Προς το περιεχόμενο

spartac1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με spartac1

  • Ημερομηνία γέννησης 03/06/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.748 προβολές προφίλ

spartac1's Achievements

  1. Ναι αυτό το γνωρίζω. Μέχρι πόσα παραπάνω mAh μπορεί να διαχειριστεί π.χ.. Ο φορτιστής είναι USB. Θα μπορεί να φορτίσει τη νέα μπαταρία ή πρέπει να προμηθευτώ και φορτιστή;
  2. Η φούσκα κάτω είναι για να κρατά αντικείμενα που έχουν πέσει μέσα. Πρέπει να αδειάσεις πρώτα τα νερά μέσα από το νεροχύτη, να βάλεις μία λεκάνη κάτω από τη φούσκα και να ξεβιδώσεις δεξιά αριστερά από το ταφ. Εκεί θα βρεις αρκούδες... . Τα καθαρίζεις και τα σφίγγεις ξανά. Καλό είναι να το κάνει κάποιος που γνωρίζει γιατί 80% θα σου στάζει ύστερα αν δεν το κάνεις προσεκτικά. Εφόσον τα σφίξεις σκούπισε καλά τις ενώσεις με ένα χαρτί και δες πάλι με ένα στεγνό χαρτί για διαρροές. Αν δεν θες να πληρώσεις υδραυλικό και αν σου στάζει βάλε μπόλικη μονωτική ταινία... Για σιγουριά άσε μία άδεια λεκάνη μέσα την πρώτη ημέρα σε περίπτωση που κάτι πήγε στραβά.
  3. Καλημέρα σας, Αγόρασα εχθές για τον μικρό αυτό το τηλεκατευθυνόμενο. Καλή εμβέλεια και ωραία κατασκευή + ότι χρησιμοποιείται και μέσα στο νερό. Έχω θέμα όμως με την μπαταρία η οποία διαρκεί μόνο για 10 - 15 λεπτά χρήσης. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει σχετικά να με βοηθήσει ως προς την αντικατάσταση της χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με το μοτέρ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. Αν και το θέμα είναι απλό πιθανότατα να τα έχεις αφαιρέσει. Πληροφοριακά και για μελλοντικό ενδιαφερόμενο ο τρόπος είναι ο εξής αν μιλάμε για μεγάλη επιφάνεια: Καταρχήν φοράς μάσκα (η κόλλα των εκτυπωμένων αυτοκόλλητων είναι τοξική και σε συνδυασμό με οινόπνευμα ή νίτρο ή βενζίνη δημιουργεί ατμό) Πριν κάνεις οτιδήποτε με μία φαλτσέτα χαράζεις το αυτοκόλλητο σε κάθετες λωρίδες πάχους 10-15 εκατοστά από πάνω προς τα κάτω. (μόνο το αυτοκόλλητο και όχι το τζάμι) Στη συνέχεια αρχίζεις να ζεσταίνεις με πιστόλι την πρώτη λωρίδα στην επάνω πλευρά και μόλις δεις ότι ξεκολλάει την τραβάς σιγά σιγά προς τα κάτω ενώ ταυτόχρονα ζεσταίνεις. Βλέπεις ότι όταν φτάσει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία κατά το τράβηγμα δεν αφήνει κόλλα στο τζάμι. Εφόσον τελειώσεις με την πρώτη συνεχίζεις με τις επόμενες. Αφού αφαιρέσεις όλα τα παλιά αυτοκόλλητα τότε χρησιμοποιείς οινόπνευμα ή νίτρο ή βενζίνη. Βρέχεις την κόλλα και την αφαιρείς σε 5 -10 δευτερόλεπτα με ένα πανί (όχι χαρτί γιατί διαλύεται). Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται η κόλλα ώστε να απορροφήσει μέρος του υγρού και να έρθει σε σταθερή μορφή κάτι σαν τζελ. (Σε περίπτωση που έχει μείνει κόλλα στο τζάμι) Εφόσον καθαρίσεις όλη τη τζαμαρία ρίχνεις ξανά οινόπνευμα και καθαρίζεις όλα τα απομεινάρια τις κόλλας. Στο τέλος καθαρίζεις 2 φορές με άζαξ και εφημερίδα και είσαι κομπλέ... Κάθε άλλος διαφορετικός τρόπος έχει σαν αποτέλεσμα να πασαλείψεις το τζάμι με κόλλες και απομεινάρια του αυτοκόλλητου, να γεμίσεις κόλλες τα χέρια σου και να χρειαστείς πενταπλάσιο χρόνο. Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις και σε αυτοκίνητο για την αφαίρεση αυτοκόλλητων (χωρίς τη χρήση φαλτσέτας αν δεν είσαι έμπειρος) αλλά καλό είναι τους χειμερινούς μήνες το όχημα να είναι σε κλειστό χώρο για κάνα τρίωρο πριν τη διαδικασία.
  5. Καλησπέρα σας. Ετοιμάζω μία Site: σελίδα και έχω το εξής πρόβλημα. Βάζω ένα μπανεράκι κάτω από το λογότυπο της σελίδας και ενώ στον υπολογιστή φαίνεται εντάξει στα κινητά τηλέφωνα το βγάζει τέρμα δεξιά. Το αρχικό με το πρόβλημα στα κινητά είναι αυτό: <div class="aleoflash-gif" style="display:none;"><img border="0" src="pinwheel_transparent.gif" /></div> <div class="aleoflash-swf" style="display: block; text-align: center;"><embed allowscriptaccess="always" height="72" hspace="0" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="pinwheel_transparent.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="440" wmode="transparent"></embed></div> <script language="JavaScript">var hasFlash=false;if(window.ActiveXObject){ try { if (new ActiveXObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash")) hasFlash=true;} catch(e){}} else { if(navigator.plugins["Shockwave Flash"]){hasFlash=true;}}var elems=document.getElementsByTagName("div"); for(var i in elems){if(!hasFlash && elems.className=="aleoflash-gif") elems.style.display="block"; else if ((!hasFlash && elems.className=="aleoflash-swf") || elems.className=="aleoflash") elems.style.display="none";}</script> τώρα το άλλαξα με αυτό: <div class="aleoflash-gif" style="display:none; text-align: center; width: 100%"><img border="0" src="pinwheel_transparent.gif" /></div> <div class="aleoflash-swf" style="display: block; text-align: center;"><embed allowscriptaccess="always" height="72" hspace="0" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="pinwheel_transparent.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="440" wmode="transparent"></embed></div> <script language="JavaScript">var hasFlash=false;if(window.ActiveXObject){ try { if (new ActiveXObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash")) hasFlash=true;} catch(e){}} else { if(navigator.plugins["Shockwave Flash"]){hasFlash=true;}}var elems=document.getElementsByTagName("div"); for(var i in elems){if(!hasFlash && elems.className=="aleoflash-gif") elems.style.display="block"; else if ((!hasFlash && elems.className=="aleoflash-swf") || elems.className=="aleoflash") elems.style.display="none";}</script> αλλά ενώ είναι κεντραρισμένο τώρα και στο pc αλλά και στα κινητά, όταν βλέπεις το μπανεράκι στο κινητό λείπουν οι 6 από τις 9 εικόνες και βλέπεις μόνο τις 3...help?
  6. Κατασκευή μνημείου αγνώστου στρατιώτη
  7. spartac1

