Προς το περιεχόμενο

parisseirios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με parisseirios

  • Ημερομηνία γέννησης 25/07/1971

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

parisseirios's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. Υπάρχει ενα πολύ καλός οδηγος για τα υπέρ και κατά της ΙΚΕ και όλα τα θετικά και αρνητικά που τη συνοδεύουν. Εγω είχα κάνει 2 ΙΚΕ στο παρελθόνκ και πέρα απο την ευκολία στο να τη στήσεις έχει πολλα μειονεκτηματα. Καλύτερα ΕΠΕ. Διάβαστε το άρθρο για την τήρηση βιβλίων Ικε που το έχει γράψει Εξειδικευμένη εταιρεία λογιστικη.
  2. Ψάχνω να κάνω σεμιναρια λογιστικής για να έχω μια καλύτερη κατανόηση της λογιστικής επιστήμης σαν επιχειρηματιας. Ειδα πολλές εταιρείες που κάνουν στο διαδίκτυο; ΕΠίσης ειδα και αυτό το άρθρο με τα 10 καλύτερα σεμινάρια λογιστικής που φαίινεται αξιόπιστο. Οι περισσότεροι κάνουν και online αλλα μικρα σεμινάρια που δεν έχουν βάθος. Μου πρότειναν φίλοι τους POWER TAX , KELE & TSANTZALIS. Οι τιμές τους είναι πραγματικά πολύ υψηλές για την τρέχουσα κατάσταση. Έχει κανένας εμπειρία; Κόστος; Δόσεις;
  3. Το yoast θα σου κάνει τη δουλεια ολοκληρωμένα και digital marketing
  4. Παιδιά για να ξεχωρίζουμε τα πράγματα και να μην υπάρχει γνώμη αλλά γνώση. Υπάρχουν πολλές επιλογές σημερα για 'σιδεράκια΄ όπως λέγονται. Τα βάζω Υπάρχει καταρχήν η δυνατότητα τοποθέτησης αισθητικής ακίνητης κεραμικής συσκευής, τα λεγόμενα διαφανή “σιδεράκια πορσελάνης”. Τα σιδεράκια αυτά είναι σίγουρα πιο διακριτικά από τα συνηθισμένα μεταλλικά, σε κάθε περίπτωση όμως σαφώς ορατά. Με την συσκευή αυτή μπορούν να αντιμετωπισθούν όλα τα δυνητικά ορθοδοντικά περιστατικά οποιασδήποτε βαρύτητας. Η μόνη ουσιαστικά “αόρατη” για τρίτους συσκευή είναι η γλωσσική ορθοδοντική, όπου τα σιδεράκια τοποθετούνται στην εσωτερική, την γλωσσική δηλαδή, επιφάνεια των δοντιών. Με την τεχνική αυτή μπορούν να αντιμετωπισθούν επίσης όλα τα δυνητικά ορθοδοντικά περιστατικά οποιασδήποτε βαρύτητας, αρκεί ο ορθοδοντικός που την εφαρμόζει να έχει την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία στην εφαρμογή της. Μια επιπλέον δυνατότητα διακριτικής ορθοδοντικής παρέμβασης είναι η χρήση διάφανων μεμβρανών προκαθορισμένης προοδευτικής διαδοχικής μετακίνησης των δοντιών, του τύπου της πολυδιαφημισμένης μεθόδου invisalign. Η μέθοδος invisalign, αν και διακριτική, είναι σε κάθε περίπτωση ορατή, ιδιαίτερα σε απαιτητικούς ασθενείς, ενώ μειονέκτημά της αποτελεί η ανάγκη αμέριστης συνεργασίας (21-22 ώρες καθημερινά) για όλη την διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας και μέχρι την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος, μιας και πρόκειται για μια κινητή συσκευή. Έκτος αυτού να τονισθεί η αναγκαιότητα χρήσης μονίμων ακίνητων βοηθητικών μέσων (εφαπτήρες/“κουμπάκια” ρητίνης πάνω στην ορατή επιφάνεια των προσθίων δοντιών ή/και τμηματικά σύρματα στα οπίσθια δόντια), σε περιστατικά που η μη χρησιμοποίησή τους θα οδηγούσε σε μεγάλους αισθητικούς και λειτουργικούς συμβιβασμούς. Με αυτόν τον τρόπο οι νάρθηκες καθίστανται σαφέστατα ορατοί για τρίτους, γεγονός που υποβαθμίζει την αισθητική της συσκευής. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι ενήμερος πριν την λήψη απόφασης εκ μέρους του για το πολύ σύνηθες αυτό ενδεχόμενο, καθώς και για την ανάγκη αμέριστης εκ μέρους του συνεργασίας για την επίτευξη του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος. Για περισσότερο πληροφόρηση θα συνιστούσα τα παρακάτω link γλωσσική ορθοδοντική :Απο την ιστοσελίδα ενος πολυ γνωστού ειδικού ορθοδοντικού invisalign:Απο ενα άρθρο απο γνωστό magazine της Αθήνας που μιλάει για όλες τις σύγχρονες μεθόδους ορθοδοντικής και κόστος Wikipedia άρθρο για διαφανεις νάρθηκες που είναι το invisalign με αλλα λόγια Επίσης υπάρχει και η ιστοσελίδα invisalign.gr που είναι η εταιρεία που δημιουργησε αυτη την τεχνολογια με το ελληνικό της τμήμα τελος παντων που μπορείτε να αναζητησετε εξειδικευμένος γιατρο invisalign συστηματος
  5. Επίσης και εδώ έχι μια πολύ καλή λίστα με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων
  6. Ευρωκλινική είναι ένα πολύ καλό νοσοκομείο http://www.euroclinic.gr/ όπως και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Οι περισσότεροι ιατροί έχουν συνεργασίες με αυτά τα νοσοκομεία αλλά όχι όλοι... Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η αναζήτηση ενός έμπειρου χειρουργού στην περιοχή σας αλλά αυτό πια δεν έχει σημασία. Εγώ έκανα επέμβαση πρόσφατα μέσω του ιατρού μου στο Χαλάνδρι που συνεργάζεται και με τα δύο νοσοκομεία.
  7. Που μπορεί κανείς να βρεί αυθεντικούς πίνακες ελλήνων ζωγράφων , νέων και παλιών για να αγοράσει online; Υπάρχουν μεμονωμένα site τέχνης πχ culture,gr, lifo.gr το athensweekly.gr αλλά και κάποιες αυτόνομες σελίδες καλλιτεχνών πχ το παρακάτω link είναι μια ιστοσελίδα που μου αρέσει για το σχέδιο και τους πίνακες ζωγραφικής elenakorre.gr αλλά και κάποια μουσεία πχ το ηρακλειδών http://www.herakleidon-art.gr/ αλλά δεν μπορώ να βρώ μια συνολική αγορά της ελληνικής ζωγραφικής για να αγοράσει κάποιος online.
  8. parisseirios

