Την είσοδο της στην κινητή τηλεφωνία εγκαινιάζει σήμερα η Cyta, με ειδική προσφορά για τους πρώτους 4.000 συνδρομητές που είναι ήδη πελάτες της μέσω προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα, το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Cyta περιλαμβάνει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1000 SMS καθώς και 1GB Internet, με μηνιαίο κόστος 25€ (δεν περιλαμβάνεται o φόρος κινητής τηλεφωνίας). Η προσφορά ισχύει μόνο για τον Αύγουστο ή μέχρι εξαντλήσεως των 4.000 διαθέσιμων πακέτων.

 

Στους όρους της προσφοράς αναφέρεται ότι η τιμή αυτή θα ισχύει για πάντα όσο διατηρείται ο συνδυασμός σταθερής - κινητής τηλεφωνίας ενώ σε περίπτωση ακύρωσης, το μηνιαίο πάγιο της κινητής τηλεφωνίας διαμορφώνεται στα 60€.

 

Για την ώρα η υπηρεσία περιαγωγής δεν είναι διαθέσιμη κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα όπως αναφέρει η εταιρεία ενώ στις υπόλοιπες υπηρεσίες διατίθεται προσωπικός αυτόματος τηλεφωνητής και εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων.

 

Στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Cyta μπορούν να συμμετέχουν και συνδρομητές άλλων εταιρειών μέσω της διαδικασίας φορητότητας, διατηρώντας φυσικά τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.

 

Link.png Site: Cyta Κινητή FAQ

Link.png Site: Cyta