    Pro Evolution Soccer 2014

    Γράφω τον πόνο μου. Δεν ήξερα από ομάδες, δεν ήξερα από μπάλα. Πριν 4 χρόνια πήγα σε έναν φίλο όπου είχε το ps2 και παίξαμε το PES2010. Μαγεύτηκα. Τρελάθηκα. Την άλλη μέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο ps2 και άρχισα προπόνηση. Πολλλλλλλές ώρες. Έγινα καλός. Αρκετά καλός. Μπορεί αρκετούς να σας έχω συναντήσει είτε σε τουρνουά αλλά και είτε online. Το όνομα μου στο PES είναι "sakisibiza". Μετά το PES2010 πήρα το ps3 αποκλειστικά και μόνο για το PES2011. Ατελείωτες ώρες. Εν συντομία έχω 1.500 παιχνίδια online σε κάθε έκδοση από το 2011, 2012 και 2013. Και άλλα τόσα με φίλους και σε τουρνουά. Για το 2014 ότι είναι να πω και να γράψω για το πόσο κακοφτιαγμένο είναι θα είναι λίγα. Αυτό το τυπάκι τα λέει όλα για μένα. http://www.youtube.com/watch?v=FG2KCiieUJA και πραγματικά αξίζει να το δείτε. Δεν θέλω να πάρω FIFA γιατί θα πρέπει να μάθω και αυτό και πραγματικά βαριέμαι. Στην τελική είναι ένα παιχνίδι. Κάντε το ευχάριστο. Άν ήθελα να είναι τόσο ρεαλιστικό θα έπερνα την μπάκα μου από τον καναπέ και θα πήγαινα για 5Χ5...αυτά.
  8. Θηλυκό. Μου το έδωσαν εδώ και 5 χρόνια γιατί θα το παρατούσαν. Μόλις είχε αποβιώσει το κανισάκι μου τότε και είπα δεν θα ξαναπάρω σκύλο. Σε 3 μήνες μου έφεραν αυτό το θηριάκι στο σπίτι και το ερωτεύτηκα...
  9. Και τα δικά μου...μετά απο πολύ κόπο . Κάθε χριστούγεννα μου στέλνουν κρασί απο τη ΔΕΗ. ...ξέχασα και το βάσανο...
  • Δημιουργία νέου...