Johny Q Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Μέρες που έρχονται, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το νήμα για να ξεκινήσουμε μια συζήτηση σχετικά με τις μεθόδους που ακολουθεί ο καθένας στο σούβλισμα. Είναι μια ευκαιρία να παραθέσουμε τυχόν τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιούμε ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Κάνω εγώ την αρχή λοιπόν με το εξής τέχνασμα: Χρησιμοποιώ πάντα κλιματόβεργες στο ψήσιμο. Εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Στο φουρνο θα το ψησεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Φέτος ναι. Αλλά γενικά το κάνουμε κλασσικά στη σούβλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Νόμιζα ότι τα κλήματα τα χρησιμοποιείς στο σούβλισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 λοιπον σαν κατσικοψηστης χρονια στην σουβλα θα πω τα εξης! αρχικα να πω οτι το σουβλισμα ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. πρεπει να εχετε χαμηλη ψωτια στην αρχη και σιγα σιγα θα δυναμωνεται την φωτια με καρβουνα επισης βασικο ειναι να εχετε καρβουνα καλης ποιοτητας, δυνατα, να μην χανουν την ζεστη τους κατευθειαν. εγω αναβω τα καρβουνα λιγα λιγα σε μαγκαλι και μετα τα μεταφερω στην σουβλα επισης σημαντικο ειναι το καλο και γερο δεσιμο στην σουβλα επανω, το κατσικι πρεπει να ειναι σταθερο και να μην κουνιεται. οταν το δεσω αλατοπιπερωνω καλα, λαδωνω μια καλη επισης και μετα οταν το βαλω στην φωτια βαζω λαδολεμονο με πινελο για να μην στεγνωνει καλο σουβλισμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πόση ώρα πριν περίπου ανάβετε την φωτιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δεν την αναβω απο πιο πριν, βαζω το κατσικι στην σουβλα κατα τις 8-9 το πρωι και αναβω σιγα σιγα καρβουνα και βαζω συνηθως κατα τις 2.30 η ωρα τρωμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ετσι οπως τα ειπε ο αρχαγγελος, πρεπει να καταφερεις να το ψησεις ομαλα για 4:30-5 ωρες, στην αρχη να ζεσταθει, μετα να βράσει και στο τελος να ξεροψηθει η θανατηφορα πετσα του! Οσοι την πατάνε ειναι γιατι βιαζονται και τους αρπαζει απο την αρχη. Επίσεις σημαντικο, οχι ιδια φωτια παντου, στην αρχη καρβουνα μπροστα και πισω,κατω απο τα ποδια και ελάχιστα στην μεση κατω απο την κοιλια. Τελος η σούβλα πάντα οριζοντια, δεν την γέρνουμε για να ψηθει καλύτερα στην μια πλευρά, θα ζοριστει το μηχάνημα και θα το πάρετε στα χερια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Για το τελευταίο δε χρειάζεται, υπάρχει πάντοτε ένας γαμπρός εύκαιρος στο σπίτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στην Κρήτη το κάνουμε "Αντικριστό" πάντος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στην Κρήτη το κάνουμε "Αντικριστό" πάντος: Στο αρνι ειστε ετη φωτος πισω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μισό ψημένο μισό ωμό; lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δεν την αναβω απο πιο πριν, βαζω το κατσικι στην σουβλα κατα τις 8-9 το πρωι και αναβω σιγα σιγα καρβουνα και βαζω συνηθως κατα τις 2.30 η ωρα τρωμε. 2.30 η ώρα ρε αδερφακι μου? δε πεθαίνετε της πεινας? Στην Κρήτη το κάνουμε "Αντικριστό" πάντος: game of thrones φαση. γουσταρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οι τιμες που κυμαινονται φετος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 στη κρητη γενικά δε σουβλίζουμε πιστευω στο βαθμο που το κανει ολη η υπολοιπη ελλαδα τη μερα του πασχα. Σουβλιζουν βεβαια πολλοι αλλα παρα πολλοι το κανουν και αντικρυστο ή κομμενο σε κομματια στη σχαρα. Επισης πολλοι ξενερωτοι οπως εγω το πετανε στο φουρνο με πατατες (ενταξει μη βαρατε ειπαμε ειμαι ξενερωτος ) Το πασχα έχει καποιες χαρακτηριστικες γευσεις που οταν τις φερνω στο μυαλο πραγματικα μυριζουν πασχα. Εμενα προσωπικα δεν ειναι η γευση του οβελια, αλλα το να καθαρισω ενα κοκκινο αυγο μαζι με λιγο ανθοτυρο ή γλυκια μυζηθρα οπως θελετε πειτε το και χριστοψωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα