Μπορεί να ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro, αλλά η Sony δεν είπε την τελευταία της κουβέντα για την… σειρά κονσολών της, και έτσι στις 15 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 Slim.

Όπως είναι κατανοητό και από την ονομασία, πρόκειται για την λεπτότερη, και γενικότερα κομψότερη έκδοση της γνωστής παιχνιδοκονσόλας και θα κοστίζει $299. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στα “σωθικά” του PS4 Slim ή όπως λέει η Sony του “standard PS4 going forward” σε σύγκριση με το hardware του PS4.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις (είναι 30% μικρότερη) και στο βάρος αλλά και μερικές κοσμητικές (υπάρχει μία φωτιζόμενη μπάρα στο πάνω μέρος) όσο και εργονομικές διαφορές (υπάρχει περισσότερος χώρος ανάμεσα στις δύο υποδοχές USB που βρίσκονται στην πρόσοψη).

Η Ιαπωνική εταιρεία επίσης απομάκρυνε την οπτική θύρα από το πίσω μέρος της κονσόλας. Όπως αναφέραμε, η λεπτότερη έκδοση PlayStation 4 Slim που θα αντικαταστήσει σταδιακά την κανονική έκδοση της κονσόλας που κυκλοφόρησε το 2013 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου με τιμή €299.

 

gallery_286955_3314_70687.png


Ενημέρωση 8/9 13:54 - Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το PlayStation 4 slim θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή διάθεσης τα €312