Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S8 σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να έρχεται με οθόνη 5,7 ιντσών και τη δεύτερη με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη στις 6,2 ίντσες.

Για πρώτη φορά, μπορούμε να δούμε το Galaxy S8 και το Galaxy S8 Plus, το ένα δίπλα στο άλλο μέσα από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Slash Leaks, και να συγκρίνουμε τα μεγέθη. Στις φωτογραφίες αυτές μπορούμε να δούμε το ελάχιστο περιθώριο που διαθέτουν και τα δύο μοντέλα στην εμπρόσθια όψη, και συγκεκριμένα πάνω και κάτω από την οθόνη ενώ η αριστερή και δεξιά πλευρά είναι κυρτές όπως συμβαίνει και στο Galaxy S7 edge.

 

Το «μικρότερο» μοντέλο, το Galaxy S8 θα ενσωματώνει οθόνη, 5,7 ιντσών, ίδια δηλαδή σε διαστάσεις με αυτή που διέθετε το Galaxy Note 7 ενώ το Plus μοντέλο με τις 6,2 ίντσες, δε φαίνεται κρίνοντας από τη φωτογραφία να είναι πολύ μεγαλύτερο.

 


wechatimg19.jpeg

 


Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεται και μ' αυτή τη φωτογραφία η απουσία κεντρικού πλήκτρου στην πρόσοψη, με τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων να έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος, δεξιά από την κάμερα. Και τα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στις 29 Μαρτίου σε παρουσιάσεις που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, με την κυκλοφορία τους να υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου.

 

Link.png Site: SlashLeaks
Link.png Site: TheVerge

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου