Προς το περιεχόμενο

anterovgaltis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με anterovgaltis

  • Ημερομηνία γέννησης 08/01/1915

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anterovgaltis's Achievements

  1. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Ναι, αλλά τείνω να πιστεύω πως δεν γίνεται να αντιμετωπίσεις αλλιώς τέτοιους παίκτες. Όσο αντιεπαγγελματικά φέρθηκαν (ειδικά ο Σπυρόπουλος), κάπως έτσι πρέπει να τους φερθείς. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, δυστυχώς. Αδιανόητα πράγματα για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζουν...
  2. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Άιντε να τελειώνουμε με τους τουρίστες σιγά σιγά. Αν ο Άγγελος καταφέρει και καθαρίσει την ομάδα από όλους αυτούς που νομίζουν πως η ομάδα είναι κάτω από αυτούς (θα τρελαθούμε εντελώς, ο Σπυρόπουλος νομίζει πως θα πάιζει όποτε γουστάρει, το ίδιο και ο άλλος ο αντιεπαγγελματίας, ΕΛΕΟΣ) για φέτος είναι αρκετό.
  3. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Έλα ρε Zus, αυτά γίνονται κάθε λεπτό σε ένα ματς. Ο διαιτητής αν δεν είναι ντουγάνι θα πρέπει να ξέρει πως έχει να κάνει καλά αμοιβόμενα πιτσιρίκια. Εκατομμυριούχους μεν, πιτσιρίκια δε. Δεν ενεργείς έτσι. Αν ήταν έτσι ο Κατσουράνης, ο Μανιάτης, ο Τοροσίδης και ο Στοχ δεν θα έπαιζαν ποτέ.
  4. anterovgaltis

    Ολυμπιακός

    Γενικότερα δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική σε απολύσεις προπονητών σε κανένα μέρος του κόσμου γιατι οι αιτίες δεν ειναι μόνο η μπάλα που παίζει μια ομαδα. Όσον αφορά τους ρόλους, μπορει θεωρητικά να ειναι διακριτοί αλλα στην πράξη ποτε δεν ειναι, ειδικά σε ελληνικό σύλλογο.
  5. anterovgaltis

    Ολυμπιακός

    Ναι φέτος είστε πιο κατω αλλα αυτή ειναι η στρατηγική της διοίκησης σας. Ξεπουλήσατε, δώσατε υπεραξία σε παίκτες με πολυ μεγάλη επιτυχία και φέτος καρπώθηκε ο οσφπ όλα αυτα χρηματικά. Ηταν κεντρική επιλογή να μην ενισχυθεί σημαντικά. Κάπου πιο πάνω γράφτηκε πως γίνατε πόρτο. σίγουρα υπερβολή αλλα αυτός πρεπει να ναι ο στόχος σας. Ο Οςφπ εχει όλες τις βάσεις να γινει. Αν θες τη γνώμη μου atallos o καρεμπε ειναι ένας άνθρωπος που μπορει να σε οδηγήσει σε αυτόν τον στόχο. Εχει όλο το πακέτο. Απο την άλλη είχα πάντα τεράστιες αμφιβολίες για τον Μίτσελ σαν προπονητη (ειλικρινά ομοερσινος οσφπ δεν ηταν ομαδα προπονητη) αλλα και σαν άνθρωπο (εγωπαθής και οχι ισχυρή προσωπικότητα).
  6. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Ε ρε και να έρθουν αυτοί που γράφονται! Μέχρι τις υπογραφές όμως δεν πιστεύω τίποτε.
  7. anterovgaltis

    Ολυμπιακός

    Δηλαδή τώρα υπάρχει περίπτωση να τα βάψετε μαύρα για τον Μίτσελ? επιβεβλημένη κίνηση. Αυτή η ομαδα ειναι ο καρεμπε. Σε όλα τα επίπεδα.
  8. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Καλά οχι και ετσι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ειναι πολυ πάνω σε δείκτες διαφθοράς σε επίπεδα αφρικανικών πρωταθλημάτων.Στην ελλαδα, πέρα απο τα διαφορετικά οικονομικά μεγέθη, εχει καταργηθεί το στοιχείο του ανταγωνισμού το οποίο ειναι βασικό για να δεις καλή μπάλα. Πολλές φορες που καποιος αδύναμος σύλλογος παει να κάνει την υπέρβαση δεν μπορει λόγω παρεμβάσεων έξω απο τη φύση του αθλήματος. Μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα για να δώσουμε άλλοθι.
  9. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Κερδισμένα πέναλτι και τα δυο. Απλά του Παπαδοπουλου δίνεται πιο ευκολα λόγω του εντελώς ατσαλου μαρκαρίσματος. Όσον αφορά το οφσάιντ ειναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που μπορώ να πω πως και το λίγο παίζει ρόλο. Το να εισαι πιο μπροστά σε στημένο ειναι αφελές. Πολυ κακός ΠΑΟΚ. η ομαδα φωνάζει για μεταγραφές.
  10. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Αυτοί τώρα ειναι διαιτητές επαγγελματικού πρωταθλήματος...
  11. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Ναι εντάξει, πολλά από αυτά βγάζουν μάτια. Παρόλα αυτά δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να μας ενοχλούν. Ο Φαταούλ δεν κάνει τίποτε λιγότερο από το να στηρίζει την ίδια του την επένδυση προσπαθώντας να δώσει υπεραξία στους παίκτες της ομάδας του. Μπορεί αυτό να μην ταιριάζει πολύ με την δική μου για παράδειγμα αισθητική, ειδικά αν φέρουμε στο νου μας και τα άλλα κατορθώματά του, αλλά με πιάνει θλίψη και τα νεύρα μου όταν βλέπω πως αντιμετωπίζουμε εμείς οι ίδιοι τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. Συνεχής απαξίωση, κράξιμο λες και εμείς ξέρουμε καλύτερα. Εδώ πριν από λίγα χρόνια (κανά δυο) τα χώναμε στον Κλάους, τώρα τα χώνουμε στον Τζανδάρη (που μας έχει πρώτους ε), έχουμε ήδη σταυρώσει τον Μαρτενς 100 φόρες από πέρισυ, βγάλαμε χοντρο τον Μαντούρο (λες και τον κάναμε λιπομέτρηση), η γιούχα στον Σαλπιγγίδη έχει γίνει ατραξιόν και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Σαν μηχανισμός ο Π.Α.Ο.Κ. "τρώγεται" από αυτήν την αρρώστια. Μην έχουμε απαιτήσεις να μοσχοπουλήσουμε παίκτες που εμείς οι ίδιοι βγάζουμε στην σέντρα καθημερινά.
  12. anterovgaltis

    Ολυμπιακός

    Φρόντισαν όλοι οι αρδ να το αναφέρουν. Μα καλά, πως και δεν το είδατε?
  13. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Μα δεν με νοιάζει αν έδωσε κάρτα ο άλλος για το πάτημα στον Βιτόρ. δεν περιμένω απόΕλληνα διαιτητή να βλέπει τα ψιλά όταν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μέτριας ταχύτητας παιχνίδια. Ο χθεσινός διαιτητής όμως ήταν κοράκι. Έσπασε τα νεύρα των παικτών του ΠΑΟΚ και τα δικά αμς που δεν άφηνε ένα παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε. Και άντε μετά έλα να με πεισεις πως δεν ήταν μιλημένος. Εμένα αυτό μου τη δίνει: που δεν αφήνει μια ομάδα (την ομάδα μου, ναι) χαμηλότερου μπατζετ, δυναμικότητας και ποιότητας να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Γιατί όχι? Κάνει μια τίμαι και ειλικρινή προσπάθεια ο Αναστασιάδης (άσχετα αν διαφωνώ σε κάποια μαζί του0, μαζί με ένα μάτσο πιτσιρίκια από την κ20 και λίγους παίκτες έμπειρους και αξίας να ρίξουν τον οσφπ από ισόβιο πρωταθλητή. Μην π....ε το πρωτάθλημα! Αφήστε το να έχει ενδιαφέρον.
  14. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    Αν έχεις παίξει μπάλα καταλαβαινεις πως δεν είναι ούτε μαχαίρι ούτε πιρούνι. Επίσης πρεπει όντως να ξεχωρίζουμε το λάθος από ανικανότητα, το σκόπιμο "λάθος", τον εκνευριστικό διατητή και το χειρουργείο. Σε πληροφορώ πως ένας διατητής μπορεί να σε τελειώσει και οι δήθεν ειδικοι του ποδοσφαίρου στα ΜΜΕ (ο αθλητικογράφος πρέπει να είναι το μόνο επάγγελμα χωρίς αντικείμενο) να μην πάρουν χαμπάρι. Μια φράση του διαιτητή ("μην μιλάς πολύ γιατί θα σε τελειώσω" καιάλλα πιο ωραία), ένα μαρκαρισμα που το άφησε στον αντίπαλο και σε σένα το κιτρίνισε, ένα ανάποδο φάουλ. Για να καταλάβουμε τι έιναι λάθος, το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στο καραισκάκης ήταν λάθος ανικανότητας καθώς κοιμήθηκε ο επόπτης κανονικά.
  15. anterovgaltis

    ΠΑΟΚ

    ΤΟ χειρότερο πράγμα ποθ έχει επιτύχει ο οσφπ τόσα χρόνια είναι πόσο λάθος βλεπουν και βλεπουμε το ποδόσφαιρο. Ο άλλος λέει πιο πάνω για τις τελικές. Δηλ .απογορεύεται να κερδίσει μια ομάδα με λιγότερες τελίκες? Σε πιο γήπεδο του κόσμου συμβαίνει αυτό. Επισης τόσα χρόνια απογορεύεται να χάνει αυτός που είναι 1ος. Αυτά μόνο στην αφρική και στα τοπικά, στα χωριά μας. Ας έχανα σήμερα. Και τι έγινε? Ας χάσω αντρίκια. Όχι έτσι. Αθλητισμός, μπάλα είναι. Θα χάσει και ο 1ος.
  • Δημιουργία νέου...