Σε 36 νέες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα επεκτείνεται αυτό το μήνα η κυκλοφορία των νέων iPhone 6 και iPhone 6 όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Apple.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου η Apple, τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν όπως γνωρίζουμε ήδη στην Κίνα την Ινδία και το Μονακό στις 17 Οκτωβρίου ενώ 6 ημέρες μετά θα κάνει την εμφάνιση του στο Ισραήλ. Η χώρα μας εντάσσεται σε ένα γκρουπ 23 χωρών όπου τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα κυκλοφορήσουν στις 31 Οκτωβρίου. Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται η Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Σκόπια, Λιθουανία, Σερβία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ταϊλάνδη κ.α

 

Αν και οι επίσημες τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές του iPhone 6 θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με αυτές του iPhone 5s όσον αφορά το μοντέλο των 16GB αφού φέτος η Apple δεν παρουσιάζει μοντέλο με χωρητικότητα 32GB, εντάσσοντας την χωρητικότητα των 128GB στις διαθέσιμες επιλογές. Έτσι αν ισχύσουν τα παραπάνω θα πρέπει να περιμένουμε και από τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) να διαθέσουν το iPhone 6 των 16GB με τιμή περίπου στα €739, στα €849 για την χωρητικότητα των 64 GB και €959 για το μοντέλο των 128 GB.

 

Οι τιμές του iPhone 6 Plus το οποίο διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών, αναμένεται να κυμανθούν κατά €100 περισσότερο σε σχέση με αυτές του «μικρότερου» μοντέλου, ξεκινώντας δηλαδή από τα €849 για το μοντέλο των 16 GB.

 

Οι πωλήσεις των δύο νέων iPhone σύμφωνα με την Apple και μόνο για το πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας τους, σημείωσαν ρεκόρ αφού έφθασαν στα χέρια 10 εκατομμυρίων χρηστών, ένας αριθμός που σίγουρα έχει αυξηθεί σημαντικά χωρίς όμως να υπάρχει νεώτερη ενημέρωση.

 

Link.png Site: Ανακοίνωση Apple

Link.png Site: iPhone 6 - Πρώτη επαφή (video)

Link.png Site: iPhone 6 Plus - Πρώτη επαφή (video)