Η δεύτερη γενιά του Nexus 7 παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες εισπράτοντας και πάλι αρκετά θετικά σχόλια όμως οι τελευταίες ημέρες δε δείχνουν ρόδινες για τη Google.

Σύμφωνα με αναφορές αρκετών χρηστών σε μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Android Central και το forum υποστήριξης της Google, η χρήση του δεκτη GPS στο νέο Nexus 7 παρουσιάζει προβλήματα λίγο μετά τη χρήση του.

 

Συγκεκριμένα οι χρήστες αναφέρουν ότι αν και το GPS «κλειδώνει» τους δορυφόρους λίγο μετά την έναρξη λειτουργίας του, στη συνέχεια και για κανένα προφανή λόγο σταματά να λαμβάνει δεδομένα, με το σήμα του GPS να αναβοσβήνει. Το χρονικό διάστημα στο οποίο συμβαίνει αυτό δεν είναι σταθερό και σύμφωνα με τις αναφορές κυμαίνεται από τα 2 λεπτά έως τα 30.

 

Προσωρινή και μοναδική λύση μέχρι στιγμής είναι η επανεκκίνηση του tablet αν και υπάρχουν άλλες αναφορές από χρήστες που δε τους δούλεψε ούτε αυτή η λύση. Πάντως μηχανικός της Google απαντώντας στο ειδικό forum της εταρείας δηλώνει ότι η εταιρεία ερευνά το περιστατικό και ήδη δουλεύει για να το διορθώσει, με μια μελλοντική έκδοση firmware.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/New-Google-Nexus-7-having-GPS-problems_id46225[/url]']Phonearena