Προς το περιεχόμενο

Angelo_24

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.010 προβολές προφίλ

Angelo_24's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

13

Φήμη

  1. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    http://www.aliexpress.com/item/Car-Accessories-B059-Emblem-Decal-Sticker-Powered-by-ABARTH-Italy-FIAT-124-125-500-695-OT2000/32234635587.html στη χαμηλότερη τιμή που μπορούσα να το βρώ
  2. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Εγώ παρήγγειλα από Γερμανία και έκανε 3 μέρες να φανει το tracking No. Μη βιάζεσαι να κάνεις dispute, δεν υπάρχει λόγως βιασύνης. Δεν έχει σημασία αν ήταν από .com ή .uk. αλλά από ποια χώρα έρχεται το προϊόν.
  3. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Ότι στείλεις ΩΣ ΔΕΜΑ, μέχρι 3 κιλά κοστίζει 1,5€. και όλα τα δέματα πάνε συστημένα και σου δίνουν κωδικό παρακολούθησης. Μπορεί τα δέματα να κάνουν 1-2 μέρες παραπάνω, αλλά αν είναι να στείλεις κάτι ογκώδες αξίζει.
  4. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    και για τους (Ασιάτες) πωλητές! πσσσσ, γρήγορα ήρθε. Πάντως μην σου κάνει εντύπωση για το κόστος. ένα καλώδιο είναι. Βέβαια μην περιμένεις να έχει και την ποιότητα τις Apple (όχι πως δεν είναι υπερτιμολογημενο το δικό της). και με τους μισθούς της Κίνας μια χαρά το πούλησε ο κινέζος.
  5. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Αν κάνεις αναφορά μέσω πάυπαλ, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στο εβαυ. Αν θες να προχωρήσεις μέσω εβαυ τότε πηγαινε από εκεί που είπες (i didn't receive it).
  6. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Έχω πάρει 3 refund μέσα σε ένα μήνα επειδή δεν ήρθαν, αλλά παρατήρησα και σε όσα έχουν έρθει, πως ο πωλητής έχει στείλει το δέμα μετά από μία βδομάδα από την ημερομηνία πληρωμής, μήπως το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό? η ημ/νία φαίνεται πάνω στο φάκελο.
  7. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Μία από τα ίδια, πρόσφατα άνοιξα case στο ebay (πρώτη μου φορά) και πήρα refund για δύο πράγματα που δεν ήρθαν ποτέ. Αλλά έχω παρατηρήσει τους τελευταίους 2 μήνες, οι παραγγελίες αργούν πάρα πολύ να έρθουν.
  8. Βλέπω καλά? Υπάρχει λεωφορείο στην Αθήνα που περνάει αν 5-10 λεπτά???
  9. Ελπίζω στην καινούρια έκδοση του play store να βάλουν και κάνα φίλτρο ταξινόμησης όταν σου βγάζει αποτελέσματα μιας αναζήτησης.
  10. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Sorry, Σε μπέρδεψα με το παιδί που περιμένει από Μαλαισία. Αν έρχεται με απλό ταχυδρομείο είναι συνηθισμένο να κάνει και μια βδομάδα. Μπες στη σελίδα των ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Και βάλε το tracking number. Αν δεν σου βγάλει αποτελέσματα τότε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τις παραθέσεις
  11. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Πολύ πιθανόν να έχει χαθεί, Μου έχει τύχει περίπτωση να μου έρθει δέμα σε 52 μέρες. Οπότε ή κάνε υπομονή, ή πήγαινε για αρνητική αξιολόγηση. Για refund λίγο δύσκολο, γιατί νομίζω έχουν περάσει οι 45 μέρες. Πάντως πολλά Tracking number που δίνουν πολλοί πωλητές δεν πιάνουν έξω από την χώρα τους. Εκτός και αν είναι κατοχυρωμένο στο σύστημα IPS. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να το δεις και από την σελίδα των ΕΛΤΑ (και πιο δύσκολο να χαθεί)
  12. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Αμφιβάλω αν έχεις παραγγείλει ποτέ από Ασία και να έκανε 4 μέρες να σου έρθει. Δυστυχώς θα περιμένεις πολύ παραπάνω.
  13. Angelo_24

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Έχει να κάνει και με τον τρόπο αποστολής. (FedEX) Και το συγκεκριμένο προϊόν είναι από Αμερική
  • Δημιουργία νέου...