Η πλατφόρμα Tumblr πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον διαχειριστή του blog να ορίσει ποιος θα βλέπει την ιστοσελίδα του.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό έρχεται με την μορφή ενός toggle switch, που επιτρέπει στον διαχειριστεί του blog να επιλέξει αν θέλει το blog του να είναι ορατό ή όχι στο Internet. Αν ο διαχειριστής επιλέξει να “κλείσει τον διακόπτη” τότε όλοι όσοι επισκέπτονται την διεύθυνση του blog θα λαμβάνουν “σφάλμα 404” (η σελίδα δεν βρέθηκε). Βεβαίως, όσοι είναι followers θα συνεχίσουν να βλέπουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στα dashboard τους.

 

“Είναι ένα απλό επίπεδο ασφάλειας που θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερο έλεγχο πάνω στο ποιος θα βλέπει το περιεχόμενο σας και ποιος όχι” είπε εκπρόσωπος του Tumblr σε σχετικό blog post. Οι χρήστες της πλατφόρμας Tumblr θα βρουν τον νέο toggle switch στις ρυθμίσεις για το blog στον πίνακα ελέγχου (web dashboard).

 

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έρχεται μερικούς μήνες αφότου το Tumblr εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Block, που επιτρέπει στον διαχειριστή του blog να “μπλοκάρει” χρήστες από το να τον ακολουθούν, να του στέλνουν μηνύματα ή ακόμα και να κάνουν like, reblog ή reply στις αναρτήσεις του ή ακόμα και να βλέπουν το blog ή τις αναρτήσεις του σε αποτελέσματα αναζήτησης.

 

Link.png Site: GSMArena