Προς το περιεχόμενο

InfinitySurfer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    688
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

InfinitySurfer's Achievements

  1. RBE-FTW!!!:) Όσο το Δυνατόν Λιγότερες Ώρες Εργασίας με Μεγαλύτερες Απολαβές είναι ο Ζητούμενο (που ειναι Απολύτως Εφικτό.. γι'αυτό Ακριβώς Θα Έπρεπε να Χρησιμοποιούμε την Τεχνολογία).... αλλα αυτό Φυσικά δεν περνάει απο το Μυαλό του Κοσμάκη για να το απαιτήσει.. Πιστεύει ακόμα οτι θα πρέπει να "ιδρώσει" για τον Άρτον τον Επιούσιον (γιατί έτσι του είπανε).... αρκείτε στο να κλαίγετε οτι τα Ρομπότ μας κλέβουν τις Δουλειές, και διαπιστώσεις τύπου, "τι να κάνουμε??.. η ΝΤΠ θα μας κάνει, θα μας ράνει...κλπ...κλπ"....Είμαστε ακόμα Μεσαίωνας στην Σκέψη.
  2. The Venus Project- Resource Based Economy... το φώναζε εδώ και 70 χρόνια ο Άνθρωπος (και ευτυχώς κάποιοι συνεχίζουν να το φωνάζουν)... για να μην πουμε οτι μας τα έλεγε και ο θείος Αριστοτέλης 2.000 Χρόνια πριν, με τα Μηχανικά του Ήφαιστου.
  3. Όχι μόνο για Σενάρια.... Εδω και Χρόνια φωνάζω ΑΙ για Προθυπουργός.... αλλα οι περισσότεροι δεν ακούνε... προτιμούνε να βάζουν Ανθρώπους χωρίς I.😝
  4. Εννοείτε οτι θέλουμε ΑΙ για president... αρκεί οι παράμετροι που θα το ποτίζουν να ειναι με στόχο την Βελτίωση της ζωής όλων των Ανθρώπων.. και όχι το πως θα "Ανέβει η Οικονομία".
  5. Ειναι κλέφτες, απατεώνες, λοποδύτες.... με αναγκάζουν να βάζω 12 ευρώ κάθε δύο μήνες, για να μην χάσω το υπόλοιπο που έχω μέσα στην κάρτα. Κανονικά θα έπρεπε να βάζεις λεφτά ΜΟΝΟ όταν τελείωνει το υπολοιπο που έχεις βάλει στην κάρτα. Όσοι μιλάνε με τις ώρες καθε μέρα... ας βάζουν καθε μέρα κάρτα ρε φίλε... γιατί ομως να αναγκάζεται να βάζει λεφτά κάποιος που δεν χρησιμοποιεί συχνά το κινητό??? (Για να μην πω, πως ΌΛΕΣ οι τηλεποικοινωνίες θα έπρεπε να ειναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, και με κατηγορήσει ο φιλήσυχος πολίτης που πληρώνει τους φόρους του, για Ουτοπιστή.)
  6. Το έχουν προτείνει πολλοι... και οχι μόνο προτείνει αλλα και το Φωνάζουν χρόνια τώρα...ακόμα και από την δεκαετία του '80... μια απλή αναζήτηση για UBI, και θα βρεις χιλιάδες αναφορές. Τώρα το αν θα εφαρμοστεί ή όχι., ειναι στο χέρι των ανθρώπων... όπως και στο χέρι τους ειναι το αν θα εξακολουθήσουν να ζουν σκλάβοι και στο μέλλον.. ή όχι... Οι "διαβρωμένες Δημοκρατίες" μπορει να μην έχουν την δύναμη... αλλα οι Άνθρωποι την έχουν.
  7. Καλή αυτή η δικαιολογία για φαρμες/χωρια/γνωστους και σωστο κρέας... μόνο που υπάρχει μόνο σε ουτοπικό σενάριο. Μιλάμε για 7 δις κόσμου εδώ... όχι για τα στενά πλαίσια της Ελλάδας... (που ούτε και έδω ειναι εφικτό να τρώνε όλοι ελευθέρας βοσκής, και απο κάποιον γνωστό που έχει φάρμα) Οι τέραστιες βιομηχανικές παραγωγές κρέατος, τα σύγχρονα κρεματόρια ζωών, γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουν δημιουργηθεί... γιατι δεν μπορεί ολη αυτή η αυξημένη κατανάλωση κρέατος στον πλανήτη να καλυφθεί απο τις χαρούμενες αγελαδίτσες και προβατάκια που βόσκουν στα λιβάδια. Επίσης πριν ολοι κατηγορήσουν τον φυτικό τόνο, και για το τι βάζουν μέσα απο τα εργαστήρια τους.... ας ψάξουν να δούνε λίγο τα επίπεδα τοξικότητας και βαρέων μετάλλων, και ότι άλλη σαβούρα κουβαλάνε οι πραγματικοί τόνοι, απο όπου και αν προέρχονται.. Δεν υπάρχει σπιθαμή θαλασινού νερου στον πλανητη που να μην είναι μολυσμένο αυτήν της στιγμή απο την ανθρώπινη δραστηριότητα... και στο πιο απομακρυσμένο μέρος να πας να ψαρέψεις. Η συστηματική βιομηχανική εκτροφή ζώων για κατανάλωση αυτην την στιγμή, ειναι απο τους μεγαλύτερους παράγοντες μόλυνσης και καταστροφής του πλανήτη. Δεν ειναι μόνο τα ζώα που εκτρέφονται με αυτον τον τρόπο που ειναι ανήθικο... ειναι και οι τεράστιες εκτάσεις Γης που αποξηλώνονται για να μεγαλώσουν τροφες, για να ταίζουν αυτά τα ζώα. Η όλη αλυσίδα ειναι καταστροφική.
  8. Πληρώνεις όνομα.. (όπως και με τις άλλες μάρκες εργοστασιακών ηλεκτρικών φυσικά).. με τα μισά λεφτά (για να μην πω με το 1/3) φτιάχνεις DIY ηλεκτρικό που να πετάει..
  9. Το θέμα δεν είναι αν θα μπλοκάρει το σύστημα η όχι... Το ενδιαφέρoν για μένα είναι να δούμε αν μπορούν οι μικροί (λίγοι ή πολλοί) να βγάλουν κάποιο κέρδος απο όλο αυτό... ενω παράλληλα να ζημιωθεί έστω και ένα fund.. αν γίνει αυτό, για μενα ειναι μια νίκη... και πολυ πιθανόν να ακολουθήσουν κι'αλλες τέτοιες νίκες αργότερα. Music to my Ears.. αν γίνει κάτι τέτοιο.
  10. InfinitySurfer

