Όπως γνωρίζαμε ήδη, το Xbox One ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στα ελληνικά καταστήματα από τις 5 Σεπτεμβρίου, με τη Microsoft να ανακοινώνει σήμερα την εκκίνηση των προπαραγγελιών αλλά και το τι θα περιλαμβάνεται μαζί με την κονσόλα.

Έτσι στη χώρα μας θα διατεθούν και τα δύο μοντέλα του Xbox One, το «Limited Edition» το οποίο περιλαμβάνει τον αισθητήρα του Kinect και ένα bundle χωρίς αυτό.

 

Ειδικότερα το μοντέλο χωρίς Kinect περιλαμβάνει φυσικά την κονσόλα στην οποία υπάρχει εγκατεστημένος δίσκος 500GB, Blu-Ray Player, ενσωματωμένο Wi-Fi, ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, ένα καλώδιο HDMI καθώς και ένα chat headset για το Xbox Live. Η τιμή του πακέτου έχει οριστεί στα €399.99

 

Το Limited Edition bundle μπορεί να θεωρηθεί και η «πλήρης» εμπειρία του Xbox One όπως αναφέρει η Microsoft αφού περιλαμβάνει εκτός από όλα τα παραπάνω το νέο Kinect ενώ το ασύρματο χειριστήριο θα είναι η συλλεκτική έκδοση Xbox Day One. Η τιμή του πακέτου έχει οριστεί στα €499,99 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Όσοι προπαραγγείλουν από σήμερα το Xbox One σε οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις, θα έχουν στη διάθεση τους εκτός από μια δωρεάν 14-ήμερη δυνατότητα δοκιμής του Xbox Live Gold, και δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Συγκεκριμένα όσοι επιλέξουν το πρώτο πακέτο με κόστος €399.99 θα μπορούν να κατεβάσουν σε ψηφιακή μορφή το FIFA 15 από τις 23 Σεπτεμβρίου εντελώς δωρεάν όπως επίσης και το Forza Motorsport 5.

 

Τέλος για του υποψήφιους αγοραστές του Limited Edition bundle η Microsoft προσφέρει το FIFA 15 καθώς και το Dance Central Spotlight.