Προς το περιεχόμενο

Darky

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    269
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Darky's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

155

Φήμη

  1. Not bad, 1-2 παιχνιδια απο ολα αυτα εγω θελω να τους ριξω μια ματια. Εγω παντα τα μαζευω οσα δινει τσαμπα και ας παιξω απο EGS 3-4 παιχνιδια μεσα στον χρονο ξερω γω.
  2. Οχι, πρωτη παραγγελια απο super market πρεπει να ειναι νομιζω, και εγω εχω παραγγειλει πολλες φορες αλλα ποτε απο super market και μου τα εβαλαν κανονικα.
  3. Ναι μολις ολοκληρωθει η πρωτη παραγγελια θα σου βαλλουν το δευτερο κουπονι
  4. To gamepass ειναι φοβερη υπηρεσια, οσο περισσοτερα παιχνιδια βαλουν τοσο μεγαλυτερο value για εμας. Η MS δεν ειναι αγία και ουτε θελει το καλο μας, αλλα τουλαχιστον απο αυτο θα δουμε μια καλυτερη υπηρεσια και εμεις. Ο κοσμος προτιμαει να πληρωνει μια συνδρομη πια παρα να σκαει 80αρια για digital περιεχομενο που ετσι και αλλιως δεν εχει αξια μεταπωλησης, κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το μελλον. Τωρα για το θεμα με την εξαγορα, το αν η sony και ο οποιοσδηποτε χασει λεφτα δεν με ενδιαφερει καθολου αλλα με ενδιαφερει να υπαρχει ανταγωνισμος, και αυτην την στιγμη η MS για να ανταγωνιστει την sony χρειαζοταν να μεγαλωσει τον καταλογο της. Το τι εχει κανει η σονυ με την θεση της στην αγορα το εχουμε δει εδω και πολλα χρονια, φανταστειτε μια sony χωρις ανταγωνιστη τι θα εκανε. Γενικα η αποφαση ηταν σωστη κατα την γωμη μου και ας σκουζει ο τζιμακος οσο θελει.
  5. Ανοιξα την εφαρμογη και μου δωσαν 4+4€ επειδη ειχα καιρο να παραγγειλω και λεει δεν παιρνει τον κωδικο γιατι εχω credits ηδη μεσα. Δεν ξερω αν μπορεσω να βαλω τον κωδικο οταν ξοδεψω αυτα αλλα ελπιζω να προλαβω να προσπαθησω.
  6. Ουτε εσενα σου αρεσει που οταν βαζεις να δεις κατι παιζει διαφημιση απο πολωνικο reality που ξεκιναει με εκεινον τον τυπο που βγαζει την γλωσσα?
  7. Εγώ μόνο 6.20€ πήρα και δεν το ειχα κάνει ποτέ, έχει και άλλα που δεν βρίσκω?
  8. Δεν ειναι κονσολα, handheld PC ειναι. Και προφανως δεν σε αναγκασε κανεις να το αγορασεις, εχει συγκεκριμενο κοινο.
  9. Το θεμα ειναι αν θα πρεπει η apple να ειναι η μονη που εχει το δικαιωμα να πουλαει εφαρμογες στην συσκευης της. Για τους περισσοτερους ειναι απολυτος λογικο να εχει τον απολυτο ελεγχο. Το προβλημα ειναι πως η apple εχει ενα τεραστιο μεριδιο αγορας στην αγορα smartphopnes οποτε εχει μεγαλο ελεγχο στην αγορα και φυσικα στο "οικοσυστημα" της ολοι πρεπει να πουλησουν μεσα απο το store της, καθως δεν επιτρεπεται το sideloading. Αλλα για μισο λεπτο, θα αναγκαστουν να το κανουν τελικα.. Για εμενα παντως δεν ειναι απολυτος λογικο, θα ελεγα ειναι παραλογο να μην εχεις την επιλογη να χρησιμοποιείτε μια συσκευη με τον τροπο που θες εσυ. Η apple πολεμα ακομα και το δικαιωμα στην επισκευη των συσκευων της απο τριτους. Και ευτηχως που θα αναγκαστουν επιτελους να κανουν υποχωρησεις, ας ειναι καλα η ευρωπη. Ο καταναλωτης πρεπει να προστατευεται και αυτες οι πρακτικες της apple δεν ειναι consumer friendly. Προσωπικα πιστευω το hardware πρεπει η να ειναι "ανοιχτο" η να υπαρχει επιλογη να το ανοιξεις. Μπορει το "μονοπωλειο στην συσκευη της" να σου ακουγεται αστειο και μπορει να μην ειναι σωστη η εκφραση, οκ. Χρησιμοποιησα τον ορο υπο την εννοια πως η apple εχει τον απολυτο ελεγχο στις συσκευες της (πουλαει μονο αυτη ).
  10. Φυσικά, πουλάνε και αυτοί κλειδωμένα συστήματα. Είναι μεν "curated" αλλά δεν παύουν να είναι κλειδωμένα. Υπάρχουν και κάποια θετικά σε αυτό δεν λέω. Το άλλο θετικό με αυτούς είναι πως συχνά πουλάνε σε χαμηλό κόστος, χωρίς πολύ κέρδος, γιατί βγάζουν κέρδος αργότερα από τις πωλήσεις παιχνιδιών. Αν ήταν ανοιχτά σαν PC αυτό το μοντέλο δεν θα λειτουργούσε. Πάντως δεν ήταν πάντα έτσι στις κονσολες, αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε από την νιντεντο, επί Atari έβγαζε οποίος ήθελε και δυστυχώς οντως ήταν χαμηλή η ποιοτητα. Την γενιά 8/16bit είχε "πολεμηθεί" αυτό το κλειδωμα από τους 3rd party developers που προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια τους χωρίς άδεια κτλ προσπαθώντας να προσπεράσουν τα lockout chips κτλ.
  11. Όχι δεν είναι καθόλου σωστή η σύγκριση. Πιο σωστό θα ήταν να λέγαμε η apple έχει ένα μαγαζί αλλά δεν αφήνει κανέναν άλλο να ανοίξει γιατί η γειτονιά είναι δική της. Γιατί η apple πρώτα πουλάει την συσκευή και το λειτουργικό και μέσα εκεί έχει το μαγαζί της. Η apple έχει το μονοπώλιο στην συσκευή της. Αν είναι σωστό ή όχι κρίνει ο καθένας και αν πρέπει να υπάρχει ελευθερία. Υπάρχουν θετικά αλλά και αρνητικά.
  12. Πηγε και εμενα να με χρεωσει 96,60€, δεν ειχα αρκετα μεσα και μετα με χρεωσε 0.97€ Περιεργα πραγματα, μεσω revolut btw με virtual (με single use δεν περναγε)
  13. Δεν θελει καν πολωνικη διευθυνση? Το εκανα με ελληνικη, λολ
  • Δημιουργία νέου...