Προς το περιεχόμενο

Φήμες ότι το επετειακό iPhone θα κυκλοφορήσει Οκτώβριο-Νοέμβριο με σαρωτή ίριδας


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά που βασίζεται σε πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού, το νέο, επετειακό iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή στις αρχές Νοεμβρίου (και σε περιορισμένες ποσότητες).

Η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί πάντως παράλληλα με τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την Apple μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Apple δεν πρόκειται να τοποθετήσει τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID στα πλάγια της συσκευής όπως συμβαίνει στα τελευταία smartphones της σειράς Xperia της Sony.

 

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να τον τοποθετήσει στο πίσω μέρος ή ακόμα και να μην χρησιμοποιήσει το TouchID, για χάρη του FaceID. Ίσως έτσι να ονομάσει την τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας/ προσώπου στο επετειακό iPhone (από ότι φαίνεται η εταιρεία θα προσαρμόσει δύο ή τρεις σαρωτές ίριδας εκτός της κάμερας FaceTime στην πρόσοψη του κινητού). Το πρώτο iPhone που θα διαθέτει πρόσοψη που θα αποτελείται σχεδόν εξολοκλήρου από εικονοστοιχεία, θα διαθέτει και “γυάλινη” πλάτη οπότε αναμένεται να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς συμπληρωση του ευστοχου χιουμοριστικου ποστ του thresh, η εικονα προερχεται απο την ταινια demolition man την οποια οσοι ειστε κατω απο 25 ουτε καν θα την εχετε δει και γνωριζετε.
Ευκαιρια παρασκευη σημερα να τη δειτε, να κανετε τους συνηρμους σας  με μια all time classic vintage κωμικη περιπετεια των 90s, σαν ταινια παει και με πιτσα και με σουβλακια, βλεπεται ανετα και με φιλους και με το εταιρον ημισι :)....και παίζει και η Santra Bulock!

  • Like 23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η apple εξετάζει την περίπτωση..... Κλπ κλπ. Δηλαδή ακόμα δεν έχει αποφασίσει? Και το κινητό βγαίνει σε 3-4 μήνες? Άρα το άρθρο είναι αρκετά ακριβες αν και είδα ότι είναι από το GSM arena. Απλά για να γίνεται κουβέντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...