Προς το περιεχόμενο

LouCi4er

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.779
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.200 προβολές προφίλ
  1. Θα το δοκιμασω και αυτο και θα επανελθω. Χωρις adrenalin και με το afterburner κανει ακριβως το ιδιο,κρασαρει σε 2-3 λεπτα.Δεν μου μενει κατι αλλο,θα προσπαθησω να δοκιμασω και καποιο αλλο παιχνιδι αυριο και βλεπουμε.
  2. Ναι,το διαβασα αυτο που λες και ειναι λογικο.Ωστοσο το afterburner το χρησημοποιουσα μονο για monitoring,δεν ειχα ρυθμισει τιποτα απο εκει.Το θεμα ειναι οτι απεγκατεστησα το afterburner,γυρισα την καρτα σε default,εβαλα πριν λιγο τον τελευταιο driver και μετα απο λιγα λεπτα παιχνιδιου κανει το ιδιο,κρασαρει.Τελευταια ελπιδα αυριο το πρωι,θα προσπαθησω να κατεβασω ενα παιχνιδι και να δοκιμασω,αν κανει το ιδιο την Δευτερα το πρωι εφυγε πισω στο eshop η καρτα.Παιζει να φταιει το ιδιο το παιχνιδι,λιγο σπανιο βεβαι αλλα ποτε δεν ξερεις.
  3. Καλησπερα,οπως λεει και ο τιτλος εστησα πριν ενα μηνα περιπου καινουργιο συστημα και το προηγουμενο Σαββατο πηρα και την καρτα γραφικων.Λογω ελαχιστου ελευθερου χρονου,χθες μπορεσα να βαλω το πρωτο παιχνιδι να δοκιμασω το συστημα και απο την ωρα εκεινη εχουν σπασει τα νευρα μου.Το συστημα αποτελειται απο Asus Rog Strix B550-A Gaming,Ryzen 5 3600,TeamGroup 32GB 3600 ARGB,1 TB WD SN850X,Biostar RX 6700XT,Corsair RM750 2021 White σε ενα λευκο Lian Li Lancool ii Mesh C.Απο το Σαββατο που την παρελαβα,την Τριτη καταφερα να βρω λιγο χρονο και ασχοληθηκα με undervolt της καρτας καθως και ετρεξα μερικα stress tests,σε ολα η καρτα δεν κανει κιχ.Επειδη ειχα διαβασει διαφορα για την υλοποιηση της Biostar,προσπαθησα να την ζορισω καπως για να προλαβω τις 14 μερες να την επιστρεψω αν εχει καποιο προβλημα,μεχρι στιγμης ουτε στο furmark αλλα ουτε και στο stress test του Adrenaline δειχνει να εχει θεμα,οι θερμοκρασιες της μετα το undervolt ειναι αστειες,μεγιστο 69 gpu και 77 hotspot με τους ανεμιστηρες στο 35%(καπου στις 1700 στροφες δλδ)μεσο στο παιχνιδι οσο προλαβα να δοκιμασω πηγε μεγιστο καπου 55 βαθμους. Τι προβλημα αντιμετωπιζω,εβαλα το AC Mirage,με το που ξεκιναει το παιχνιδι,σε 30-40 δευτερολεπτα περιπου το συστημα κρασαρει και κανει restart.Οι μνημες ετρεχαν στα 2400,τις εβαλα καρφωτα στα 3600,το ιδιο.Ενεργοποιησα το DOCP,πηγαν στα 3600 με 1,35 ρευμα,ετρεξα μια ωρα memtest64 χωρις το παραμικρο σφαλμα.Ξαναβαζω το παιχνιδι,κρασαρει.Ξαναβαζω τις ραμ στο Auto(2400 δλδ),παω παλι να βαλω το παιχνιδι κρασαρει,στην αρχη στους τιτλους,ουτε καν μπαινει στο παιχνιδι.Βαζω την καρτα default τα ιδια,δεν αντεχει ουτε 1 λεπτο.Χθες βραδυ που εψαχνα στο νετ μπας και βρω τπτ σχετικο,επεσα πανω σε ενα βιντεο που εδινε ρυθμισεις ενα τυπος.Αυτος εβαζε μεγιστα ρολογια 2600 πχ και ελαχιστα 100Mhz κατω,στα 2500.Το δοκιμασα και εγω,αφησα το μεγιστο στα 2548 οπως ειναι default και ελαχιστο εβαλα 2400,εκει μπηκε κανονικα στο παιχνιδι και επαιξα κανενα μισαωρο χωρις θεμα.Μετα θυμηθηκα οτι διαβασα καπου για conflict του MSI afterburner με το adrenalin και ειπα ας κανω μια δοκιμη.Με το που απεγκατεστησα το afterburner,2 φορες που ετρεξα το παιχνιδι ξεκινησε κανονικα αλλα με επιασε φοβια και σκιαζομαι να το βαλω ξανα😂 Τι με προβληματιζει,αυριο το πρωι θα εχω λιγες ωρες χρονο και μετα απο Τριτη παλι μεχρι Τεταρτη και μετα απο 10 Μαιου και μετα.Ηθελα να κατεβασω και κανενα αλλο παιχνιδι να δοκιμασω αλλα δεν προλαβαινω.Μεχρι Τεταρτη 1/5 εχω για τις 14 μερες ωστε να επιστρεψω την καρτα.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω σιγουρευτει ακομα αν φταιει η καρτα και πραγματικα ειναι πολυ καλη υλοποιηση και θελω να την κρατησω.Εχει συμβει σε κανεναν να εχει θεμα το afterburner με το adrenalin?Γινεται να μην κανει κιχ σε stress test και να κρασαρει σε παιχνιδι?Πριν λιγο εβαλα και το τελευταιο bios μπας και αλλα εκανε τα ιδια.Για ριξτε καμια ιδεα τι να δοκιμασω.
