Προς το περιεχόμενο

θελω την γνωμη σας για μια εταιρεια


mitsos8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί και να είναι πιό "οικονομικές" από τις "απλές" αλλά **μωτοκερατόμου έχοντας δώσει ένα λιάρικο για κατσαρολικά, ο μόνος τρόπος να κάνεις απόσβεση πριν πεθάνεις (κυριολεκτικά) από γηρατειά είναι κάθε φορά που μαγειρεύεις να βρίσκεις κι ένα 2ευρο στον πάτο.  Κι αυτό αν μαγειρεύεις κάθε μέρα, ε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατ' αρχάς έκανα μια σύγκριση ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και όχι ανάμεσα σε αυτοκίνητο-κατσαρόλα. Το έκανα μήπως και καταλάβουν μερικοί πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι δύο πράγματα που μοιάζουν. Συμφωνώ με τον Kage. Όποιος θέλει ρωτάει την inoxia ή ακόμα ευκολότερα μπαίνει στο Ιταλικό site και τις βλέπει. inoxia.it   ΔΕΝ υποχρεώνει κανέναν να τις αγοράσει. Παρουσιάζει μπροστά στα μάτια σου τι μπορεί να κάνει η κατσαρόλα για να κρίνεις ο ίδιος αν αξίζει τα λεφτά της ή όχι. Η εταιρεία μπορεί να αποδείξει γιατί τα σκεύη της αξίζουν. Ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ που το μόνο που έχει να πει είναι "είναι πολλά τα λεφτά" καλά θα κάνει να μη λέει αβίαστα την ΑΣΧΕΤΗ γνώμη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Με την ίδια λογική όλα τα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτου ποιότητας και χρησιμότητας, θα πρέπει να κοστίζουν το ίδιο. Αφού λοιπόν είναι έτσι, βρείτε μου μια Ferrari που να κοστίζει όσο ένα Fiat, γιατί με ενδιαφέρει πολύ.

 

Ρε τι μαθαίνει κανείς

Δεν ήξερα ότι μπορώ να πουλήσω την ίδια μούρη με μία ......... κατσαρόλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αν προσέξεις τα μηνύματά μου δεν έχω στολίσει κανέναν και δεν θα το κάνω ούτε στο μέλλον.

Πρώτο ποστ:

 

Αγαπητοί ανίδεοι, που χωρίς να έχετε ιδέα για το αντικείμενο που μιλάτε σπεύδετε να πείτε την γνώμη σας, (την κάθε βλακεία που σας έρχεται στο μυαλό), θα σας πω μόνο ένα: (...)

Γενικά, θα το φας κάποια στιγμή, θα 'ναι σε 5', θα 'ναι σε μισή ώρα, σε τρεις;

Stay tuned.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ομολογουμένως το thread είναι διασκεδαστικό, εξ ου και γιατί έχει γίνει σεντόνι ενώ αφορά μόνο σε μια αναθεματισμένη κατσαρόλα!

Πάντως ρε παιδιά κακώς δε μπαίνετε στον κόπο να εξηγήστε στον άνθρωπο ότι το πρόβλημα δεν είναι η εταιρεία του αλλά η αντίληψή του για την αγορά. Είτε είναι πωλητής/ντίλερ, είτε όχι, και πέρα από το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετά από 3 μήνες αδράνειας του thread, τα φάουλ κάνουν μπαμ:

 

Παρουσιάζει μπροστά στα μάτια σου τι μπορεί να κάνει η κατσαρόλα για να κρίνεις ο ίδιος αν αξίζει τα λεφτά της ή όχι. Η εταιρεία μπορεί να αποδείξει γιατί τα σκεύη της αξίζουν. Ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ που το μόνο που έχει να πει είναι "είναι πολλά τα λεφτά" καλά θα κάνει να μη λέει αβίαστα την ΑΣΧΕΤΗ γνώμη του.

 

"Σωστά", μήπως δηλαδή να ζητήσουμε συγγνώμη επειδή κάτι μας φαίνεται ακριβό; Αγαπητέ, όταν συζητάμε σα συνάνθρωποι, συμπολίτες ή υποψήφιοι πελάτες ενός προϊόντος κρίνουμε την τιμή του πρώτα με βάση την τσέπη μας και δευτερευόντως για το αν αξίζει τα λεφτά του. Το ίδιο ισχύει και για το παράδειγμα της Φεράρι. Είναι ακριβό αυτοκίνητο αντικειμενικά για το μέσο εισόδημα και είναι προφανές ότι δεν μπορεί να την αγοράσει ο καθένας. Το ίδιο ισχύει και για την κατσαρόλα σου, (ή μη), είναι ακριβή για το εισόδημα του μέσου Έλληνα, ειδικά σήμερα και που να χτυπιέσαι αυτό δεν αλλάζει, είτε τ' αξίζει τα λεφτά της είτε όχι, είτε είναι από διαμαντένια βάση, είτε γεννάει κεφτέδες από ατμό...

 

Αν και το παράδειγμα είναι άστοχο, η βασική διαφορά εδώ είναι ότι η Φεράρι κάνει στοχευμένη διαφήμιση στο κοινό που πρέπει - πχ. σε ακριβά μηνιαία περιοδικά - ή μέσω των club των φίλων της Φεράρι κ.λπ. Προφανώς δεν ισχύει το ίδιο για μια κατσαρόλα 1000 ευρώ που πλασάρει κάποιος στην κουζίνα μιας νοικοκυράς παρουσία των φιλενάδων της. Αυτός που διάλεξε να πουλήσει το σκεύος αυτό με αυτόν τον τρόπο ακολουθεί πολύ απλά λάθος τακτική, ή ακολουθεί τακτική "ό,τι αρπάξει ο κ*λος μας"...

 

Όποιος έχει τα χρήματα να πάρει σκεύος με τόσα λεφτά πάει σε ανάλογο μαγαζί και βλέπει τι κυκλοφορεί στην αγορά, συγκρίνει, ρωτάει και μετά τα δίνει.

 

Άσχετος λοιπόν δεν είναι αυτός που βρίσκει ακριβή την κατσαρόλα, πραγματικά άσχετος είναι αυτός που ως μεσάζων προσπαθεί να την πουλήσει λες και είναι Φεράρι σε πελάτες που η τσέπη τους σηκώνει κυρίως Φίατ και μετά παραξενεύεται κιόλας γιατί δεν αγοράζουν...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Εγω εχω τις κατσαρολες αυτες , και μπηκα στον κοπο να παρω τηλ στην Ιταλια στην INOXIA.IT , για να ρωτησω μπας και επεσα σε απατη,λοιπον μου ειπαν επι λεξη "Οτι η THERMOFORTE ειναι νομιμοτατη εταιρεια με πληρη εξουσιοδοτηση απο εμας, μου αναφερανε και καποιες αλλες εταιρειες σε διαφορες αλλες χωρες"

Τωρα αν ειναι ακριβα η οχι αυτο ο καθε ενας συμφωνα με  το πορτοφολι του κρηνη και πραττει, εγω παντος λεω οτι αξιζουν τα λεφτα τους  και αυτο το λεω απο την πειρα μου στην χρηση που κανω  ( Η Γυναικα μου δηλαδη :-D ) διοτι τα εχουμε αρκετο καιρο τωρα και ειναι πολυ ευχαριστημενη αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη παντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...