Το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι για PC όλων των εποχών, έρχεται επιτέλους και στις βιντεοκονσόλες και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αν και γνωρίζαμε από την πρόσφατη παρουσίαση της Sony και του PS4 ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 3, εντούτοις στην ανακοίνωση της η Activision Blizzard αναφέρει ότι το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει και για το Xbox 360 της Microsoft.

 

Με την αναφορά ότι η έκδοση του για κονσόλες είναι «κατάλληλα προσαρμοσμένη» για τα χειριστήρια, το Diablo 3 θα διαθέτει ένα νέο σύστημα δυναμικής κάμερας με τη Blizzard να έχει προσθέσει όλο το περιεχόμενο και τα bug fixes που έχουν κυκλοφορήσει στην έκδοση για PC τον τελευταίο χρόνο.

 

Ο πρόεδρος της Activision Blizzard υπόσχεται στους gamers μια «επική» εμπειρία ενώ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την έκδοση για PlayStation 4 η οποία βρίσκεται στα σκαριά όπως ήδη γνωρίζουμε.

 

Link.png Site: http://www.polygon.com/2013/6/6/4401864/diablo-3-also-coming-to-xbox-360-console-versions-launching-sept-3[/url]']Polygon