  4. Χορτάσαμε κουβέντες και ποζερια φίλε,όλοι έχουν ατελείωτα λεφτά αλλά βάζουν 10€ βενζίνη στο 3008 που πήραν 35.000 με 120 δόσεις.Τα έχουν όλα απλήρωτα αλλά η πόζα πόζα. Δεν μιλάω συγκεκριμένα για το μέλος που το έγραψε,μια γενική παρατήρηση κάνω.Οποιος δείχνετε και διαφημίζει τα πολλά λεφτά που έχει,δεν έχει δεύτερο βρακί να βάλει,κανόνας.Τεσπα,για το κατάστημα όπως λέει και ο Φώτης τα αναλύσαμε,δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
  5. Ωραια τα κουτια που εβαλαν τα παιδια,μπορεις να δεις και αυτο:https://www.skroutz.gr/s/44485465/Corsair-3000D-Airflow-TG-RGB-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html Θα του μεινει για μελλοντικη αναβαθμιση,χωραει τα παντα μεσα,καρτες μεχρι 360mm,χωραει 280 AIO στο πανω μερος,εχει φθηνα φανακια να αγορασεις για να βαλεις αλλο ενα πισω και ενα πανω πχ,εχει καλη ποιοτητα κατασκευης.
  6. Καλησπερα,εστησα προσφατα AM4 με 3600,Asus Rog Strix B550-A και 32GB TeamGroup στα 3600.Επειδη εχω χρονια να ασχοληθω,τι να αλλαξω για να για να τρεχει λιγο πιο χαλαρα ο 3600?Του χρονου θα αλλαξω τον 3600 με τον 5800X3D γι αυτο πηρα λιγο καλυτερη μητρικη,απλα ελεγα να αρχισω να αποκτω μια ιδεα.Το μονο που εκανα ηταν να βαλω απλα τις μνημες να τρεχουν στα 3600.Ελεγα να κλεισω το turbo ή οπως αλλιως το λενε γιατι δινει 1.440,πολυ μου φαινεται.Σκεφτομουν για 1.360 και 4.0-4.2Ghz αν ηταν εφικτο,αλλιως και 4.0Ghz. Για πειτε απο που να ξεκινησω.
  7. Και στο δικό μου έτσι λένε.Σιγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ και για τίποτα αλλά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου αυτη τη γνώμη σχημάτισα.Αν σε μια 10ετια πχ βαρεσει κανόνι δεν μπορώ να το ξέρω. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες,δεν το ήξερα για το multicopter ότι βαρεσε κανόνι.Απο την αλλη μεγάλα παιδιά είμαστε,ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις επιλογές του.Οποιος φοβάται ότι θα εξαπατηθεί προχωράει παρακάτω,τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.Δεν πάει σε σένα το τελευταίο,γενικά μιλάω.
  8. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας,αν ήταν έτσι θα ήμασταν όλοι επιχειρηματίες.Μαγαζι με ξένα λεφτά δεν γίνεται.Σκεψου ενας να έχει δώσει 400-500€ για κάρτα γραφικών,να περιμένει 2 μήνες και μετά να του πούνε ότι τελικά δεν υπάρχει σε κανέναν προμηθευτή και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.Εκανε αυτός την δουλειά του με τα λεφτά μου-λεφτά σου 2 μήνες και όλα καλά,δεν πάει έτσι. Πάντως το ξαναλέω το μαγαζί εκτός των χρόνων παράδοσης,είναι τέρμα αξιόπιστο.Δεν πρόκειται ούτε να χάσει κάποιος λεφτά αλλά ούτε να τον εξαπατήσει.Οποιος θέλει ψωνίζει,όποιος βιάζεται κοιτάει άλλου,έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές τα ίδια πράγματα.
