Η εταιρία Razer, έχοντας εμπειρία αρκετών ετών στο χώρο των περιφερειακών, μας παρουσιάζει δύο πληκτρολόγια. Το μεν πρώτο, είναι το πιο οικονομικό και ονομάζεται Ornata Chroma. Το συγκεκριμένο φέρει τους αποκλειστικούς διακόπτες Razer™ Mecha-Membrane.

Το δε δεύτερο πληκτρολόγιο, ονομάζεται Blackwidow Chroma V2 και εμπεριέχει τους μηχανικούς Razer διακόπτες. Το Blackwidow Chroma V2, κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, με διαφορετικούς διακόπτες. Αυτό που θα εξετάσουμε στο παρακάτω άρθρο, φέρει τους πράσινους (διακόπτες).

 

Στη σημερινή αγορά περιφερειακών, κυκλοφορούν διαφόρων ειδών αλλά και τιμών πληκτρολόγια. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει πληκτρολόγια για καθημερινή χρήση, ή να επιλέξει πιο εκλεπτυσμένα πληκτρολόγια, τα οποία προσδίδουν άλλη αίγλη καθώς και υπεροχή, τόσο στην καθημερινή χρήση αλλά και στο εκάστοτε παιχνίδι.

 

Οι διαφορές είναι πολλές και κυρίως οικονομικής φύσεως. Κάθε μία προσθήκη στο πληκτρολόγιο ή απαίτηση ενός χρήστη από αυτό, όπως η ταχύτερη ανταπόκριση των πλήκτρων, η αίσθηση τους, το αν είναι μηχανικοί οι διακόπτες, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά, προσδίδουν κάθε φορά στο κόστος του πληκτρολογίου.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/various/razer-keyboards-ornata-chroma-blackwidow-chroma-v2-r904[/url]']Razer Keyboards: Ornata Chroma - Blackwidow Chroma V2