Τα αποκαλυπτήρια της υπηρεσίας Xbox Game Pass κάνει επίσημα από σήμερα η Microsoft, αρχικά για τους συνδρομητές Gold του Xbox Live ενώ από την 1η Ιουνίου η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για όλους.

Η εκκίνηση γίνεται σε 31 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το Xbox Game Pass αποτελεί στην ουσία μια υπηρεσία τύπου Netflix αλλά αντί για ταινίες ο κάτοχος του Xbox One μπορεί να επιλέξει να κατεβάσει και να παίξει οποιοδήποτε από τα 100 διαθέσιμα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα με κόστος €10/μήνα. Η διαφορά με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το PlayStation Now βρίσκεται στο γεγονός ότι ο κάτοχος της κονσόλας θα πρέπει να κατεβάσει το παιχνίδι κανονικά στην κονσόλα του χωρίς να προχωρήσει streaming του, κάτι που πολλές φορές επηρεάζει τη συνολική εμπειρία ανάλογα με την ευρυζωνική σύνδεση που διαθέτει.

 

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία πριν προχωρήσουν σε κάποια συνδρομή, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 2 εβδομάδες με οποιοδήποτε παιχνίδι της λίστας. Αυτή αναμενόμενα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει εκτός από παιχνίδια του Xbox One, και παιχνίδια του Xbox 360. Μερικοί από τους τίτλους που ξεχωρίζουν είναι το NBA 2K16, όλα τα Gears of War, Halo 5, LEGO Batman, BioShock Infinite, Perfect Dark Zero, και πολλά άλλα. Ολόκληρη η λίστα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Όπως έχει αναφέρει η Microsoft, η λίστα των παιχνιδιών θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με νεώτερους τίτλους.

 

Link.png Site: Xbox