  9. Σε όλα τα προϊόντα που έχει 15-30 εργάσιμες στα αποτελέσματα του google γράφει άμεσα διαθέσιμο,πρέπει να μπεις μέσα στο μαγαζί να δεις την λυπητερή.Το ίδιο γινόταν στο Skroutz,με 30 μέρες αναμονή τον έβγαζε πρώτο πρώτο στα αποτελέσματα,μετά από πάρα πολλά παράπονα το Skroutz τον έβγαλε και τον εμφανίζει μόνο σε όσα προϊόντα έχει άμεσα διαθέσιμα. Στο bestprice δουλεύει ακόμα με το ίδιο σύστημα,φαντάζομαι ότι δεν θα αργήσει να σταματήσει να εμφανίζεται και εκεί πρώτος σε προϊόντα που δεν έχει καν στοκ.Παντως αν έχεις υπομονή και τους πιέσεις αρκετά,θα παραλάβεις 99,9%.Μιλαω πάντα για hardware,για κινητά τάμπλετ δεν ξέρω τι παίζει. Το μεγαλυτερο φάουλ του πιστεύω είναι που σου ζητάει να προπληρωσεις,αν είχε αντικαταβολή δεν θα είχε τόσες αρνητικές.Αλλο να περιμένεις 2 μήνες να παραλάβεις αλλά να μην έχεις πληρώσει και άλλο να σου δεσμεύει τα λεφτά τόσο καιρό και να έχεις και το άγχος μήπως δεν παραλάβεις καθόλου.
  10. LouCi4er

    Ψάχνω για...

    Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε να φέρει το λιντλ,100€ έχει το πριόνι,από 30€ η κάθε 4αρα και 15€ ο φορτιστής.Βγαινει λίγο φθηνότερα αλλά είναι πολύ καλύτερο εργαλείο.
  11. Το είχα δει το βίντεο αλλά αφενός πρόκειται για άλλη κάρτα αφετέρου δεν με πείθει ο συγκεκριμένος τύπος γενικά.Την παρέλαβα το πρωί την κάρτα,ήταν κυριολεκτικα αχρησιμοποίητη,σε άριστη κατάσταση.Δεν ξέρω καν αν είχε τοποθετηθεί γιατί οι επαφές φαινόντουσαν καινούργιες και δεν είχε ίχνος σκόνης ή οτιδήποτε. Δείχνει αρκετά στιβαρή κατασκευη,έχουν κόψει από λαμπάκια και τέτοια,το κουτί δεν περιέχει τίποτα μέσα παρά μόνο την κάρτα και ένα βιβλιαράκι 3-4 σελίδων με οδηγίες τοποθέτησης,ούτε καλώδια ούτε τίποτα.Ελπιζω να έχουν κόψει μόνο από εκεί και όχι από υλοποίηση Πάντως ένα βίντεο που είδα πριν κάτι μέρες από έναν Ρώσο μάλλον,είχε πολύ καλή θερμική συμπεριφορά.Επειδη επρεπε να πάω στο χωριό για ΣΚ,πρόλαβα μόνο να την τοποθετήσω και να κάνω ένα φορμάτ,από Δευτέρα δοκιμές και κανένα παιχνίδι για να δω τι ψάρια πιάνει.
  12. Εφτασε χθες και το δικο μου,πρωτο μου ρολοι δωρο απο τον πεθερο για τους αρραβωνες που εχω με το κοριτσι την Κυριακη του Πασχα.Η επιλογη ηταν δικια μου,δεν το ειχα δει ποτε απο κοντα,το εψαξα αρκετα ειναι η αληθεια και δεν μπορουσα να αποφασισω με τιποτα αλλα τελικα αποφασισα.Ειναι πανεμορφο αλλα σχετικα βαρυ κατι το οποιο με ξενισε καπως οταν το πρωτοφορεσα αλλα οκ,δεν με πειραζει. https://ibb.co/SNC23k5 Εδω μολις το παρελαβα και το δοκιμασα να δω πως φιανεται στο χερι μου.Ηθελε λιγο μαζεμα η καδενα,αφαιρεσα εναν συνδεσμο και μου εκατσε κουτι.
  13. Πολύ ωραία φίλε,κοτομπουκιες σως μουστάρδας πατάτες και άλλο ένα που δεν θυμάμαι,παίζει να είχε μπέικον,θα σε γελασω.Η κοπελα μου πήρε bueno και μπισκότο,πολύ δυνατή και αυτή αλλά δεν ψηνομουν για γλυκιά βραδιάτικα.Granello No6 Τρίκαλα(διαφήμιση τσάμπα τους κάνω😂).
  14. Καλύτερα είναι να λήξει εδώ,δεν νομίζω να έκανα συμβόλαιο σε κανέναν τι θα αγοράσω και τι όχι ούτε υποχρέωσα κανέναν να γράψει με το ζορι.Γνωμες ζήτησα όπως γράφει και ο blue,αν δεν είχε την μεταχειρισμένη στα 300€ δεν θα έπαιρνα 6700 ΧΤ,θα καθόμουν με την 710.Τψρα όλα τα άλλα περί σεβασμού που γράφεις καλό είναι να μην τα ξαναγράψεις γιατί δεν σου πέφτει λόγος.
  15. Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους όσοι μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε,ότι ήταν να πάρω το πήρα και παρακαλώ να σταματήσουν εδώ τα ποστ που προσβάλουν.Μπορουμε όλοι να προχωρήσουμε παρακάτω,σας ευχαριστώ ξανά.
  • Δημιουργία νέου...