Προς το περιεχόμενο

dinoscom

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dinoscom

  • Ημερομηνία γέννησης 18/11/1985

dinoscom's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. dinoscom

    Diablo III Topic v1

    Παιδια εγώ δίνω πόνο στο Torchlight 1 με mods και είμαι άρχοντας! Blizzard άντε γεία!
  2. dinoscom

    Ανταλλαγές στο Steam

    Το stalker που ειχα καταφερα να το δωσω τελικα. Ενδιαφερεται κανεις για το Drakensang? Στειλτε κανενα pm αμα ειναι ή απαντηση εδω. Ευχαριστω.
  3. dinoscom

    Ανταλλαγές στο Steam

    παιδια εχω απο καρβουνακι το Stalker:Call of Pripyat. Αμα ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη πειτε μου. Θα προτιμουσα ενα εκ των Bioshock ή Borderlands, αλλα δωστε και αλλη προσφορα. ευχαριστω.
  4. dinoscom

    PC Game of the Year 2011

    To Serious Sam 3: BFE δεν βρίσκετε καν στο τοπ 25 του metacritic. Για εμενα παντως παιχνιδι της χρονιας ηταν το Dungeon Defenders και μου κανει εντυπωση που σε πολλα sites δεν το αναφερουν και πολυ. Μαλλον επειδη η εκδοση για pc ηταν κατα πολυ ανωτερη των consoles.
  5. ο chrome μπαζει απο παντου. firefox προτιμω και εμπιστευομαι.
  6. το ρουτερ συνδεεται κατευθειαν απο τον τοιχο και στο τηλεφωνο υπαρχει φιλτρο.
  7. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα τους παρω απο αυριο τηλεφωνο στην υποστηριξη να ρωτησω. Κατι αλλο επισης που με παραξενεψε. Εχω βαλει ενα προγραμμα (networx) για να βλεπω τι παιζει με τις ταχυτητες κατεβασματος\ανεβασματος. Καποια βραδυα σαν να πεφτει κοφτης και τερματιζει η ταχυτητα download σε ενα οριο (πχ. 250 kbs). Τωρα που γραφω αυτο το οριο ειναι στα 85! Οτι και να ανοιξω να κατεβαινει εχει κολλησει σε αυτο το οριο. Παιζει να βαζει η WIND κοφτη για καποιο λογο?
  8. Εδω και 15 ημερες περιπου ενεργοποιηθηκε το double play της WIND. Aυτο το διαστημα σχεδον καθε μερα εχω αποσυνδεσεις απο το ιντερνετ. Συνηθως γινεται η αποσυνδεση , ξαναμπαινει για καμια ωρα και μετα με ξαναπεταει. Αλλα γενικα ποτε θα γινει αποσυνδεση ειναι τελειως τυχαιο. Δοκιμασα αλλα 2 ρουτερ που ειχα, αλλα καθως εμφανιζοταν και εκει το προβλημα ξαναεβαζα παλι το ZTE ZXV10 H108L που μου εδωσε η WIND. 2 χρονια που ειχα Connex δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στις καλωδιωσεις του σπιτιου. Δεν εχω παρει ακομα τηλεφωνο στο service της WIND για να σιγουρευτω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα απο την δικια μου πλευρα. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? Μπορει να φταιει οτι ειναι νεα η συνδεση μεσω WIND και μετα να "στρωσει"? Αν εχετε να μου προτεινετε κατι σας ακουω..
  9. dinoscom

    League of Legends Topic v1

    Εγω είμαι Level 30, το nick ειναι makelaris. Αμα θέλετε καντε με add, αλλα τελευταία δεν παίζω πολύ γιατί είχα ψιλοκαεί!!!
  10. dinoscom

    The official Nintendo DS topic

    Παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω στη Αθηνα, στο κεντρο, μαγαζι να πουλαει την M3 DS Real (Perfect Bundle)? Αλλιως γνωριζετε κανενα ελληνικο online καταστημα να την παραγγειλω για να ερθει και πιο γρηγορα γιατι βιαζομαι... Σαν επιλογη ειναι αξιοπιστη? Με ενδιαφερει να βαζω και gba roms... Τελικα θα κανω την παραγγελια της M3 DS Real απο καταστημα του εξωτερικου. Ποιο μου προτεινετε σε σχεση με την εγγυροτητα του (μην μου στειλει μαιμου)? Εγω ελεγα απο http://www.dealextreme.com/ . Ποια η γνωμη σας?
  • Δημιουργία νέου...