Προς το περιεχόμενο

Από επίπεδη σε κυρτή η νέα τηλεόραση της Samsung, και μάλιστα κατά βούληση


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι νέες, κορυφαίες τηλεοράσεις της Samsung επιδεικνύουν προχωρημένα χαρακτηριστικά όπως κυρτή σχεδίαση και ανάλυση 4K, ωστόσο η εταιρεία έχει ένα ακόμη άσσο στο μανίκι της, τη τεχνολογία... "bendable". Αυτό σημαίνει ότι από επίπεδη, η νέα τηλεόραση της Samsung μπορεί και μετατρέπεται σε... κυρτή, κατά βούληση.Η εταιρεία κυκλοφόρησε στη Κορέα τη πρώτη τηλεόραση του είδους στις 78 ίντσες -είχε παρουσιάσει μία έκδοση 85 ιντσών στην έκθεση CES τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης τηλεόρασης με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου, μπορεί να μετατρέπει την επίπεδη τηλεόραση σε... κυρτή, όποτε το επιθυμεί.

 

Η τηλεόραση ενσωματώνει ειδικούς μηχανισμούς που επιτρέπουν στο πάνελ να αλλάζει σχήμα εφόσον το θελήσει ο χρήστης και ανάλογα με το τύπο του περιεχομένου στην οθόνη (π.χ κατά την παρακολούθηση τηλεοπτικών καναλιών ή τη χρήση της ως smart tv μπορεί να είναι επίπεδη, ενώ κατά το gaming ή κατά την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών μπορεί να είναι κυρτή. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το κόστος της, ενώ δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει στην Ευρώπη.

 

 

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά θα ήταν και κάποιος να έβγαζε και μία τηλεόραση με χρώμα, αντίθεση και κλίμακα του γκρίζου της προκοπής και όχι το 10bit μέγιστο στα ακριβά μοντέλα (μαγειρεμένο 8bit δηλαδή) που έχουν κολλήσει όλοι για μια αιωνιότητα. Βέβαια θα πρέπει και τα κανάλια και όλη η οπτικοακουστική βιομηχανία να προχωρήσουν μαζί, πράγμα που δε το βλέπω να γίνεται για πολλές δεκαετίες ακόμα. Μέχρι τότε, βαθουλωμένες, λες και κάποιος τις έχει χτυπήσει και έχουν βουλιάξει (κυρτές είναι η επίσημη πιασάρικη ονομασία τους) και 4Κ στους ιθαγενείς του παγκοσμίου χωριού.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...