Μόλις πριν μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο, μάθαμε πως το online κατάστημα της Google, Google Play store, ξεκίνησε να δέχεται πληρωμές και μέσω PayPal.

Ο συγκεκριμένος τρόπος εναλλακτικής πληρωμής προσφέρθηκε αρχικά στους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Τότε, πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα είχαν μείνει εκτός της λίστας.

 

Ωστόσο πρόσφατα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, η δυνατότητα αυτή επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες με τη λίστα να περιλαμβάνει πλέον και τη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιούν PayPal για να πραγματοποιούν τις αγορές τους (εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, βιβλία) στο Google Play.

 

Η νέα δυνατότητα ενεργοποιήθηκε σε 18 συνολικά χώρες, με τις περισσότερες να βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Έτσι, η υποστήριξη πληρωμών μέσω PayPal επεκτάθηκε στις Αυστρία, Αυστραλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Σουηδία και Φινλανδία.

 

Link.png Site: AndroidPolice