Με e-mail που απέστειλε η Sony αυτή την εβδομάδα σε συνδρομητές του PlayStation Plus, ανακοινώνει την επικείμενη αύξηση τιμών στα διάφορα πακέτα της υπηρεσίας από την 31η Αυγούστου, κάτι που αφορά την Ευρωπαική αγορά καθώς και την αγορά της Νοτίου Αφρικής.

Η αύξηση στην τιμής της υπηρεσίας που επιτρέπει στους κατόχους PlayStation 4 να συμμετέχουν σε διαδικτυακά παιχνίδια αλλά και να κατεβάζουν τουλάχιστον δύο παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα, φτάνει ακόμα και το 25%. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κίνηση της Sony πραγματοποιείται ένα χρόνο μετά από την αντίστοιχη κίνηση της Ιαπωνικής εταιρειας για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών με αντίστοιχου επιπέδου αυξήσεις.

 

Αναλυτικά οι τιμές που θα ισχύσουν από το τέλος Αυγούστου στην Ευρώπη είναι οι εξής

  • Μηνιαία συνδρομή από €6,99 στα €7,99
  • 3μηνη συνδρομή από €19,99 στα €24,99
  • 12μηνη συνδρομή από €49,99 στα €59,99


Όσοι από τους 26 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές του PlayStation Plus επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, μπορούν να το κάνουν έως την 31η Αυγούστου με το ισχύον τιμολόγιο, κάτι που ισχύει και για πραγματοποίηση νέων συνδρομών. Σε αντίθετη περίπτωση, κάθε κάτοχος PlayStation 4 μπορεί να απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής του στην υπηρεσία μέσα από το μενού της κονσόλας.

 

Link.png Site: GameDebate