Ύστερα από μικρή καθυστέρηση, η HTC ξεκινάει την αποστολή της αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση του Android, την 4.2.2 στους κατόχους του One.

Με την αναβάθμιση αυτή το HTC One γίνεται μέλος σε μια κλειστή «παρέα» smartphones τα οποία διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, όπως το Galaxy S4 και φυσικά το Nexus 4.

 

Από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα για συγκεκριμένα widgets να εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος, το νέο μενού για γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικές ρυθμίσεις του κινητού όπως η φωτεινότητα, η ενεργοποίηση του WiFi, του Bluetooth κ.α.

 

Όμως η HTC προχώρησε σε αλλαγές που αφορούν κυρίως το δικό της γραφικό περιβάλλον το οποίο βρίσκεται στην επιφάνεια του Android καθώς και σε διάφορες σημαντικές διορθώσεις που είχαν επισημανθεί από την προηγούμενη έκδοση. Από τις πιο σημαντικές είναι η εξαφάνιση της μαύρης μπάρας για το μενού η οποία εμφανιζόταν στο κάτω μέρος σε αρκετές εφαρμογές, «τρώγοντας» αρκετό χώρο από την οθόνη. Πλέον η λειτουργία της έχει περάσει στο home button φτάνει να το κρατήσετε πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα ενώ το Google Now εμφανίζεται κρατώντας το home πλήκτρο και σέρνοντας προς τα πάνω, όπως γίνεται και στις άλλες συσκευές.

 

Επιπλέον το Blinkfeed υποστηρίζει πλέον λογαριασμούς στο Instagram ενώ υπάρχει καλύτερη διαχείριση των Zoe, των ειδικών φωτογραφιών/βίντεο που υποστηρίζει η Ultrapixel κάμερα του HTC One. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για πιο γρήγορη πλοήγηση στα μενού της συσκευής καθώς και αυξημένη αυτονομία, κάτι που μας είχε ικανοποιήσει ούτως η άλλως και στην προηγούμενη έκδοση.

 

Τέλος η HTC έχει υποσχεθεί μια ειδική έκδοση ROM η οποία θα φέρνει το stock android χωρίς το Sense UI σε όλους τους κατόχους One εκτός από αυτούς που θα προμηθευτούν την developer έκδοση της συσκευής,

 

Link.png Site: http://gizmodo.com/the-htc-one-finally-got-its-android-4-2-2-upgrade-699634332[/url]']gizmodo