Προς το περιεχόμενο

watchd0g

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με watchd0g

  • Ημερομηνία γέννησης 16/11/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.693 προβολές προφίλ

watchd0g's Achievements

  1. watchd0g

    HP ProLiant ML350 Gen9

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/02/2024 03:48 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δίνεται λόγω αντικατάστασης, πλήρως λειτουργικός, σε άψογη κατάσταση. Υπάρχει διαθέσιμο Report για αναλυτική εικόνα των χαρακτηριστικών. Δίνεται μαζί με τη συσκευασία του (κουτί). HPE ProLiant ML350 Gen9 Tower Processor 1 x Intel Xeon E5-2620v3 / 2.4 GHz (3.2 GHz 6-core) Haswell EP RAM 16 GBDDR4 SDRAM Advanced ECC Storage Controller RAID ( SATA 6Gb/s / SAS 12Gb/s ) PCIe 3.0 x8 ( Smart Array P440ar with 2GB FBWC ) Smart Array P440ar Controller x3 SAS Drives Graphics Controller Matrox G200 Ethernet 1Gb 4-port 331i iLo4 Dedicated Port **Οι φωτογραφίες ενδεικτικές. Μπορεί να γίνει και βιντεοκλήση εννοείται, εφόσον κάποιος το επιθυμεί. Αυτή τη στιγμή είναι με Proxmox. Είχε δοκιμασθεί ακόμα και με Windows Server 2019. Λόγω βάρους και όγκου αποστέλλεται φυσικά μόνο με μεταφορική, για εκτός Θεσσαλονίκης.

