Προς το περιεχόμενο

6.8 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις Android και iOS συσκευών ανήμερα των Χριστουγέννων


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την τιμητική τους φαίνεται ότι είχαν οι Android και iOS συσκευές την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς τη συγκεκριμένη και μόνο ημέρα ενεργοποιήθηκαν 6.8 εκατομμύρια smartphones και tablets. Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά από μια “συνηθισμένη” ημέρα, αρκεί να αναφερθεί ότι στις 20 πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου μετρήθηκαν περίπου 1.5 εκατομμύριο ενεργοποιήσεις συσκευών ανά ημέρα. Ο φετινός αριθμός των 6.8 εκατομμυρίων ενεργοποιήσεων είναι αρκετά μεγαλύτερος και από τον περσινό αριθμό ανήμερα των Χριστουγέννων, ο οποίος άγγιξε τις 2.8 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις.

 

flurry_deviceactivations_xmas_vs_dec1-20_total-resized-600.png

 

Πρόκειται για αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία Flurry στα οποία όμως δε συμπεριλαμβάνεται ξεχωριστά ο αριθμός νέων ενεργοποιήσεων των Android και των iOS συσκευών, παρά μόνο δημοσιεύεται ο συγκεντρωτικός αριθμός τους. Ρεκόρ την ημέρα των Χριστουγέννων σημειώθηκε και στις μεταφορτώσεις εφαρμογών, όπου καταμετρήθηκαν 242 εκατομμύρια μεταφορτώσεις. Ο αριθμός αυτός είναι 125% μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο μιας οποιασδήποτε άλλης ημέρας του Δεκεμβρίου. Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2010 μεταφορτώθηκαν συνολικά 150 εκατομμύρια εφαρμογές και από τις δύο πλατφόρμες συνολικά.

 

Η Flurry προβλέπει ότι ο αριθμός αυτός μαζί με τον αριθμό των εφαρμογών που θα μεταφορτωθούν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο!

 

Link.png Site: techcrunch.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε μηπως μας εχουν φλομωσει στην μουφα μπας και τσιμπισουμε και εμεις για τις γιορτες , για οντως το ριξαμε ολοι στην κινητη ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ μπορώ να το πιστέψω πάντως. Ειδικά αν σκεφτείς ότι smartphone θα ήταν σίγουρα κάτι που ζήτησαν τα πιτσιρίκια ή που θα σκέφτηκαν να κάνουν δώρο οι ήδη μυημένοι στους dum phone users.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύμφωνα πάντως με Αυτό τα νούμερα δεν βγαίνουν κάποιος λέει ψεματάκια.

 

γιατί δεν βγαίνουν; σου λέει καθημερινά μέσο όρο ενεργοποιούνται 700Κ, και την παραμονή Χριστουγέννων, όπου ψωνίζει ο περισσότερος κόσμος σε όλο τον πλανήτη ήταν πενταπλάσιοι από τον μέσο όρο μας. Δεν είναι λογικό στις γιορτές όλες οι εταιρίες να πουλάνε πολύ πάνω από τον μέσο όρο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί δεν βγαίνουν; σου λεει καθημερινά μέσο όρο ενεργοποιουνται 700Κ, και την παραμονή Χριστουγέννων, όπου ψωνίζει ο περίσσοτερος κόσμος σε όλο τον πλανήτη ήταν πενταπλάσιοι απο τον μέσο όρο μας. Δεν είναι λογικό στις γιορτές όλες οι εταιρίες να πουλάνε πολύ πάνω απο τον μέσο όρο;

 

Ακριβως και εγω αυτο πιστευω ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ασε που μιλάμε για ενεργοποιήσεις όχι για αγορές. Μια εξήγηση μπορεί να είναι και το ακόλουθο, όπως είπε και ο alexz, αρκετά από αυτά είναι δώρα.

 

Ο κόσμος αγοράζει δώρα σε όλες τις γιορτές, αλλά πότε ανοίγουμε τα δώρα; Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων. Συνεπώς και η μεγάλη αύξηση ενεργοποιήσεων αυτές τις μέρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Smart" Phones FTW.

 

Αχ... Με νόμο πρέπει να τα απαγορεύσουν.

Σοβαρα?με ποια δικαιολογια?

Δεν καταλαβαινω πως πρεπει μια μεριδα προιοντων να απαγορευτει και μαλιστα με νομο,απο την στιγμη που καλυπτει τις αναγκες εκατομυριων ανθρωπων,και δεν τους προκαλει κακο!

 

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...