Η Naughty Dog είναι γνωστή λίγο πολύ σε όλους μας, χάρη στους δυνατούς τίτλους τους οποίους έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια όπως είναι το Uncharted αλλά και το Last of Us.

Είναι θυγατρική της Sony και σε συνεργασία και με την Bluepoint Games επεξεργάστηκαν (remastered) όλη τη σειρά (sequel) Uncharted που έχει ήδη κυκλοφορήσει από το 2007 και μας την ξανά-παρουσιάζουν. Πρόκειται για μια άκρως πετυχημένη σειρά παιχνιδιών και ακόμη και όσοι δεν έχουν κονσόλες PS σίγουρα θα έχουν ακούσει για το παιχνίδι Uncharted.

 

Το Uncharted: The Nathan Drake Collection κυκλοφορεί με προσθήκες και βελτιώσεις που έχουν γίνει στα επιμέρους επεισόδια της σειράς, έτσι ώστε να συνάδουν με τη νεώτερη γενιά παιχνιδιών που κυκλοφορούν. Οι βελτιώσεις δελεάζουν όσους ακόμη δεν έχουν προμηθευτεί τα Uncharted, τα οποία από μόνα τους ήταν ένας σοβαρός λόγος αγοράς μιας κονσόλας Playstation μιας και αποτελούν αποκλειστικότητες οπότε και δεν κυκλοφορούν σε άλλες κονσόλες ή στα PC.

 


 


Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια προσθήκη στη συλλογή των παιχνιδιών σας, η οποία θα σας βαζοντάς σας στη θέση του πρωταγωνιστή Nathan θα σας προσφέρει περιπέτεια, απίστευτες εκρήξεις, επιθέσεις αλλά και τρελό πιστολίδι.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/video-games/uncharted-the-nathan-drake-collection-ps4-r698[/url]']Uncharted: The Nathan Drake Collection Review (PS4)