Προς το περιεχόμενο

made in china

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με made in china

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1993

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.697 προβολές προφίλ

made in china's Achievements

  1. Παιδιά πάντως από το αποτέλεσμα στο benchmark δείχνει πως θα ναι καλύτεροι από τους 4770/90k. Στα 4,8 δεν βγάζει κανείς 4,399sec, το κοίταζα στο hwbot.com το οποίο τώρα είναι πεσμένο . Όσο για τις τιμές δεν θα ναι τόσο υψηλές αυτό το κάνουν σε ελαχιστα μαγαζιά στις προπαραγγελείες για να γδύσουν όσους είναι αχόρταγοι να τους παραγγείλουν αμέσως το διάβασα που το έλεγαν κάτι Αμερικάνοι Οι cpu αυτοί επίσης θα έχουν και 64 ή 128mb (δεν θυμάμαι ακριβώς) L4 cache για τα γραφικά. Αυτό που δεν έχουν πει είναι αν θα χρησιμοποιεί και ο cpu αυτή την cache ή μόνο τα γραφικά. Αναμένουμε! Πάντως μεγάλη πολυεθνική εταιρεία είναι η intel δεν θα κυκλοφορούσε κάτι ακριβότερο και χειρότερο από τους υπαρχοντες cpu της κατηγορίας (4770k, 4790k) καθώς δεν θα χε κέρδος! Δείτε το λογικά
  2. Αν και γω κράζω λίγο τη microsoft γιατί είναι πιο αργή και από το ελληνικό δημόσιο, το 930 επειδή το έχω κιόλας είναι τηλέφωνο σεμινάριο! Πολύ καλύτερο από s5 και g3 που χω δει σε όλους τους τομείς που μπορεί να έχει ένα κινητό πλήν το πλήθος των εφαρμογών. Που με τα νέα tools που ανακοίνωση η ms για τη μεταφορά των εφαρμογών ios και android σε wp θέλω να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.
  3. Εγώ στην αρχή απλά είπα όποιος έχει 620, 520 ,720 να μην το βάλει γιατί σέρνεται περισσότερο κι απ όσο σερνόταν. Δεν κλαψούρισα.
  4. Ξέρω 4 άτομα που έχουν το 620 επειδή στην αρχή ήταν μια χαρά και τους το είχα προτείνει και μου τη λένε τώρα γιατί σέρνεται και το βλέπω και γω ο ίδιος. Multitasking ανύπαρκτο συνέχεια οι κουκίδες , οι εφαρμογές κάνουν μια ώρα να ανοίξουν (ειδικά skype, viber, here drive), κολάει όταν βγαίνεις από τον έλεγχο αποθήκευσης, συνέχεια δείχνει τα κουτιά άδεια στην επιφάνεια εργασίας και ενα σωρό άλλα και μετά από λίγο καιρό από hard reset όλα αυτά. Μάλλον εσύ είσαι άχρηστος που δεν έχεις πιασει σωστό android στα χέρια σου. Δεν μ αρέσει ούτε εμένα το android αλλά δυστυχώς είναι μονόδρομος. Μπορεί να μην παίρνεις αναβαθμίσεις αλλά έχει τόσα πράγματα που δεν τις χρειάζεσαι. Και γι αυτό κολλάνε κιόλας. Γιατί έχουν άπειρα πράγματα που τα windows αν δεν κλείσει το project για τα κινητα η ms θα τα βαλει σε κανα δυο χρόνια.
  5. Ότι και να έκανα αυτό έκανε τα update. Και το κουτάκι κενό το χα που λέει να μην κάνει ενημερώσεις αλλά πάλι τις έκανε. Επίσης επειδή υπάρχει ένα τρανός developer εδώ για πες μας μια εφαρμογή σου να δούμε απ το store σε παρακαλώ.
  6. Αν δεν θέλω update μπορώ να μην κάνω? Δεν εννοώ το preview εννοώ κανονικά. Γιατί εγώ που δεν ήθελα π.χ την denim την κατεβαζε και την πέρναγε μόνο του. Το κινητό ήδη σέρνεται με τα 8.1 και έχει bugs στις "πολύ σταθερές" εκδόσεις τώρα (όπως πχ crasharei o browser σε πολλά site, τα μισά τα δείχνει λάθος κλπ) και γι αυτό το άλλαξα και το χω σαν δεύτερο. Πιστεύω ότι με τα 10 θα γίνει ακόμα χειρότερο αλλά ας περιμένουμε να βγει η μαγική τελική έκδοση που δεν θα κολαει πουθενά.
