάρα μα πάρα πολυ υπερεκτιμημένο. Τα γραφικά του ήταν πραγματικά πολύ όμορφα και είχε fan service (δεν είμαι fan) αλλα το gameplay loop κούρασε πάρα πολύ. Χαρά στο κουράγιο σου που έκανες το πλάτινουμ. Το τερμάτισα (με καθυστέρηση) και δεν ξανακοίταξα πίσω. Απο τις αρκετά κακές αγορές που έχω κάνει. Είναι παιχνίδι των 10-20 ευρώ. Όχι φουλ price.
  7. klainmaingr

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    https://www.forbes.com/sites/olliebarder/2024/05/15/japanese-fans-are-puzzled-that-yasuke-is-in-assassins-creed-shadows/ Είναι τόσο δύσκολο να μας αφήσουν να παίξουμε παιχνίδια με την ησυχία μας; Δηλαδή γιατί απο launch preorder να το πάω σε σπασμένο ή σε 90% έκπτωση μετά απο δύο χρόνια; Είναι γνωστό οτι οι DEI, blue hair mob μόνο γκρινιάζουν και δεν παίζουν παιχνίδια Η μετοχή της ubisoft έκανε βουτιά θανάτου. Αρχίζω να πιστεύω οτι συνειδητά προσπαθούν να διώξουν τον κόσμο προς την άλλη μεριά του pendulum, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν πληρώνει αρκετά καλά αυτή η woke ανοησία ώστε να προσπαθούν να κάνουν όλα τα παιχνίδια εμετούς.
  8. Αμφιβάλλω για το vpn γιατί σε φρέσκο ελληνικό ακκάουντ περνάει κανονικά. Παρόλα αυτά βλέπω αν βγεί κανένα καλό ετήσιο να το πάρω να μην έχω υποψίες. Μίλησα χθές με το support για να πάρω μια γενική ιδέα. Το region στο ms account page στην περίπτωση μου είναι σχετικά αδιάφορο. Επειδή είναι legacy account που έγινε convert απο 360 σε microsoft account έχει ακόμα το παλιό structure και κανονικά η αλλαγή region πρέπει να γίνει μέσα απο το xbox migration page. Οπότε έχει ένα ακόμα layer of complexity. Δε μου είπε ξεκάθαρα τι region είμαι τώρα αλλα νομίζω απο αυτά που είπε απ έξω απ έξω οτι είμαι είτε Αγγλία είτε βραζιλία επίσημα (δε θυμάμαι που είχα κάνει τότε το migration). Ίσως θα μπορέσω να το δώ ξεκάθαρα αυτό αν ανοίξω το 360 αλλα δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. @dreaming123 φαντάζομαι και εσύ έχεις "παλιό" ακκάουντ; Λογικά αυτό δεν αφορά όσους έχουν κάνει λογαριασμούς αφότου ενώθηκαν με τον microsoft account. (παλιά δεν ήταν έτσι)
  9. Λοιπόν σκέφτηκα κάτι πολύ απλό. Μερικοί όπως εγώ, ο dreaming κτλ χρειαζόμαστε το region του account μας να είναι το ίδιο με το key. Πάνω σε αυτό, είδα οτι κάποιοι χρησιμοποιείτε Ινδονησία ή Singapore για να ενεργοποιήσετε και άναψε φωτάκι. Άλλαξα σε Ινδονησία και με urban vpn παίρνω το παρακάτω. Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη πρόοδο απο το τέλμα που ήμουν. Άρα ο κωδικός ήταν πράγματι Ινδονησίας και όχι Ινδίας όπως τον διαφημίζουν. Γι αυτό και λειτουργεί με άλλο vpn region σε εσάς τους "Απλούς". Τώρα άνοιξε ένας άλλος δρόμος. Ο θεός βοηθός (προφανώς όλα αυτά δε γίνονται για την διαφορά $$ που είναι αμελητέα αλλα για τη φάση/γαμώτο) Κάτι άλλο. Άρα οι 3ετίες πέθαναν εντελώς ανεξαρτήτου region; Και συνέχεια. Μπήκα απο το ms store app στο PC με ΕΛΛΗΝΙΚΟ account (δεν είναι του xbox) και με vpn singapore tunnelbear την βλέπει κανονικά. Προφανώς δεν θέλω να την βάλω εδώ οπότε τα trial συνεχίζονται. Fo
  10. Μέχρι στιγμής τζιφος με ολα τα παραπάνω. Εχουν trial τα vpn παραπανω η εχετε ετήσια για τετοιες περιπτώσεις; Tunnel Σινγκαπούρη δε δουλεύει και windscribe θελει προ. Απο ότι βλέπω θα βαλω κατι απο τα παραπανω για δοκιμές η θα περιμένω κανα vpn deal. To be continued. Πλεον έχω γυρίσει και acc και store σε Ινδία. Καθαρισα και τις διευθύνσεις και εβαλα default billing ινδική διεύθυνση. Η ωρα της αλήθειας θα έρθει με νορμαλ vpn.
  11. Είχα την εντύπωση οτι το cap έπεσε απο 3 στα 2 χρόνια. Αν όπως λές είναι 13 μήνες τότε εξηγούνται πολλά....
  12. Hm? Που ακριβώς το άλλαξες αυτό; Και με ποιο vpn? Μέχρι τώρα πάλευα με browser/mac. Τώρα μπήκα να δώ αν μπορώ να βγάλω άκρη απο το xbox app/pc αλλα και εκεί το redeem με κατευθύνει στον browser.
  13. Που άλλαξες το store και ποιο vpn έβαλες; Απο browser προφανώς ε; Δοκίμασα και με το location/console store να κάνω redeem που μου είχε δουλέψει παλιότερα, αλλα "Something went wrong"
  14. Μπήκα και με tunnelbear Singapore όπως προτείνετε. Σε αυτή την περίπτωση βγάζει This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Get more info Τσεκάροντας το whatsmyip μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Απο urbanvpn είναι ότι νάναι. India δείχνει κάπου στην Αυστραλία και Singapore κάπου στον καναδά. Είναι μάλλον τυχαίο τι server θα πιάσει. Απο tunnelbear είναι πραγματικά Singapore αλλα παίρνω το μνμ που λέω παραπάνω. Θα την βγάλω την άκρη αλλα αξίζει πιστεύω να λέω και τι συμβαίνει during the process.
  15. Πήρα μια 6μηνη για δοκιμή. Τα δεδομένα. Account Brazil με active Ultimate μέχρι Νοέμβριο του 2025. Urban VPN India. Ο στόχος είναι να δω αμα μπαίνει συνδρομή απο άλλο region πάνω σε αυτό το account για να τερματίσω τη διετία. Αν γίνει, θα αλλάξω region σε Ελλάδα ή σε κάποια χώρα χωρίς περιορισμό και θα στακάρω μέχρι τα 3 χρόνια. Προς το παρόν όπως περίμενα, μέ ή χωρίς vpn: This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account Εναλλακτικά: Change your Microsoft Store region The region in which you bought your subscription and your Store region need to match. If changing your Store region doesn't work, contact us at Microsoft Support. Δοκιμάζω με άλλο vpn και ενημερώνω, Αν έχετε κάποιο free που να έχει δουλέψει, λέτε.
  • Δημιουργία νέου...