Ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν για πολύ καιρό οι χρήστες του GMail από τη Google, κάνει από σήμερα πραγματικότητα η εταιρεία, δίνοντας τη δυνατότητα να προσθέσουν πολύ γρήγορα κάποιο γεγονός στο ημερολόγιο τους κατά την ανάγνωση ενός email.

Όπως αναφέρει στο επίσημο blog της η Google, κατά την ανάγνωση ενός email, γίνεται πλέον αναγνώριση των ημερομηνιών και των ωρών που πιθανόν αναφέρονται σ'αυτό και τα συγκεκριμένα στοιχεία θα επισημαίνονται με μια υπογράμμιση. Μόλις ο χρήστης πατήσει την υπογράμμιση, θα εμφανίζεται μια απλή φόρμα του Google Calendar στην οποία θα έχει προστεθεί η ημερομηνία και η ώρα του γεγονότος ενώ θα γίνεται προσπάθεια για προσθήκη τίτλου με βάση το email.

 

Αν δε χρειάζεται διορθώσεις, ένα απλό κλικ θα δημιουργεί ένα νέο γεγονός στο ημερολόγιο μας και μάλιστα θα περιέχει ένα link το οποίο θα οδηγεί στο σχετικό email.Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διατίθεται ήδη για όσους έχουν επιλεγμένη την Αγγλική γλώσσα στο λογαριασμό που διατηρούν στο GMail ενώ οι υπόλοιπες γλώσσες θα υποστηριχτούν σταδιακά.

 

Link.png Site: http://gmailblog.blogspot.gr/2013/05/add-events-to-google-calendar-from-gmail.html[/url]']Official GMail Blog