Προς το περιεχόμενο

Asrock Fatal1ty 970 Performance


sotos gtx 650

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα θα  ηθελα να ρωτήσω αν εχει δοκιμάσει κάποιος την μητρική του τίτλου..https://www.skroutz.gr/s/6042100/Asrock-Fatal1ty-970-Performance.html

Για ελαφρύ OC είναι καλή με καλό σύστημα ήχου. Για πάνω απο 4.4-4.5 θες άλλη...

 

Δες καλύτερα την 970 UD3P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου υποστηρίζει  220 watt θα εχει θεμα για 4,4 και 4,5?

Παπάκια υποστηρίζει 220βαττ στην πράξη :P

 

Για πάνω απο 150 βαττ, θέλει ανμηστήρα στα VRM. Εγινε revision λογικά στα μισά της παραγωγής και λεπεσε η ποιότητα.

 

Για μεσαίο OC είναι μια χαρά όμως, και έχει καλό κύκλωμα ήχου! ;)

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε ποιος δίνει βάση στο σύστημα ήχου :P, η μητρική είναι μια μάπα και μισή που πήρε αρκετό κόσμο στον λαιμό της, αλλιώς διαφημιζόταν και αλλιώς απέδιδε. Πέρασε από τα χέρια μου, περίπλοκο bios, καλή κάρτα ήχου, με oc δεν ασχολήθηκα μιας και ήμουν με 8320 και στοκ cooler. Βέβαια, σε δοκιμή στο overclock.net με 8350 στα 4.8 με 1.4v που θα έπρεπε να μην έχει θέμα, έσκασε mosfet η μητρική. Ο aetolofitis πήρε την ίδια και ακόμα και στα 4.3 είχε throttling, ζήτημα να έπαιζε με 1.250v περίπου και όμως είχε throttling, όπως επίσης είχε throttling στα 4.5 με 1.3v. Οι δοκιμές του έγιναν με fx 8370, δεν έχει να κάνει το μοντέλο μην μπερδεύεσαι, ότι fx οκταπύρηνο και να βάλεις θα έχεις θέμα με την fatal1ty. Σε ποιότητα κατασκευής φαίνεται καλή, όμως στην ουσία είναι φρου φρου και αρώματα, marketing για τα features της, ένας ωραίος χρωματισμός, μια ok τιμή και το 220w tdp support μόστρα, ε λίγο θέλει να μην χτυπήσει στο μάτι αν ψάχνεσαι για φθηνή και καλή am3+ μητρική ; Αποφεύγεις λοιπόν fatal1ty και ή τα δίνεις για την 990fxa ud3, ή στα ίδια λεφτά παίρνεις την πολυδοκιμασμένη και ποιοτική 990xa ud3, άψογη απλά στα λεφτά της. Για εμένα οι asrock τελείωσαν στο am3+ όπως και η msi, asus και gigabyte μόνο, μιας και είναι απλά οι ποιοτικότερες για αυτό το socket και μάλιστα με διαφορά σε σχέση με τις msi και τις asrock.

 

990XA UD3 :

 

http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-990XA-UD3.html

 

990FXA UD3 :

 

http://www.skroutz.gr/s/7573968/Gigabyte-990FXA-UD3-rev-4-0.html

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την 990ΧΑ κραταω μικρο καλαθι αλλα σαφως καλυτερη απο την Asrock, η FXA καλη αλλα ξεφευγει και στα λεφτα.

4800-5000 θα φτασουν και οι 2 παντως χωρις πολλα πολλα ΑΝ μπορει και το chip με φυσιολογικα ρευματα.

Μην ξεχναμε οτι μια καλη μητρικη δεν μπορει να κανει τιποτα αν πεσει σε μπανανα CPU  B)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διακρινω μια υπερβολη σε καποια πραγματα που αναφερονται,οπως μαπα και τα σχετικα!

 

Οταν τον Φεβρουαρη ρωτησα εδω στο φορουμ για την αγορα της συγκεκριμενης μητρικης,ολοι μου ελεγαν με τα χιλια και με κλειστα τα ματια!Θελω να τονισω,οτι και ΑΥΤΟ ηταν λαθος,απ την στιγμη που κανεις δεν την ειχε δοκιμασει και μονο οτι εβλεπε στα χαρτια!

 

Βλεπω τωρα τους ιδιους να αναφερονται με τα χειροτερα λογια...Τι να πω,τελικα αν δεν δοκιμασεις κατι καλυτερα μην περνεις θεση!

 

Εγω παντως δεν ειχα ποτε θεμα ειδικα με θερμοκρασιες,αλλα και ειμαι ικανοποιημενος οσον αφορα το o/c.Καθημερινα με 1.4V στα 4.6Ghz ,24/7 δεν ειναι και ασχημα,με max temp να φτανω 55 βαθμους στον cpu σε κατασταση stress.

 

Δεν προσπαθω να υποστηριξω την αγορα μου,ουτε ποτε το εκανα,απλα λεω αυτο που ισχυει!Καλο ειναι να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα σε διαφορετικες χρηματικες ταξεις...Για τα λεφτα της ειναι μια χαρα μητρικη.Βεβαια,υπαρχει και η Gigabyte 990XA-UD3 στα ιδια σχεδον λεφτα που ειναι και δοκιμασμενη απο περισσοτερους.

 

Φιλικα παντα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν πρώην κάτοχος πλέον της 990XA UD3 (REV.3) μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες vfm μητρικές που πέρασαν από τα χέρια μου με αρκετά καλούδια (8+2 power phase, Dolby digital, 3 PCIe & πραγματικά πολλές usb θύρες). Εως 4.7 τον έφτανε τον 8320 χωρίς πρόβλημα (δεν προσπάθησα παραπάνω λόγω ψύκτρας) . Αν έχεις καλή ψύξη δεν υπάρχει θέμα για throttling.

 

Πάντως αυτή η Ass(rock) δεν μου αρέσει σαν κατασκευαστής. Τη θεωρώ τύπου turbo-x.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mrlifeguard σε αυτο που λες εχεις δικιο δεν ειναι καλο να προτινουμε κατι που δεν ειναι δοκιμασμενο και στην περίπτωση σου ηταν λαθως οποιος σ ειπε ετσι και δεν την ειχε δοκιμασει εσενα ειδες σου εστειλα και π.μ που την εχεις να μου πεις την γνωμη σου...ναι οντως η gigabyte EINAI ποιο δοκιμασμενες οποτε θα επιλεξω κατι τετειο ευχαριστω και να ησαστε καλα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, ωστόσο δεν αξίζει σαν αγορά, μιας και στα 150 ευρώ που κάνει στο κιτρινομάγαζο παίρνει κάποιος τον 8320 από skroutz, που έχει από το εργοστάσιο λίγο υψηλότερα ρολόγια ή τον 8320e, είναι το ίδιο πράγμα, η τιμή αλλάζει μόνο και τα ρολόγια από το εργοστάσιο, σε oc υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο 8320e να κλοκάρει καλύτερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...