Προς το περιεχόμενο

Smart 4 turbo και Smart 4 power από τη Vodafone με υποστήριξη 4G


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο νέα android smartphones κάτω από το δικό της brand, παρουσίασε η Vodafone, τα οποία αποτελούν και τα πρώτα 4G smartphone της εταιρείας.Ο λόγος για το Vodafone Smart 4 Turbo και Smart 4 Power τα οποία ενσωματώνουν την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας της Google και συγκεκριμένα την έκδοση 4.4 KitKat.

 

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Smart 4 turbo το οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο φθηνά 4G smartphones της αγοράς, διαθέτει διαστάσεις 141 x 71.4 x 9.5 χιλιοστά, οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 480 x 854, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, εμπρόσθια κάμερα καθώς και κύρια κάμερα στα 5MP. Επιπλέον διαθέτει 1GB μνήμη και 4GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν μέσω της microSD θύρας με κάρτα έως 32GB.

 

Το Vodafone Smart 4 Power αποτελεί τη ναυαρχίδα των 4G smartphones της σειράς Vodafone Smart με IPS οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3 GHz, μνήμη 1GB. αποθηκευτικό χώρο 4GB, microSD θύρα, ραδιοφωνικό δέκτη και μπαταρία 3.000 mAh. Υπάρχουν ακόμη δύο κάμερες, μία με ανάλυση VGA στο εμπρόσθιο μέρος και μία στο πίσω ανάλυσης 5MP η οποία συνοδεύεται και από LED Flash.

 

Όπως μας ενημερώνει η Vodafone, το Smart 4 Turbo έχει κοστολογηθεί στα €149 ενώ το Smart Power 4 Power θα κοστίζει €189 όταν θα κάνει την εμφάνιση του στα καταστήματα της εταιρείας από τις αρχές Αυγούστου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι τιμές πρέπει να είναι ανάποδα.ποστευω ότι είναι μια πολύ αξιόλογη προσφορά.το πιο κοντινό 4g και με μπροστινή κάμερα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Lumia 625 στα 130 ευρώ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τετοια αναλυση και χαρακτηριστικα, παιρνω το core 2, κι ας μην ειναι 4g... Λες κι εχει επαρκες δικτυο στην περιφερεια η Vodafone!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είχαν 50€ λιγότερα το καθένα, ίσως άξιζαν....

 

Με τέτοιες αναλύσεις απλά λυπάμαι τους αδαείς που θα τα πάρουν......

 

χαλαρώστε λίγο όλοι με τις αναλύσεις .

μάθαμε τώρα και δε μπορούμε αν δεν είναι τουλάχιστον HD.

 

επίσης μη συγκρίνετε με τιμές κίνας.

αν θέλετε να το κάνετε φέρτε ένα κινητό απο κίνα, πληρώστε το ΝΟΜΙΜΟ φόρο και ελάτε μετά να κάνουμε τη σύγκριση.

 

Υ.Γ όχι δε θα τα αγόραζα 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είχαν 50€ λιγότερα το καθένα, ίσως άξιζαν....

 

Με τέτοιες αναλύσεις απλά λυπάμαι τους αδαείς που θα τα πάρουν......

Σώπα ρε φίλε γερακίσια μάτια πρέπει να έχεις εσύ. Εγώ τι 1080p, τι 480x850 διαφορά δεν είδα. Από τι απόσταση τα κοιτάτε τα κινητά; από 2cm;

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αναλογιστεί κανεις την διετή εγγύηση χωρίς να μπλεξεις με αποστολές την Κίνα, Paypal κλπ κλπ ειναι super vfm.

 

Ωστόσο και εγω θα επέλεγα Κίνα χωρίς αυτο να σημαίνει πως ειναι η πλέον σωστή επιλογή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια , πηραμε με τη γυναικα μου 2 turbo λογω επιδοτησης , για καποιον που δεν ειναι φωτογραφος η με το κινητο ολη μερα στο χερι , δεν κανει . Ολα τα υπολοιπα τα κανει αψογα και απροβληματιστα.

Το λογισμικο του τεινει προς nexus μερια , οι περισσοτερες εφαρμογες της vodafone και της google ειναι απεγκαταστησιμες και μερικες που δεν ειναι απενεργοποιουνται , ως αποτελεσμα για καποιον που θελει τα βασικα να γεμιζει με το ζορι μια καρτελα στο συρταρι εφαρμογων.

Ειναι ταχυτατο στην πλοηγηση στα μενου και το 1gb ραμ υπεραρκετο , με εγκατεστημενα swype , viber , facebook και αλλα τα 350-400 ΜΒ διαθεσιμα ειναι πολυ καλα.

 

Στο antutu βγαζει σκορ 14600 βαθμους , αρκετα καλα για χρονισμενο στο 1196mhz και το πιο εντυπωσιακο του ειναι το gps , θελει μισο λεπτο και κατι στο πρωτο τρεξιμο και χτες που το χρειαστηκα , μεχρι να ανοιξω το sygic αφου εβαλα στις ρυθμισεις τοποθεσιας "μονο στη συσκευη" ειχε ηδη βρει την θεση μου και η πλοηγηση ξεκινησε αμεσως.

Οποιος του δωσει μια ευκαιρια δε θα μεινει παραπονεμενος

 

ΥΓ1 : το turbο εχει snapdragon 400 αντι για τον mediatek 6582 του power , ισως εξου και το καλο gps και μιας και η μπαταρια του turbo ειναι σχετικα μικρη βοηθαει οτι ο ελαχιστος χρονισμος του turbo ειναι 300Mhz με on demand governor ενω ο 6582 εχει ελαχιστη 600mhz με hotplug χωρις να ειμαι σιγουρος για τον governor.

 

YΓ2 : Τα ξερω αυτα γιατι εκανα root μεσω του vroot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...