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Για μένα το Coyote των Nomads, όπως είπε και ένας πιο πρίν είναι απο τα καλύτερα σαν οδήγηση, (με Mod για οδήγηση).. αλλα πιο πολύ κυκλοφορούσα με μηχανή... με βόλευε πιο πολύ.. και έβλεπα και τον χαρακτήρα.
  11. InfinitySurfer

    Cyberpunk 2077 [PC]

    118 ώρες εφτασα εδω.. 41 level...με το ενα μόνο τέλος, χωρίς να εχω κάνει όλες τις μπλε αποστολές της αστυνομίας.
  12. InfinitySurfer

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Φήμες λένε οτι τα πράγματα θα ήταν πολυ διαφορετικά, αν δεν είχαμε την παρείσφρηση των χαρτογιακάδων στα ψηλά γραφεία. https://www.youtube.com/watch?v=SOqupUDZzys *edit ... που τελικά είναι μόνο φήμες... αφου η cdpr, ποσταρε tweet οτι το διαψεύδει. https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1346877421535035392
  13. InfinitySurfer

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Μόνο μέσα απο quest... (τουλάχιστον απ'οτι έχω δει μέχρι τώρα)
  14. InfinitySurfer

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Βγαίνεις απο το μηχάνημα πριν πας να τον πάρεις πίσω?..... γιατι πρεπει να βγεις απο το μηχάνημα, και να ξαναμπεις για να το παρεις με $5. Αν το δίνεις και πας να το ξαναπάρεις κατευθείαν στο δινει 4000 παλι..
  • Δημιουργία νέου...