Σύμφωνα με ένα άρθρο του The Investor στην Ν. Κορέα, που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την έκθεση οθονών iMiD 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Σεούλ την περασμένη εβδομάδα, ο Park Won-sang, ένας μηχανικός από το τμήμα κατασκευής οθονών της Samsung δήλωσε ότι το 90% της εμπρόσθιας όψης του κινητού θα είναι οθόνη.

Στο άρθρο του, το The Investor αναφέρει ότι κατά μέσο όρο, η οθόνη στα σημερινά smartphones καλύπτει περίπου το 80% της πρόσοψης τους. Αν αληθεύουν όσα ισχυρίζεται ο μηχανικός της Samsung, τότε το Galaxy S8 θα επιδεικνύει το μεγαλύτερο “screen-to-body ratio” που έχουμε συναντήσει σε κινητό της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (λογικά θα βρίσκεται κοντά στην αναλογία που επιδεικνύει το Xiaomi Mi Mix το οποίο εντυπωσίασε τους περισσότερους χρήστες).

 

O Park Won-sang επίσης δήλωσε ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν πρόκειται να σταματήσει στο 90%, αφού έχει στόχο την κατασκευή μίας συσκευής μελλοντικά με οθόνη που θα καλύπτει το 99% της εμπρόσθιας όψης.

 

Η οθόνη του Galaxy S8 φυσικά θα είναι τύπου OLED ενώ φημολογείται ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει το home button, προσαρμόζοντας τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

 

Link.png Site: C|Net
Link.png Site: TheNextWeb