    Τί μουσική ακούτε;

    INDUSTRIAL ROCK είναι κάτι που μου αρέσει τωρα τελευταία και Κλασσική μουσική , τωρα πως συνδιάζονται δεν ξέρω !!! Μάλλον είναι η σύνδεση καρδιάς και νου ... εδω μια συνεντευξη του Mr Kumka κλασσικό industrial
  9. Πολυ ωραίο θέμα. Ανυπομονώ να δω το Riddick . Που στο καλο ειχε πάει ...Μια εκπληκτικη ταινια με το Vin Diesel. Μετα τα χρονικα που με καθηλωσαν , αργησε πολυ για την επομενη!!!!
  10. H kollektiva στο Σταυρο του Νοτου στις 2 Απριλίου http://www.athensweekly.gr/events/kollektiva-0
  11. Depeche Mode Live στην Αθήνα στο terra vibe στις 10 Μαϊου Είναι ενα απο τα 10 καλύτερες μπάντες όλων των εποχών και ίσως να είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους. Οι Depeche Mode , στην Ελλάδα πρέπει να είναι ισως η συναυλία του 2013!!! Κάθε φορά που τους ακούω μεταβάλλεται εντος μου ο ρυθμός του πλανήτη και γίνεται μια μαγικη συγχορδία με τα αστρα και τον κόσμο... Live Depeche Mode στην Αθήνα στο terra vibe το 2013 ανυπομονώ... Πολύ καλό υλικό , με βιντεο , φωτογραφίες και εισιτηρια online εδω!!!!
  12. Το σκάκι είναι ενα παιχνίδι που ο φανφαρονισμός δεν κολλάει και η ματαιοδοξία τελείωνει πάντα με εν α ματ η πατ. καλο θα είναι οι insomniaks να έχουν ταπεινοφροσύνη και διάθεση να πάνε κάπου παραπέρα , όπως το έθεσε το θέμα ο πρώτος φίλος και δημιουργός του θέματος.
  13. parisseirios

    E-book reader?

    Το kindle είναι εκπληκτικό. Το έχω πάρει. Απλά πρέπει να σου αρέσει το στύλ. Γιατί δεν έχει video και ειναι απλά για ωραίο ξεκουραστο πραγματικα διαβασμα βιβλίων. Τα pdf δεν τα διαβαζει καλά αλλά υπάρχουν online ολα τα βιβλία σε mobi και φορματ που διαβάζει το kindle. Επίσης υπάρχουν και μετατροπείς απο pdf σε mobi και είναι πολύ καλοι..
  14. parisseirios

    The Official Trance Topic

    https://www.youtube.com/watch?v=oJT79lgqnWo Ενα εκπληκτικο compilation !!! Εκπληκτικό!!!!!
  15. Υπάρχει ενα πολύ καλό Post στο http://blog.athensweekly.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9/ για τα καλύτερα ερωτικά τραγουδια για πριν το σεξ... Εχει πολυ πλάκα
  • Δημιουργία νέου...