Προς το περιεχόμενο

valemon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

valemon's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα Πιθανότατα μετά από update σταμάτησαν οι usb θύρες να δουλεύουν μερικώς. Και εξηγούμαι : Αν κανω boot και μετά βάλω κάποιο usb δεν αναγνωρίζεται, ούτε καν στο lsusb δεν φαίνεται. Αν κανω sleep με το Usb μεσα, οταν θα συνεχίσω την λειτουργία το usb αναγνωρίζεται και δουλεύει κανονικά. Αν κάνω boot με το usb plugged in το διαβάζει κανονικά και δουλεύει. Τι μπορώ να κάνω, έχω χαζέψει... Edit: arch linux και kernel updates γίνονται καθε τρεις και λιγο..
  2. Υπάρχει και το amazing slow downer το οποίο χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι δυστυχώς επί πληρωμή αλλά αν το ζητήσεις απο το θείο σου μπορεί να στο κάνει δώρο!
  3. Θεωρητικά ναι, πρακτικά δεν το εχω δεί να συμβαίνει.
  4. valemon

    World Of Warcraft Topic v1

    Μήπως μπορεί κανείς να μου πεί ποιά αρχεία από παλιά patches και updates να σβήσω? O φάκελος έχει φτάσει τα 18GB
  5. Προτιμάω RTS. Εποχή δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, οτι να ναι Αρκέι να είναι σχετικά πρόσφατο (2007 και μετά) Θα δοκιμάσω κάποιες προτάσεις και όποιος έχει άλλες ιδέες ας τις ρίξει. Είναι ανοιχτοχέρης ο θείος μου.
  6. Καλησπέρα σας Όπως γράφει ο τίτλος ψάχνω ένα καλό παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου. Το τελευταίο που έπαιξα ήταν το company of heroes, το οποίο μου άρεσε, αλλά το βαρέθηκα σχετικά γρήγορα. Έχω τον E8400 και μια ati4850 οπότε δεν πιστεύω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το μηχάνημα μου. Καμιά προταση?
  7. valemon

    Zippo

    Το Α νομίζω είναι ο μήνας κατασκευής. Δηλαδής Ιανουάριος. Και απο δίπλα ο διψήφιος αριθμός το έτος.
  8. valemon

    World Of Warcraft Topic v1

    Έχει κανένας πρόβλημα να συνδεθεί ή μόνο εγώ το έχω? Παρόλο που οι servers είναι up όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου πετάει "you have been disconnected from server"
  9. Με nick διαστημικη κλανιά λίγο δύσκολα
  10. valemon

    Pro Evolution Soccer 2010

    Υπάρχει κάποιος τρόπος να πηγαίνει λίιιιιγο πιο αργά το παιχνίδι. Μου φένεται πως οι παίχτες έχουν μοτεράκι και πανε πάνω κάτω
  11. valemon

    LG εγγύηση 0 Pixel

    Δυστυχώς μετά απο 1 μήνα χρήσης μου εμφανίστηκε στην 22'' lg μου ένα καμμένο/κολλημένο pixel. Επειδή αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην lg, ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής της οθόνης, πρέπει να προσέξω κάτι; Επίσης υπαρχει περίπτωση η αλλαγμένη οθόνη να είναι επισκευασμένη - όχι καινούργια; Έχει αλλάξει κάποιος οθόνη να με καθοδηγήσει αγαπητοί insomniacs??
  12. valemon

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλά τι πάθανε σήμερα και είναι down όλη μερα? Ο neptulon έχει απο τις 23.00 χτές που είναι offline.
  13. valemon

    World Of Warcraft Topic v1

    Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το patch? Ξεκινάω το παιχνίδι, ξεκινάει και ο downloader αλλά δεν κάνει τιποτα απολύτως. Καμιά ιδέα?
  • Δημιουργία νέου...