Προς το περιεχόμενο

planelover

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    290
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με planelover

  • Ημερομηνία γέννησης 07/01/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

planelover's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

352

Φήμη

  1. Πραγματι εχω αλλαξει σε ΟΤΕ απο το Φεβρουαριο, με το συγχρονισμο να συνεχιζει να ειναι χαμηλος. Μετα απο 4 δηλωσεις βλαβης που εκλεισαν αμεσως με την αιτιολογια 'εισαι μακρια', ξαναδηλωσα βλαβη πριν 1.5 μηνα, και μου λενε οτι ακομα ειναι υπο διερευνηση μηπως φερουν καλωδιο απο κοντινοτερο καφαο. Ζω με την ελπιδα, αλλιως starlink.
  2. Προφανώς και δε θα είχα απαίτηση για 100 σε τέτοιο σημείο. Το σπίτι το έχουν συνδέσει σε καμπινα δίπλα στο waffle house (απόσταση ~800μ), ενω έχω και κοντινότερη καμπίνα. Τέλος πάντων το έχω τρέξει πολύ το θέμα και άκρη δε βγάζω.
  3. Συμπασχω, στην Πεντελη κλειδωνω 12/3.5 (ΟΤΕ), κ χωρίς 4G σήμα στο σπίτι για πιθανό speedbooster.
  4. Fiber λέγεται το πακέτο της Vodafone, δεν έχω οπτική ίνα στην περιοχή οπότε μέσω VDSL είναι. Παραθέτω τα στατιστικά της γραμμής, μετά την αγορά fritzbox 7530 που τουλάχιστον έλυσε τις αποσυνδέσεις:
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. 1) Δίφυλλη ντουλάπα είναι, τώρα ακριβώς δε ξέρω. θα στο έδειχνα από το χάρτη fttx.gr αλλά δεν εμφανίζεται καμια καμπινα για καποιο λογο τις τελευταιες ημερες 2) το δηλωσαν βλαβη στον ΟΤΕ, η απαντηση που ηρθε απο ΟΤΕ ειναι οτι 'τοσο πιανει η γραμμη' κ μου δωσαν τη δυνατοτητα να φυγω ατελώς, αλλά να πάω πού. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το παλέψω κανοντας νεα συνδεση στον ΟΤΕ μήπως με αλλάξουν και με πάνε στο πλησιέστερο καφάο (200μ ευθεία ακριβώς). 3) ηρθε και τεχνικος στο σπιτι και πραγματι εξω απο το σπιτι πιανω σχεδον το ιδιο με μεσα στο σπιτι, αρα η καλωδιωση του σπιτιου δεν φαινεται να επηρεαζει.
  6. planelover

    Vodafone H300s

    Ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα περιγράφω το ίδιο πρόβλημα με εσένα Ακόμα ψάχνω λύση, αλλά από ότι κατάλαβα μάλλον πρέπει να ενεργοποιηθεί vlan id = 837 σε μια θύρα του Asus σου και εκεί να συνδεθεί το ht801. Ξαναλέω όμως ακομα δεν το έχω φτιάξει ούτε εγώ.
  7. planelover

    Vodafone H300s

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σχετικά με το vlanid, μήπως να ενεργοποιήσω το vlanid=837 σε μια lan θύρα του tplink archer και σε αυτή να συνδέσω το grandstream ht801 μήπως πιάσει έτσι voip?
  8. planelover

    Vodafone H300s

    Χρησιμοποιώντας ως sip server το ngn.hol.net, το Grandstream HT801 και το MicroSIP δε συνδέονται (σφάλμα 502-bad gateway). Έχω πάρει τους κωδικους από το Η300s χρησιμποιώντας το εξαιρετικό πρόγραμμα που υπάρχει στο φόρουμ, και το αντικατέστησα με ένα tp-link archer vr400 v3. Γνωρίζετε το IP address του ngn.hol.net ή τι άλλο να κάνω;
  9. Αγαπητό φόρουμ, Έγινε η πολυπόθητη αναβάθμιση στη γραμμή μου (Παλαιά Πεντέλη) από Vodafone VDSL 50 (πραγματικό: 7/2mbps, ενώ ξεκίνησε με 20/3) σε Vodafone Fiber 100 (πραγματικό: 15/5mbps), με συνεχείς αποσυνδέσεις. Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα στη Vodafone, έγινε δήλωση βλάβης στον ΟΤΕ, όπου η απάντηση ήταν ότι είμαστε συνδεδεμένοι σε καφάο ~900 μέτρα μακριά (εκεί με είχαν πρωτοσυνδέσει πριν χρόνια όταν έβαλα το VDSL), και πως αυτή είναι η μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν 2 καφάο του ΟΤΕ στο δρόμο που είναι το σπίτι, το ένα στα 200μ προς τα "κάτω" και το άλλο 100μ προς τα "πάνω". Οπότε τίθεται το ερώτημα γιατί δε με σύνδεσαν σε ένα από αυτά τα 2 καφάο, αντί για το μακρινό. Γνωρίζετε: α) Αν υπάρχει τρόπος κάπως να πιέσω τη Vodafone να με μεταφέρουν στο πλησιέστερο καφαο; β) Μέχρι να γίνουν οι όποιες ενέργειες από πλευράς Vodafone, αν μπορώ κάτι να κάνω στο H300S για να σταματήσουν οι συνεχείς αποσυνδέσεις; γ) Αν πάω στον ΟΤΕ, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να με συνδέσουν στο κοντινό καφαο; Ευχαριστώ!
  10. Και εγώ, αλλά πριν 4 χρόνια. Πλέον κατ'αρχάς κοστίζουν πολύ περισσότερο από 1500, και, δεύτερον, δε θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά για τέτοιο πληκτρολόγιο και άχρηστο touchbar.
  11. Ακριβώς. Έχω ένα macbook pro 15 2011 με τη radeon 6750 νομιζω η οποια καηκε μετα το προγραμμα αντικαταστασης (με την ιδια καρτα...). Και σε αυτη τη περιπτωση αλλά και στο "staingate" μετα απο μηνυσεις ασχολήθηκε η Apple.
  12. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά από τότε που το εγκατέστησα, τα spam τηλεφωνήματα αυξήθηκαν.
  13. Τελικά τι ποσό χρειάστηκε να πληρώσεις; Ευχαριστώ!
  14. Μεγάλη απογοήτευση το WiFi και η μικρη του εμβέλεια.
  • Δημιουργία νέου...