Προς το περιεχόμενο

giorgoc89

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    142
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με giorgoc89

  • Ημερομηνία γέννησης 25/09/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

giorgoc89's Achievements

  1. Θα μιλήσω γιατί με έκαψες πολύ τώρα... Μας είπαν σίγουρα ότι εγκρίθηκε αλλά δεν ξέρω αν αυτό που δείχνει ως εγκεκριμένο είναι κάτι διαφορετικό. Anyway, thanks που ασχολήθηκες!
  2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω την απόφαση online? Κάπου είδα να λέει "ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" με ημερομηνία του προηγούμενου μήνα, είναι δυνατόν επειδή τους πήρε περίπου 5 χρόνια να επεξεργαστούν την αίτηση να μην πάρουμε λεφτά; Edit: Αυτό εννοείς;
  3. Μα είναι ήδη συνταξιούχος, παίρνει αναπηρική σύνταξη από το 2010 νομίζω. Το θέμα είναι ότι η αίτηση για μετατροπή από αναπηρική σε γήρατος έγινε από το 2016 και είχε πρόβλημα το σύστημα γι'αυτό εγκρίθηκε πρόσφατα. Ως εκ τούτου σχεδόν 5 χρόνια τώρα παίρνει σημαντικά χαμηλότερη σύνταξη λόγω προβλήματος στο σύστημα. Η λογική λέει ότι θα πρέπει να πληρωθεί αναδρομικά τα λεφτά που έχει χάσει.
  4. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει σχετικά με την σύνταξη του πατέρα μου. Παίρνει αναπηρική σύνταξη εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα είχε μονιμοποιηθεί. Το 2016 καθώς συμπλήρωσε τα 60 χρόνια έκανε αίτηση μετατροπής σύνταξης από αναπηρική σε γήρατος που από ό,τι κατάλαβα το ποσό είναι αρκετά υψηλότερο καθώς έχει χαμηλό ποσοστό αναπηρίας. Με τα πολλά η διαδικασία ολοκληρώθηκε πρόσφατα και τώρα σύντομα θα λάβει την πρώτη σύνταξη γήρατος. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Για όλα αυτά τα χρόνια που πήρε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα λάβει την διαφορά στο ποσό μεταξύ σύνταξης αναπηρίας και γήρατος αναδρομικά; Αν γνωρίζει κάποιος θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση! Ευχαριστώ! Bonus ερώτηση: Αν ναι, το ποσό αυτό είναι ακατάσχετο; καθώς υπάρχουν και κάποια χρέη στην εφορία!
  5. giorgoc89

    World Of Warcraft Topic v1

    Ερμ όχι, αλλά μόλις μου επιστρέψουν το ποσό θα αγοράσω καρτούλα κανονικά από μαγαζί. Δε με θέλει το online καθόλου. Ο μόνος λόγος που μπήκα και ρώτησα ήταν μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος να τζάσω τα λεφτά από την Paysafe σε κάποιο site που να δεχόταν κάποιο κλειδάδικο (πχ Skrill) αλλά από ότι κατάλαβα πλέον η Paysafe είναι χρήσιμη μόνο για να παίζεις πασιέντζες στο dod, στο zoo και σε διάφορα betting sites. Edit: Βέβαια αν με αυτό το Revolut μπορώ να πάρω το παιχνίδι μέσα στο ΣΚ δε θα πω όχι
  6. giorgoc89

    World Of Warcraft Topic v1

    Τους έστειλα μόλις, το χειρότερο δεν είναι τα 7,50€ που νομίζω κρατάνε όσο το ότι δε θα μπορώ να παίξω μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, και έπεσα και σε Σαββατοκύριακο. (Είμαι σχετικά νέος παίκτης για αυτό και η ανυπομονησία )
  7. giorgoc89

    World Of Warcraft Topic v1

    Το είδα αλλά είναι λίγο αργά τώρα.
  8. giorgoc89

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα παιδιά. Έχω 25€ στο my paysafecard και προσπαθώ να αγοράσω μια καρτούλα και δεν την δέχεται πουθενά, προφανώς δεν μπορεί να χρησημοποιηθεί στο εξωτερικό αν κατάλαβα καλά. Ξέρει κανείς κάποια εναλλακτική μη πάνε χαμένα τα λεφτά;
  9. giorgoc89

    For Honor

    Άπατο θα πάει.
  10. Αν αρέσει σε κόσμο δε πέφτει λόγος σε κανέναν να κρίνει. Και σαβούρα να είναι σε κάποιον προσφέρει χαρά.
  11. giorgoc89

    Official Lineage 2 Topic

    Ο σερβερ αυτος ειχε ανοιξει κ λιγο πιο παλια, εκανε ΟΒΤ και τον ριξαν μετα απο μια μερα, κλεισαν το site και χαθηκαν για μηνες. Μην περιμενετε πολλα.
  12. Τωρα εγω να πω οτι δεν υπαρχει iPhone 6s;
  13. giorgoc89

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Εμενα παντως fullscreen-borderless βγαζει τα ιδια, και λιγο λιγοτερα το windowed. Το εκρυψα το fps counter γιατι θα με τρελαινε!
  • Δημιουργία νέου...