Προς το περιεχόμενο

petsoukos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    230
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με petsoukos

  • Ημερομηνία γέννησης 28/09/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Κοζάνη
  • Απασχόληση
    Art Director

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.659 προβολές προφίλ

petsoukos's Achievements

  1. Στείλτε μου PM αν θέλετε να συζητήσουμε για Review Unit (είμαι από το mygad gr)
  2. Από που κάνουν παραεισαγωγή να κάνουμε και εμείς; Ξέρουμε κανέναν;
  3. Εμένα γιατί μου έστειλε (η DELL) προσφορά για το ίδιο μηχάνημα στα 2050€ + ΦΠΑ ? Και μου είπε πως δεν το δίνει με Linux και ανεβαίνει πολύ το κόστος αν επιλέξω την 91Wh μπαταρία.... τουλάχιστον έχει 5 χρόνια εγγύηση Next Business Day, On site service Είμαι ενδιάμεσα σε αυτό και MBP 15" Retina 2.5Ghz (DG) Ίδια τιμή πάνω κάτω. Είμαι developer και δουλεύω πάνω σε Linux τα τελευταία 2 χρόνια. Windoze μόνο για παιχνίδια. --- Το MBP έχει μερικά πλεονεκτήματα --- 91Wh μπαταρία CPU: I7-4870HQ > i7-4712HQ (cpuboss, passmark) GPU: GT750M > Q1 K1100 (videocardbenchmark, passmark) Δεν είναι Windoze Και νομίζω πως καλά κρατεί η μπαταρία.. Επίσης σου δίνει "prestige" με τους πελάτες οι οποίοι δεν πολύ γνωρίζουν από αυτά. Trust me... ισχύει. --- Τώρα για την DELL έχω ακούσει καλά πράγματα για το service τους, αλλά δεν ξέρω από ποιότητα κατασκευής και πόσο καλή είναι η οθόνη out of the box.
  4. Χωρίς στοιχεία επικοινωνίας και με μια γρήγορη αναζήτηση στη Google βλέπουμε ότι είναι εντελώς νέοι, Adam Moore και yourfinstep.com δεν συσχετίζονται και το domain τους είναι ολοκαίνουργιο, 28-04-2014... η δε σελίδα τους δεν έχει κάτι (μπορεί να έχει κάνα drive-by-download)... με εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το email τους το κάνουν spin/rewrite και διαφέρει... ένας φίλος έλαβε το ίδιο αλλά είχε μικρές διαφορές 100% Απάτη
  5. Τι είναι 80 μιλιούνια για κάθε μια από αυτές; Αυτές, συγνώμη για την έκφραση, κλάνουν και βγάζουν τόσα.
  6. Το ξεθάβω το θέμα αυτό... το Router μου όταν το αλλάζω από Annex A/L σε Μ συγχρονίζει και κλειδώνει το Upload στα 1023Kbps από ~930kbps που ήταν στο Annex A και μου κόβει 3Mbit από το Downstream. Από ότι φαίνεται ο ΟΤΕ έχει Hard-limit στο upload... τζάμπα κόπος και τζάμπα χάρηκα όταν συγχρόνισε σε Annex M.
  7. Έλα! Έμαθα είχες πρόβλημα με το βίντεο μου! Σε τι θες να σε βοηθήσω; Λογικά, το πρόβλημα ήταν η εμφάνιση σφαλμάτων στις ρυθμίσεις της PHP. Η εγκατάσταση του Joomla επικοινωνεί ασύγχρονα (AJAX) με τον server και αν έχεις ενεργοποιημένη την εμφάνιση σφαλμάτων τότε υπάρχει η περίπτωση να επιστρέφει ο server PHP Warning ή Notice και μετά δεδομένα φορμαρισμένα σε JSON, οπότε και «σκαλώνει» κατά την εγκατάσταση γιατί η Javascript που κάνει την ασύγχρονη επικοινωνία δεν ξέρει τι να κάνει με το μήνυμα σφάλματος... Και εμένα μου το κάνει κάθε φορά γιατί ξεχνάω όταν κάνω τοπικά εγκατάσταση, γιατί στις τοπικές ρυθμίσεις έχω να μου εμφανίζει τα σφάλματα... για λόγους developement.
  8. $5 και από εμένα... To Battlefield 3 το έχω ήδη non-premium, γνωρίζει κανείς αν αυτό από το Bundle είναι για Premium;
  9. H Intel και AMD όπως και εταιρίες σκληρών δίσκων (Seagayte και WD) δεν ενδιαφέρονται για τους καταναλωτές mainstream. Τα τρελά λεφτά τα βγάζουν από τα Datacenters.
  10. Γεια σας, και εμένα το κάνει αυτό και όχι μόνο στον Photo Viewer, αλλά και σε όλους τους Browsers. Άλλα βλεπω στο Photoshop σε κάποιο web design και άλλα μου δίνει ο Firefox, άλλα ο Chrome, ο Opera, ΙΕ. Μόνο ο Safari μου δείχνει ότι ακριβώς και το Photoshop. Από Linux βλέπω ότι και σε Windows στο Photoshop και Safari και όλοι οι browsers τα δείχνουν σωστά (μάλλον). Επίσης άνοιξα το PSD και σε ένα Mac και εκεί είναι σωστά όλα όπως στο Photoshop στα Windows. (άρχισε το σχόλιο μου να γίνεται γρίφος) Στο Color Management, όλα είναι default. Υ.Γ. Στην δεύτερη οθόνη μου που είναι μια παλιά LG 19" όλα δείχνουν κανονικά.
  • Δημιουργία νέου...