Προς το περιεχόμενο

idomeneas26

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    415
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με idomeneas26

  • Ημερομηνία γέννησης 30/01/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.239 προβολές προφίλ

idomeneas26's Achievements

  1. Όχι αντικαταβολή, απλή αποστολή θελω.
  2. Καλησπέρα, ξέρετε αν οι courier αναλαμβάνουν να παραδωσουν δέμα στο εξωτερικό με χρέωση παραλήπτη;
  3. Έπεσε και σε εμένα πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο laptop με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Flashara ξανά το chip του bios με εξωτερικό προγραμματιστή γιατί υπέθεσα ότι έχει γίνει corrupt το bios αλλά το πρόβλημα παραμένει .
  4. idomeneas26

    Speedport entry 2i remote access

    Καλημέρα, μηπως μπορείτε να μου πείτε πως θα ενεργοποιησω την απομακρυσμενη πρόσβαση στο ρουτερ του οτε; εχω βάλει τα στοιχεια μου του no-ip στο ddns, εχω ενεργοποιησει ενα προφιλ στο local service control, και εχω βάλει το firewall level στο low αλλα ακόμα δεν εχω πρόσβαση.
  5. idomeneas26

    MasterChef 2

    Μπράβο κοριτσάρα μου !!
  6. idomeneas26

    Μάζεμα ελιών

    30 ευρώ για 8 ώρες είναι καλά, είναι ζορικη δουλειά βέβαια, και τις πρώτες 2 μέρες θα κουραστείς αρκετά , μετά συνηθίζεις. Πλέον όλοι χρησιμοποιούνε ηλεκτρικα ελαιοραβδιστικα, δηλαδή 2 η 3 άτομα τουλάχιστον θα ραβδιζουνε τις ελιές και οι υπόλοιποι θα στρώνουν θα ξεστρωνουν και θα τις βάζουν στα σακιά. Χρειαζεσαι καλά αρβυλακια που να μην γλιστράνε ( μην πας δηλαδή με κανένα sneakers) και να φοράς οπωσδήποτε προστατευτικά γυαλιά ,γιατί η ελιά στο μάτι είναι ότι χειρότερο .
  7. Έχω πάει σε αρκετές συνεντεύξεις Γερμανός,vodafone για δουλειά. Το βασικό που ζητάνε είναι να είσαι επικοινωνιακός και να μπορείς να πουλας νέες συνδέσεις κτλ. Μόνο από εκεί βγάζουν κέρδος τα καταστήματα.
  8. idomeneas26

    Το avocado παντα χαλαει!

    Βασικά καταλαβαίνεις όταν είναι ώριμο άμα το ακουμπάς και είναι μαλακό. Στη συνέχεια αυτά που είναι ώριμα μονο τα βάζεις στο ψυγείο. Μην περιμένεις βέβαια να σου κρατήσουν κάνα μήνα μέχρι να τα καταναλώσεις.
  9. idomeneas26

    Τροφοδοοσία mini-PC

    Για μισό volt δεν θα έχεις θέμα, βέβαια πρέπει να τσεκαρεις τι ampere χρειάζεται το pc και αν σε καλυβει το τροφοδοτικό που θα του βάλεις. Για βύσμα θα πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικα εξαρτήματα , θα κόψεις αυτό που έχει πανω και θα συνδέσεις αυτό που θα σου δώσουν με προσοχή στην πολικότητα.
  10. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο οικονομίκο e-shop από Ευρωπη για αγορά μπαταριών 11,1v lipo ;
  11. Βασικά τα λέω σε εσένα , που το παίζεις έξυπνος και δίνεις συμβουλές σε άλλους χωρίς προφανώς να έχεις ιδεα από όλα αυτά.
  12. Καλά θα μας τρελάνεις εσύ.Τα καρβουνακια όταν φαγωθούν πολύ απλά δεν γυρίζει το μοτέρ,άρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να τριφτει στον συλλέκτη,έτσι και αλλιώς η ψυκτροθηκη από τον συλλέκτη έχει κάποια χιλιοστά κενό . Το παλιό καρβουνακι δεν φαγωνεται ολόκληρο ,μένουν γύρω στα 10-15 χιλιοστά,το οποία όμως δεν φθάνουν για να πατήσει στον συλλέκτη.Σιγουρα βέβαια σε κάθε αλλαγή χρειάζεται με ένα ψιλό γυαλοχαρτο να καθαριστεί ο συλλέκτης από την μαυρίλα.Ααα ψηκτρες και καρβουνακια ίσον το ίδιο πράγμα ,τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου.
  13. Τα 60 τα θεωρώ υπερβολικά , 35-40 ευρώ είναι μία λογική τιμή νομίζω. Εγω προσωπικά αφαιρώ το μοτέρ από την πίσω μεριά , διότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο χώρος που βρίσκεται το πλυντήριο είναι στενός και δεν βολεύει να τουμπαρει .
  14. Σίγουρα είναι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι , σιγά μην παχυνε μεσα σε 3 μερες
  15. Δεν είναι δικαιο να παραμείνει ο Μάριος εφόσον δεν αγωνίζεται,γιατί θα έχει πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους όσον αφορά το έπαθλο.
  • Δημιουργία νέου...