Προς το περιεχόμενο

chipakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    843
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chipakos

  • Ημερομηνία γέννησης 16/07/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Γαλάτσι
  • Ενδιαφέροντα
    Είναι πολύ κουραστικό να είσαι καλός!.................Όποτε βλέπεις τον εαυτό σου στην πλευρά με τους πολλούς είναι καιρός να σταματήσεις και να σκεφτείς.

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.129 προβολές προφίλ
  1. Για την ιστορία να σου πω μιας και εγώ είμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία με 23 διαμερίσματα, σύμφωνα με το καταστατικό μας οτιδήποτε δεν γίνεται χρήση από όλους τους ενοίκους τότε δεν λογίζεται ως κοινόχρηστο , οπότε το κόστος ανήκει αποκλειστικά στο διαμέρισμα π.χ η ηλεκτροβάνα θέρμανσης που ενώ βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο αν χαλάσει βαρύνει αποκλειστικά το διαμέρισμα που ανήκει , κι όχι όλους τους ενοίκους. Και να συμφωνήσω ότι είναι δύσκολη δουλειά η διαχείριση της πολυκατοικίας. Εχει πολλά τρεξίματα και κούραση ειδικά όταν είναι η δικάσιμος των ενοίκων που δεν πληρώνουν. Στο τέλος όλοι πληρώνουν και μετά συμμορφώνονται, και ξέρουν τι θα συμβεί αν το επαναλάβουν........
  2. Ολο μαλάκίες ρε φίλε. Κάθε μέρα..........Πόσο έχει ξεφτιλιστεί ο κόσμος πια..??
  3. Να διαβάζεις και να κατανοείς πρώτα αυτό που είναι γραμμένο για να μην χρειάζεται να σας ξεστραβώνω με BOLT------Δεν άλλαξα καθόλου την δημοσίευση απλά έβαλα BOLT για λογαριασμό σου........κάτι άλλο..??
  4. Εγραψα σχετικά.....δεν ξέρω αν μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις και όχι μόνο έγραψα αλλά ήταν και πρώτη πρώτη η διευκρίνηση. Σου το κάνω BOLT ειδικά για εσένα....... για να το έχω αναζητήσει αυτό το θέμα εγώ σήμερα τότε μπορεί να το αναζητήσει και κάποιος άλλος αύριο.....Μην κάνεις Spam...
  5. Ανασήρω μιας και σήμερα το βρήκα αυτό το νήμα κι ας είναι παλιό ίσως βοηθήσει κάποιον άλλο............. Παλικάρι μου αν δεν θέλεις να γίνεις εσύ διαχειριστής στην πολυκατοικία που μένεις τότε ακολουθείς υποχρεωτικά την πλειοψηφία . (το ίδιο δεν γίνεται και στις εκλογές..???) Κι αυτό που σου έγραψα είναι κάτι που ορίζεται σε όλες τις πολυκατοικίες οπότε μην σπαζοκεφαλιάζεις χωρίς νόημα.
  6. Παρέλαβα μια χαρά τα πραγματάκια, και σε ευχαριστώ πολύ για το δώρο την δεύτερη κάρτα γραφικών. Να είσαι καλά. Θα γίνει το ανάλογο Service και θα παίξουν σήμερα κι όλας.
  7. Κι εμένα στην κλήρωση Γρήγορη.......Ευχαριστώ.
  8. Να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο @portierhs1 για τον κωδικό που μου έστειλε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, να είσαι καλά!
  9. Καλησπέρα.....και πάλι. Αν δεν ζητηθεί ο αποκωδικοποιητής στείλε μου και αυτόν να δω αν παίζει μιας και έχω τηλεχειριστήριο FU από τον δικό μου αποκωδικοποιητή.
  10. Σε ευχαριστώ πολύ. Μιλάμε με π.μ για την παράδοση
  11. Ενδιαφέρομαι για το 1 Gpu Msi R6770 1024MB, λειτουργούσε πριν 2 χρόνια που την αντικατέστησα, ογκώδης, δύο θύρες καταλαμβάνει
  12. Καλημέρα . Με ενδιαφέρει το https://store.steampowered.com/app/690140/Sword_Legacy_Omen/
  13. Εχουμε μιλήσει με π.μ και περίμενα απάντηση για τον έναν αποκωδικοποιητή αλλά τελικά άκυρο από εμένα διότι δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο.
  14. Να ευχαριστήσω δημόσια τον Βαγγέλη για το ολοκαίνουργιο καπελάκι. Αρεσε πολύ στον αθλητικό γιό μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου και την σύντομη κουβεντούλα που είχαμε.
  • Δημιουργία νέου...