Δύο νέα smartphones παρουσιάζει σήμερα η Samsung, το Galaxy A3 και Galaxy A5, συνεχίζοντας την κυκλοφορία smartphone aμε έμφαση στην ποιότητα κατασκευής.

Αρχικά το Galaxy A5 διαθέτει Super AMOLED οθόνη 5 ιντσών με HD ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 2 GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου όπου μπορούμε να τον επεκτείνουμε μέσω της microSD θύρας. Η κύρια κάμερα διαθέτει ανάλυση 13MP, με τη δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος να έχει ανάλυση 5MP κάτι που την κάνει κατάλληλη για selfies.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Samsung, το Galaxy A5 υποστηρίζει συνδέσεις με LTE δίκτυα ενώ ξεχωρίζει για τις διαστάσεις του, ειδικά για το πάχος το οποίο είναι στα 6.7 χιλιοστά και με το βάρος να μη ξεπερνά τα 123 γραμμάρια. Τέλος η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.300 mAh.

 

Το δεύτερο μοντέλο που παρουσιάζει σήμερα η Samsung είναι το Galaxy A3 με μικρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως Super AMOLED οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz και 1 GB RAM. Η χωρητικότητα του είναι στα 8GB (επεκτάσιμη μέσω microSD), κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και 5MP στο μπροστινό και διαστάσεις 130.1 x 65.5 x 6.9 χιλιοστά. Το βάρος είναι μόλις 110 γραμμάρια ενώ η μπαταρία διαθέτει χωρητικότητα 1.900mAh.

 

Galaxy-A3_-Set_Light-Blue.jpg

 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν unibody μεταλλικό σχεδιασμό και στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android 4.4.2 KitKat, με τη Samsung παραδοσιακά να εγκαθιστά το δικό της γραφικό περιβάλλον στην επιφάνεια του. Αναμένονται στην αγορά το Νοέμβριο σε διάφορα χρώματα, με τις τιμές τους να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

 

 

Link.png Site: Samsung Tomorrow