Την ήδη σημαντική σειρά Windows 8 tablets της, επεκτείνει η Toshiba με το Encore mini που παρουσιάζει εδώ στο Βερολίνο, ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών.

Το Encore mini έρχεται με τιμή €129 κάτι που το κάνει ένα από τα πιο φθηνά Windows 8 tablets της αγοράς και ένα από τα πρώτα που έρχονται με την έκδοση Windows 8.1 with Bing, μια πλήρη έκδοση δηλαδή των Windows 8 που ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης είναι το bing. Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει τον χρήστη να την αλλάξει με άλλη μηχανή της αρεσκείας του. Πολύ σημαντική είναι ακόμη η συνδρομή ενός έτους στο Office 365 Personal, στις πλήρεις εκδόσεις του Word, Excel, Powerpoint, σε συνδυασμό με το 1TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive.

 

DSC00627.JPG

 

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, η οθόνη των 7 ιντσών έχει ανάλυση 1024 x 600 ενώ ο τετραπύρηνος επεξεργαστής είναι της Intel και συγκεκριμένα της γενιάς Atom στο 1.3GHz με 1GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου όπου μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον 128GB μέσω της microSD θύρας. Οι δύο κάμερες έχουν ανάλυση 2MP στο πίσω μέρος και VGA στο εμπρόσθιο ενώ η μπαταρία είναι ικανή για 7 ώρες αυτονομία.

 

 

 

DSC00632.JPG

 

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο με την πρώτη μας επαφή με το Encore Mini το οποίο αναμένεται τον Οκτώβριο και στη χώρα μας.

 

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt