Προς το περιεχόμενο

Νέο Huami Amazfit Smart Sports Watch 2 από την Xiaomi


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Huami, θυγατρική της Xiaomi, παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα στη σειρά smartwatches της, Amazfit.

Η δεύτερη έκδοση του smartwatch της έχει την ονομασία Amazfit Smart Sports Watch 2 και παρουσιάστηκε παράλληλα με το Amazfit Smart Sports Watch 2S Premium Edition. Αν κυκλοφορήσει σε αγορές της Δύσης, ενδέχεται να ονομάζεται Amazefit Pace 2.

 

Αν και εκ πρώτης όψης μοιάζει με smartwatch που βασίζεται στη πλατφόρμα Android Wear, η συσκευή βασίζεται στη πλατφόρμα Watch 2 της ίδιας της εταιρείας. Κατασκευασμένο από “polycarbonate” που έχει ενισχυθεί από ανθρακονήματα, κουμπιά από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, κάσα από κεραμικά υλικά και κρύσταλλο ζαφείρι 2.5D, η δεύτερη έκδοση του smartwatch είναι σαφώς περισσότερο προσεγμένη ποιοτικά από το πρωτότυπο μοντέλο.
Στο εσωτερικό του Amazfit Smart Sports Watch 2 βρίσκεται ένας διπύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz που συνδυάζεται με 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου (περίπου 2GB είναι ελεύθερα).

 

Η οθόνη του, με διάμετρο 1,34 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση 320 x 320 pixels ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει επίσης μία μπαταρία 280mAh, που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία παρέχει αυτονομία έως και 5 ημερών χωρίς το GPS ενεργοποιημένο (35 ώρες αυτονομίας με έντονη χρήση, με το GPS ενεργό όπως και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων).

 

Η συσκευή εξοπλίζεται με PPG hear rate sensor, Triaxial Accelerometer, Gyro, Geomagnetic Sensor, Barometer, με αισθητήρα Ambient light καθώς και με ένα χαμηλής κατανάλωσης GPS chip 28nm της Sony. Επίσης, πρόκειται για μία συσκευή 5 ATM και έτσι αντέχει στο νερό (water-resistant έως βάθος 50 μέτρων) ενώ παρέχει μετρήσεις VO2 max, TE (exercise effect), TD (exercise load) και recovery time.

 

Το κόστος της συσκευής που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 31 Δεκεμβρίου είναι $150. Η “premium” έκδοση (που διαφέρει μόνο στο λουράκι) θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου με τιμή κοντά στα $200-$226 (ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο ωσότου το app μεταφραστεί στα Αγγλικά).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γουαου ρολοι με μιαμισι μερα αυτονομια. εδω το κινητο και ειναι αγχος καθε μερα με τη μπαταρια, θα εχουμε κ το ρολοι ?

Πες τα Χρυσόστομε.

Έλεγα κι εγώ να πάρω smartwatch.

Φορτίζω όμως τηλέφωνο και bt, και λέω θα βάλω και τρίτο μπελά στο κεφάλι μου;

Πήρα το Citizen Skyhawk Eco-Drive που φορτίζει με το φως και ξεμπέρδεψα.

Σε μια δεκαετία θα του αλλάξω τη μπαταρία.

Μέχρι τότε καμμία φροντίδα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γουαου ρολοι με μιαμισι μερα αυτονομια. εδω το κινητο και ειναι αγχος καθε μερα με τη μπαταρια, θα εχουμε κ το ρολοι ?

Με GPS σου λέει 35 ώρες, λογικά δεν θα κάνεις κάποιο άθλημα για 35 συνεχόμενες ώρες.

Ως κάτοχος του Amazfit, τολμώ να πω ότι η φόρτισή του δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Με την ελαφριά άθληση που κάνω (~2 ώρες τρέξιμο την εβδομάδα), με συνεχές φόρεμα και απενεργοποιημένο το heart rate monitor τις έχω εύκολα τις 5 ημέρες.

Δεν μου αρέσει που πρόσθεσαν πουσουάρ, παρόλα αυτά όταν χαλάσει το δικό μου, αγορά αυτού με κλειστά μάτια. Δεν είναι smartwatch, είναι ερασιτεχνικό running watch για ερασιτέχνες δρομείς σε πολύ καλή τιμή.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 150 δολαρια σε ευρω ποσα βγαινει   καντε την αναλογια και με αυτα τα λεφτα δεν αγοραζεται smartwatch αλλης εταιριας, απο οτι βλεπω οτι θελει λεει ο καθενας!!!!              Κατασκευασμένο από “polycarbonate” που έχει ενισχυθεί από ανθρακονήματα, κουμπιά από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, κάσα από κεραμικά υλικά και κρύσταλλο ζαφείρι 2.5D

 

σας προσφερουν κατι σε σχεδον το κοστος κατασκευης και ολη λενε την μαμακια τους!!!!! επειδη δεν κανει να το πω αλλιως.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παίζει ασύρματη φόρτιση δεν υπάρχει τόσο πρόβλημα με την φόρτιση έτσι και αλλιώς βγάζεις το ρολόι το βράδυ για να κοιμηθείς.

 

Το βράδυ ειναι που δεν το βγάζουμε, πρεπει να ξέρουμε πόσους πόντους βγάζουμε στον ύπνο... :)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από τα πιο αξιόπιστα  gadget....με Αριστη ποιότητα  κατασκευής και μπαταρία με 5 ακόμα και 6 μέρες αναμονής...και τιμή από τα .....Lidl σε λίγο με τις προσφορές από gearbest banggood. κλπ. 

όσοι δεν το χουν ....απλα δεν ξέρουν.....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...