Προς το περιεχόμενο

pete35

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pete35

  • Ημερομηνία γέννησης 16/10/1992

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pete35's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. pete35

    Steam - Official Topic

    Γιατι δεν δινεις αλλη μια ευκαιρια στο παιχνιδι?Εχεις πολυ καλο pc και το παιζεις ανετα,(αλιμονο σε μας στα ultra low me frame drops ),plus ερχεται το release update που θα φερει ενδιαφεροντα νεα πραγματα!Παιξε κατι αλλο για κανα 2 μηνες και μολις το κανουν update επανερχεσαι!
  2. Φιλε μου επειδη ειμαι στο ιδιο διλημμα με σενα,συγκλινω πιο πολυ προς την EVGA 1060 6gb SC στα 275 ευρω,επειδη ειναι κατα 60 ευρω πιο φθηνη απο τις αλλες καλες υλοποιησεις των 6gb και 40 ευρω πιο ακριβη απο τις καλες των 3gb.Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν θα ειναι αρκετα ησυχη για να στην προτεινω λογω της ACX 2.0 ψυκτρας που εχει μονο ενα fan.Αν και λενε πως εχει TDP 120 watt,και θεωρητικα αυτη η ψυκτρα ειναι αρκετη για ψυξη. Για το pubg που την θες (οπως και γω) οσο καλυτερη παρεις τοσο το καλυτερο,και για future proof επισης. Για τωρα η 3gb θα εχει παρομοιες επιδοσεις.
  3. pete35

    PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

    Μεχρι τωρα παντως εκπτωση στο Steam δεν το χω δει να μπαινει Μαλλον δεν χρειαζεται κιολας με τετοιες πωλησεις...
  4. pete35

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Εχει βρει κανεις κανενα καλο guide για stock market?Γιατι οσα εχω βρει λενε διαφορετικα μεταξυ τους.
  5. pete35

    Xiaomi Redmi Note 3 Deep Review

    Όμορφο unboxing μπραβο! Σκεφτομαι να το αγορασω απο geekbuying,εχω δει σε αλλα ελληνικα site να λενε πως με την standard free shipping επιλογη δεν περναει τελωνειο. Εχει αγορασει κανεις και ξερει να μου πει?
  6. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    Εγω εννοουσα σε ιδανικη περιπτωση για τα 60 fps για αυτο κ λεω σταθερα.
  7. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    Δεν ειναι το θεμα τι βλεπει το ματι αλλα τι προβαλλει η οθονη.59-60hz οθονη προβαλλει 60 fps.Οι pro που εχουν και το budget εχουν 122 ή 144 hz οθονες και παιζουν με 120 fps οταν δεν streamαρουν.Ειτε 60 σταθερα εχεις ειτε 500 σταθερα το ιδιο θα βλεπεις.
  8. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    Για τα fps λογικα θα εχεις 59-60hz οθονη οποτε και μεχρι 60 fps βλεπεις.Αυτο που θες ειναι να μενουν σταθερα πανω απο 60,οποτε αστα uncapped(βγαλε vsync).Υπηρχε ενα θεμα πριν απο κατι μηνες με fps drop,αλλα εχω να παρατηρησω κατι τετοιο πολυ καιρο.
  9. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    To rage ειναι κατι που πρεπει να καταπολεμησεις.Δεν εχω πολλες ωρες ακομα στο game αλλα απαιτει απολυτη συγκεντρωση και εχω διαπιστωσει πως εαν εχεις rage και ειδικα αν το μεταδιδεις μονο χανεις.Το χειροτερο για μενα ειναι πως στο matchmaking μου βαζει στο team MGE ειμαι ο μονος DMG και στο αντιπαλο ειναι δυο LE και τρεις DMG,και ενω ειμαι πρωτος σε 5-6 συνεχομενα matches(losses-ties),συνεχιζει το ιδιο matchmaking.Υπαρχουν βεβαια και ατομα χαμηλοτερου rank που ειναι συνεννοησιμα και καλα.Το gap ομως μεταξυ DMG και LE ειναι μεγαλο τοσο σε skill οσο και σε strategies,μεχρι ενας τετοιος αντιπαλος ειναι μια χαρα αλλα παραπανω το κανουν το παιχνιδι ανισο,ειδικα αν mainαρουν AWP,γιατι κανεις δεν ξερει πως να το κανει counter.Υποθετω πως ειναι και θεμα τυχης.
  10. pete35

    Star Wars: Battlefront [2015]

    Οι developers ειχαν δηλωσει πως το game ειναι φτιαγμενο για να ειναι σε casual στυλ και να το χαιρονται ολοι ανεξαρτητως skill.Εαν ψαχνεται σοβαρο FPS αυτο δεν ειναι.Για τους λατρεις του star wars ομως το βρισκω μια χαρα,και εχει την πλακα του.Τα γραφικα και το optimization ειναι πολυ καλα,τα tradekills ομως και τα spawn rape απο το BF συνεχιζονται.
  11. pete35

    Steam - Official Topic

    Αυτην τη στιγμη το steam δεν δεχεται καρτες paysafe.Υπαρχουν διαφορες φημες πως θα τις δεχτει στο μελλον.Τιποτα σιγουρο ομως.
  12. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    Να το βρεις 2-3 ευρω ειναι δυσκολο.Αν μπορεις να περιμενεις θα μπει σε sale 50%.Αλλιως g2play,kinguin,κ.λπ. με 7 κατι νομιζω.
  13. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    Σε βολευει να κανεις spray 2 ατομα και λογω του πιο μεγαλου base spread.
  14. pete35

    Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

    Επαιξα 2 competitive,και δοκιμασα το a1.Απο ολη την αλλαγη το ROF ειναι αυτο που κανει την περισσοτερη διαφορα.Κατα τα αλλα παραμενει πολυ καλο,κανενας λογος να πουλησεις skin η να σταματησεις να το χρησιμοποιεις.
  • Δημιουργία νέου...