  7. Παραπονιέμαι που ενώ έπρεπε να μην το πειράξουν το κινητό το αναβαθμίζουν! Αν στην πορεία καταλάβουν ότι καλό θα είναι να μην το αναβαθμίσουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Και αν υπάρχει bug που αργεί τόσο γιατί βγήκε για το 620? Στο 930 που έχει bug το καθυστέρησαν... Δεν είναι θέμα bug. Είναι απλά αδύναμο το HW του 620. Ότι κι αν κάνουν, μπορεί να μην αργει όπως τώρα αλλά σίγουρα θα αργεί πολύ και σίγουρα περισσότερο από πριν όπως έγινε και από την αναβάθμισή του από 8 σε 8.1. Αλλά θα το δούμε σίγουρα όταν βγεί η τελική εκδοση.
  8. Είναι παράλογο σχόλιο το ότι το 620 σέρνεται? Δηλαδή στην τελική έκδοση τις επαφές που κάνουν 8 ολόκληρα δευτερόλεπτα να ανοίξουν με κινητό μετά από hw reset χωρίς καμία εφαρμογή θα το διορθώσουν? Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό. Και μάλιστα όταν το κάνεις και update με ένα σωρό εφαρμογές. Το ότι θα φτιάξουν τα bug τα visuals και ότι θα βάλουν ότι λείπει ναι οκ αυτό έλειπε να μην το φτιαχνανε αλλά ταχύτητα και να αλλάξει δεν θα ναι όπως παλιά. Στα συγκεκριμένα κινητά τονίζω! Επίσης η τελική έκδοση ποτε θα βγει? Έτσι όπως το πάνε την βλέπω αρχές 2016...είστε ικανοποιημένοι απ αυτό?
  9. Δεν είμαι hater αλήθεια! Αν ήμουν δεν θα χα και κινητό ms. Απλά δεν μπορώ να βλέπω τόσο αργά βήματα προόδου σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να τα παρουσιάζουν ως κάτι πολύ ριζοσπαστικό και καινούριο...Το μάγκας γνωστής δεν το πα για όποιον του αρέσουν τα WP προφανώς. Απάντηση στα σχόλια σε φάση "δεν ξέρουν από τεχνολογία" υπονοώντας ότι εγώ ξέρω που είπαν παραπάνω ήταν.
  10. Και γω κλαίω που υπάρχουν άτομα ικανοποιημένα με τέτοια λειτουργικά δυστυχώς!
  11. Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και οι μάγκες-γνώστες της τεχνολογίας (παρόλο που είναι το 4% παγκοσμίως).
  12. Και γω απο 13 χρονών ασχολούμε με ανάπτυξη εφαρμογών. Αλλά αν είσαι 38 χρονών προγραμματιστής και είσαι ευχαριστημένος με την τακτική της microsoft στο χώρο των κινητών...πολύ κακό! Το ότι έχει αποτύχει εντελώς φαίνεται στα ποσοστά. Δεν χαίρομαι γι αυτό γιατί πραγματικά έχει καλές προοπτικές το λειτουργικό και είναι ικανοποιητικό αλλά με αυτή την τακτική δεν πάνε πουθενά.
  13. Αν ήμουν hater δεν θα έπαιρνα νοκια! Απλά χρειάζονται σκληρή κριτική μπας και κάνουν λίγο δουλειά. Επίσης ξέρω και πολύ καλύτερα από σένα γιατί είχα ασχοληθεί με development εφαρμογών. Και επίσης αν εσύ ήξερες ακόμα καλύτερα θα γνώριζες ότι κατα καιρούς η microsoft έχει τσακωθεί με γνωστές εταιρείες και developers και τους αποτρέπει να κάνουν δουλειά γιατί είναι κομπλεξικοί. Μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού ωστόσο είναι στα pc. Στα κινητά που μιλάμε τώρα έχει ποσοστό 4% παγκοσμίως τη στιγμή που η Google π.χ έχει πάνω απο 70%.
  • Δημιουργία νέου...