    650 €

  2. @zacharis1955 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου και γενικά όλη τη βοήθεια σου στο θέμα. Αυτά που μου προτείνεις είναι αρκετά μεγάλα, αντίστοιχα με τα Presonus, για τα οποία είμαι διστακτικός λόγω του όγκου τους. Επίσης κανένα από αυτά δεν έχει χειριστήρια είτε μπροστά, είτε μέσω κάποιου καλωδίου, εκτός από τα Alesis Elevate. Το να υπάρχει ο ρυθμιστής στο sub δε βοηθάει, λόγω του ότι δεν θα είναι τόσο κοντά. Ούτε με βοηθάει το χειριστήριο. Το θεωρώ χαζομάρα που ενώ θα έχω τα ηχεία στους 20 πόντους απτό χέρι μου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το χειριστήριο. Στο θέμα του κόστους, αν και θα ήθελα να προχωρήσω με υψηλότερο προϋπολογισμό, το θεωρώ "χαζό" λόγω του ότι στον υπολογιστή δεν κάθομαι ούτε κάθε μέρα, ούτε με τις ώρες, ούτε εγώ αλλά ούτε κι η γυναίκα μου. Απλά αναζητώ κάτι οικονομικό και τίμιο, το λεγόμενο VFM. Ερώτηση: Σε περίπτωση που μένουν ανοιχτά μόνιμα σε μια Χ ένταση (ας πούμε 20%) και η ρύθμιση της έντασης γίνεται μέσω του υπολογιστή, υπάρχει κάποιο θέμα ; Μιλάω για βάθος χρόνου κι όχι απαραίτητα άμεσα. Προφανώς αν δεν υπάρχει θέμα με αυτό, μου λύνει πολύ τα χέρια όσον αφορά στις επιλογές μου. Ευχαριστώ και πάλι !
  3. @JDROGAS ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά είναι σίγουρα όχι για μένα, μιας και είναι ακόμα πιο ογκώδη από τα Presonus και επίσης δεν έχουν ρύθμιση έντασης μπροστά ή με ξεχωριστό καλώδιο. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλημέρα κι από εμένα. (Αναλύω για να σας βοηθήσω να με βοηθήσετε). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έχουν βοηθήσει, διάβασα όσα περισσότερα γίνεται.. Προέρχομαι από τα παλαιολιθικά Cambridge Soundworks Creative FPS1600.. Μια χαρά δούλευαν για χρόνια, απλά ίσως είναι ιδέα μου, αλλά τελευταία ακούγεται έντονα κάποιος ήχος (hiss noise-απ' όσο διάβασα) όταν είναι πολύ χαμηλά η ένταση ή κλειστός ο υπολογιστής και τα έχω παροπλίσει. Πλέον δε χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο, σίγουρα όχι πάλι 4.1, σκεφτόμουν κάτι σε 2.1 ή 2.0. Με τα 2.0 είμαι διστακτικός λόγω όγκου, με βόλευαν απίστευτα που ήταν συμμαζεμένα και δεν είχα 2 μεγάλους όγκους πάνω στο γραφείο μου. Από 2.0 σκεφτόμουν τα Presonus Eris E3.5 (αν και θα προτιμούσα κάτι σε λευκό) που έχουν προταθεί πολλάκις, απλά είμαι διστακτικός ακόμα στο να προχωρήσω, κυρίως λόγω όγκου.. Λόγω σχεδιασμού και μόνο σκεφτόμουν τα Logitech Z533, δεν έχω γνώσεις πάνω στον ήχο για να κρίνω, καλά ή όχι, απλά μου άρεσε ο σχεδιασμός τους. Απλά εδώ παρατηρώ ότι τα αποφεύγετε σαν το διάολο το λιβάνι. Επίσης σημαντικό για μένα, να ρυθμίζεται η ένταση κατά προτίμηση μέσω κάποιου διακόπτη/ροοστάτη ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος με καλώδιο. Στην περίπτωση των Presonus, με καλύπτει το ότι η ρύθμιση της έντασης γίνεται από μπροστά και όχι από το πλάι/πίσω όπως άλλα αντίστοιχα. Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν έχω, μια μουσική την ώρα που δουλεύω ή χαζεύω κάτι. Μέχρι εκεί. Ούτε ταινίες, ούτε games, απλά θέλω ποιοτικό ήχο. Και με τα προηγούμενα ήμουν μια χαρά, αν δεν είχα το hiss noise. Απλά επί τη ευκαιρία, πάμε για κάτι καινούριο, τα έβγαλαν τα ψωμιά τους. Ιδανικά το ποσό θα ήθελα να είναι ~100€ όπως και αυτά που προανέφερα. Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Έκδοση 54.0.2952.60 Δεξί κλίκ πάνω στη sidebar και "Enable Narrow Sidebar". Έτσι τα κουμπιά μπαίνουν κάθετα και λεπταίνει ! Εξαιρετικός browser, καμία σχέση με Chrome όπως αναφέρθηκε.. Σε Mac & Windows μόνιμα Opera. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μπορεί να συγχρονίζει bookmarks κτλ με Safari/iCloud με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και κινητού/τάμπλετ με τις αλλαγές. Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα..
  6. watchd0g

    Εγκατάσταση Server 2008

    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Είναι τουλάχιστον μια αρχή
  7. watchd0g

    Εγκατάσταση Server 2008

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. watchd0g

    Εγκατάσταση Server 2008

    Καλησπέρα, Έχω στη διάθεση μου ένα παλιό server, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει εγκατεστημένο το 2003 SBS. Τα χαρακτηριστικά του τα παραθέτω παρακάτω. Και επίσης το link του server είναι https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c00457218 Μοντέλο ML110 G3 Pentium 4 630/Prescott 3.00 GHz RAM DDR2-4300 1GB (θα γίνει 2GB). Θα ήθελα να εγκαταστήσω κάποια πιο καινούρια έκδοση, 2008 για παράδειγμα, που έχει ένας φίλος, μη εγκατεστημένο. Θα ήταν εφικτό ; Επίσημα δεν υποστηρίζεται από την HP. Που θα μπορούσα να συναντήσω κάποιο πρόβλημα ; Να πω ότι η χρήση είναι απλά για backup για τον μόνιμο server, σε περίπτωση βλάβης/επισκευής/αναβάθμισης.. Δε τρέχουν ιδιαίτερα προγράμματα, δεν είναι σημαντικές οι απαιτήσεις. Απλά "κάθεται" το μηχάνημα, "κάθεται" και το λειτουργικό του φίλου μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θοδωρής
  • Δημιουργία νέου...