Η ώρα για τα νέα iPhone πλησιάζει, και πλέον επιβεβαιώνεται επίσημα και η ημερομηνία παρουσίασής τους αφού η Apple ξεκίνησε σήμερα την αποστολή προσκλήσεων στον ειδικό τύπο όπου και ανακοινώνει τη διεξαγωγή παρουσίασης στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η ημερομηνία αλλά και το μήνυμα «Θα σας δούμε στις 7 του μηνός», φανερώνει κατά πάσα πιθανότητα και την ονομασία των νέων smartphone της εταιρείας που πολλοί αμφιβάλλουν ότι θα ονομάζονται iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Με βάση τις διαρροές των τελευταίων μηνών, συμπεριλαμβανομένου και φωτογραφιών, γνωρίζουμε πάντως αρκετά πράγματα γύρω από τις νέες συσκευές. Αρχικά, θεωρείται σίγουρο ότι δε θα υπάρχει νέος σχεδιασμός σε σχέση με το iPhone 6s παρά μόνο μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος όπου οι χαρακτηριστικές γραμμές του σήματος έχουν μεταφερθεί στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής, με την Apple να αλλάζει την περίοδο ανασχεδιασμού του iPhone από τα 2 στα 3 χρόνια.

 

Μία άλλη αλλαγή που αναμένεται να δημιουργήσει αντιδράσεις είναι η απουσία θύρας ακουστικών, και η προώθηση νέων ακουστικών που θα συνδέονται στη θύρα Lightning. Εκτός από την αναμενόμενες κορυφαίες επιδόσεις με βάση το νέο A10 chipset που θα ενσωματώνουν και τα δύο μοντέλα, αλλαγές περιμένουμε και στην κύρια κάμερα, με το Plus μοντέλο να έρχεται με διπλό φακό όπως το Huawei P9, το LG G5 και άλλα μοντέλα. Επίσης το iPhone 7 αναμένεται να υποστηρίζει οπτικό σταθεροποιητή ενώ άλλη μια σημαντική αλλαγή αφορά το κεντρικό πλήκτρο home το οποίο θα ενεργοποιείται με την αφή.

 

Τέλος, η Apple αναμένεται να αφήσει μετά από αρκετό καιρό πίσω της την αρχική χωρητικότητα των 16GB, με το αρχικό μοντέλο να διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB και το ανώτερο μοντέλο να φτάνει ακόμα και τα 256GB. Στην εκδήλωση πιθανόν να παρουσιαστεί και η δεύτερη γενιά του Apple Watch η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει GPS δέκτη αλλά και καλύτερη αυτονομία.

 

Η παρουσίαση της Apple ξεκινά στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και όπως όλα δείχνουν θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Link.png Site: MacRumors