Προς το περιεχόμενο

BeWaRe

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    232
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

8 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με BeWaRe

  • Ημερομηνία γέννησης 03/07/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

BeWaRe's Achievements

  1. BeWaRe

    S23 Ultra 12/512 849€ - S22 Ultra 12/256 549€

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/03/2024 05:07 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Γειά σε όλους! Πωλούνται τα τηλέφωνα του τίτλου σε άριστη κατάσταση και τα δύο, με τα κουτιά τους. Το S23 Ultra έχει εγγύηση μεχρι 23/9/25,δηλαδή είναι 6 μηνών,είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση βιτρίνας χωρίς ούτε ένα ψεγάδι πάνω του,πάντα σε θήκη και με προστασία οθόνης από το πρώτο λεπτό,όπως και προστασία καμερών από την πρώτη μέρα. Θα δωθει στο κουτί του μαζι με το παραστατικο αγοράς του. Το S22 Ultra είναι και αυτό σε άριστη κατάσταση,με 2-3 πολύ μικρές αμυχες στην οθόνη του(για να φανούν πρέπει να το κοιτάξεις πολύ λεπτομερώς)περιμετρικά και πίσω άριστο, στο κουτί του και αυτο, με εγγύηση άλλους 4 μήνες. Βρίσκομαι Λάρισα για συναλλαγή χέρι με χέρι η στέλνω παντού κατόπιν κατάθεσης με έξοδα αποστολής δικά μου. Ανταλλαγές δέκτες μόνο στον χώρο μου και μετά από τεχνικό έλεγχο των συσκευών σας αλλά και συμφωνία στην τιμή τους. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου. Ευχαριστώ.

    549 €

  2. 200 κατοσταρικάκια φίλε είναι 20.000. Οπότε ακριβότερο θα σου βγει το όλο πλάνο.. 🤣
  3. Μου θυμίζει τα άρθρα για τις κάρτες γραφικών..Εδώ δεν έχουμε δει τις τωρίνες ακόμη,μιλάνε για την κυκλοφορία της επόμενης σειράς.. 🤣😂
  4. BeWaRe

    Samsung S7. Η SIM δεν βγαίνει.

    Δουλεύει κανονικά,διότι όσο βρίσκεται μέσα,βρίσκει στο πάνω στέλεχος "κόντρα", ακουμπάει κανονικά στις επαφές και την διαβάζει κανονικά. Όταν όμως πας να την βγάλεις,στο έξω στέλεχος είναι μισό χιλιοστο παχυτερο,η sim μάλλον έχει φύγει από την θέση της και βρίσκει κάπου όταν πας να την βγάλεις . Όταν λέω έχει φύγει,ούτε μισό χιλιοστο δεν είναι η μετακίνηση της,ίσα ίσα που να εμποδίζει την ομαλή έξοδο της από το tray. Αφού την ξανασπρωχνεις μέσα,επανέρχεται στην κανονική της θέση και γι αυτό δεν έχει πρόβλημα στο να την διαβάσει. Πήγαινε σε κάποιον συνάδελφο,εφόσον δεν έχει σπάσει τίποτα μέσα,μπορεί να σου τη βγάλει με ένα ταιμπιδακι. δεν χρειάζεται να ανοιχτεί η συσκευή.
  5. BeWaRe

    Samsung S7. Η SIM δεν βγαίνει.

    Δυστυχώς μέσα στο sim tray,υπάρχουν πολυ λεπτές επαφές (συρματακια) τα οποία ακουμπανε πάνω στο chip της sim και την διαβάζουν . Ένα ταιμπιδακι είναι πολύ πιθανό να τα ξηλωσεις η να τα τραυματισεις. Το πιο σωστό είναι να ανοιχτεί η συσκευή,να αποκολληθεί το πάνω στέλεχος προστασίας του sim tray, να φύγει ότι δεν χρειάζεται,και να ξαναμπεί το πλακετακι. Και εφόσον γίνει όλο αυτό,να γίνει επανασυναρμολόγηση με τα πρότυπα του εκάστοτε κατασκευαστή. Ελπίζω να βοήθησα μιας και είναι το επάγγελμα μου..
  6. Φήμες λένε βρήκαν εγκατεστημένα RIGS της SpaceX να φαρμάρουν Bitcoin's.
  7. Όταν η Oppo έβγαζε pop up κάμερα, την κορόιδευαν.. Τώρα όλοι το υιοθέτησαν..
  8. Πήρα έναν παλιό ανεμιστήρα απο άλλο σταθερό και χώρουσε τέλεια εκεί στο κενό και τον έβαλα να χτυπάει πανω στα VRM.. Εδώ το αποτέλεσμα!
  9. Θα με τρελάνει ο υπολογιστής.. Τον άνοιξα τον καθάρισα,ξαναέβαλα καινούρια πάστα,πρόσθεσα εναν ακόμη ανεμιστήρα για την κυκλοφορία του αέρα και τώρα και πάει πιο σφαίρα στα βίντεο,αλλα το σημαντικότερο,δεν κλείνει!!! του έχω αλλάξει τον αδόξαστο απο το πρωί και τίποτα..όλα δουλεύουν ρολόι και δεν έχει κλείσει ούτε μια φορα.. Anyway παιδιά!ευχαριστώ για την βοήθεια σας!Ήμουν έτοιμος να τα πουλήσω όλα..
  10. Αυτό το CPU cooler έχω και όπως το έχω ρυθμίσει (έχω βάλει τον ανεμιστήρα στα δεξιά όπως το κοιτάς ανοιχτό το tower) ώστε να φεύγει αέρας άφθονος στα αριστερά.. Μήπως είναι ο επεξεργαστής ρε παιδιά;
  • Δημιουργία νέου...