Προς το περιεχόμενο

dimitrisak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    424
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimitrisak

  • Ημερομηνία γέννησης 19/08/1993

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dimitrisak's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. dimitrisak

    converter hdmi se usb

    καλησπερα παιδες υπαρχει converter απο hdmi θυληκο σε usb θυληκο? Ευχαριστω πολυ
  2. παιδια τα παραγγειλαμε απο εναν αντιπροσωπο της chieftec απο γερμανια!16 ευρω μαζι με μεταφορικα!αν χρειαστει καποιος μου λεει να πω το site!ευχαριστω για την βοηθεια!
  3. ειναι ενος φιλου!που μαλλον απο εκει το πηρε!δηλαδη δεν γινετε τιποτα?
  4. Καλησπερα παιδες! Επεσε στα χερια μου ενα τροφοδοτικο chieftec με κωδικη ονομασια CFT-750-14C το οποιο ειναι modular!το θεμα ειναι οπως φανταζεστε πως τα καλωδια του λειπουν!αυτος που μου το εδωσε μου ειπε πως εχει εγγυηση!ξερετε που μπορω να βρω τα καλωδια αυτα?γιατι δεν θελω να το ανοιξω και να αρχισω τις μοντες!να ρωτησω στην κατασκευαστρια?αν υπαρχει κανεις με κανενα παρομιο μεταχειρισμενο που να μην θελει τα καλωδια ας μου πει! Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!
  5. dimitrisak

    Μαγαζι με plexi!

    χιλια ευχαριστω φιλε!θα το κοιταξω και θα σου πω!ευχαριστω!!!!
  6. dimitrisak

    Μαγαζι με plexi!

    Καλησπερα φιλαρακια, Ψαχνω μαγαζι που να μπορει να κοβει plexi με laser!εχω μια κατασκευη που θελω να φτιαξω,εχω τα plexi απλα θελω να μου ανοιξουν καποιες τρυπες για να βαλω ανεμιστηρια διακοπτες και αλλα!αν ξερετε κανενα μαγαζι γυρω στο κεντρο της Αθηνα θα σας ημουν ευγνωμων αν μου το λεγατε! Ευχαριστω πολυ!
  7. Εγω προσωπικα πηγα να κατεβασω το NDrive στο X8 μου και ενω ολα κατεβηκαν κανονικα μου λεει 30 ευρα για χαρτη της Ελλαδας!Παλι καλα που ειναι τσαμπα!
  8. τιποτα...αρκετα ομορφο θα ελεγα...
  9. το κουτι ειναι:NZXT Lexa S Crafted
  10. οριστε και το δικο μου γραφειακι...εχει φτυσει αιμα με τοσες τρυπες που εχει φαει... http://img42.imageshack.us/gal.php?g=pc160192.jpg
  11. dimitrisak

    Ghetto Mods

    το ιδιο εχω κανει και με την καρτα του αδερφου μου...ακριβως ιδια καρτα με ενα 80αρι coolermaster....δυστηχως δεν εχει τυχει να τρεξω furmark...
  12. πρεπει να σας πω πως το 400*9 δεν το ειχε με το ιδιο vcore....να δοκιμασω με 1,58?πολυ δεν ειναι? ---------- Προσθήκη στις 21:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ---------- ποια ειναι τα σωστα VLL/PLL?
  13. λοιπον παιδια ανασταινω το θεμα για θελω κιαλλο overcloking...ειμαι στα 3,2 αυτην την στιγμη(400*8)με vcore 1.472(παραξενο:οταν ο επεξεργαστης ειναι υπο φορτιο το vcore πευτει μεχρι και 1,392....γιατι γινεται αυτο?)θερμοκρασιες ειμαι απο 25-57 βαθμους...θελω να το ανεβασω μεχρι τα 4000mhz αλλα μαλλον οι θερμοκρασιες δεν το επιτρεπουν...αλλα λεω να προσπαθισω και να το παω 500*8 και να δω....τι λετε?
  14. εσυ εχεις συνηθισει ρε....πωπω τα ματια σου βαρανε υπερωριες καθε μερα σε αυτην την οθονη
  15. καλο και αυτο με το tv tuner...κοιτα απο ταινιες θα εισαι φοβερα ρε μην το σκεφτεσαι καν...τωρα απο κοντα για τετοια...ολοι συνηθιζουμε...θα κατσει θα σου σπασει τα νευρα στην αρχη και μετα θα εισαι comple...γνωμη μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι και να δεις μια 27αρα οποιαδηποτε απο κοντα....να δεις πως σου φενεται σαν μεγεθος...
  • Δημιουργία νέου...