Προς το περιεχόμενο

reid

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.530 προβολές προφίλ

reid's Achievements

  1. Με το MP3 της Amstrad και με δυο μετατροπεις, HDMI-to-Composite και Composite-to-RF σε σειρα μεταξυ τους, θα γινει η δουλεια που θελεις. Τωρα για αναλυση, δεν πιστευω σε κατι παραπανω απο 640x480 να βγαζεις ακρη τι θα δειχνει το monitor απο το desktop των Windows (ακομα και σε αυτη την αναλυση θα εχεις ειδωλα). Αλλα θα δουλεψει.
  2. Εισαι πιτσιρικας και δεν ξερεις, αλλα αυτο μην το πεις σε κανενα σοβαρο ανθρωπο γιατι θα σε παρει με τις πετρες! Χαχαχαχαχα! Δες πρωτα πως παλιωνουν τα Toyota και πως παλιωνουν τα Opel και ελα και πες μας ιστοριες μετα. Ακομα και στον πιο αχρηστο οδηγο να δωσεις Toyota, πρεπει να ειναι πολυ περιπτωση για να το φερει σε κατασταση για πεταμα.
  3. Το οτι η Toyota ειναι η μερα με την νυχτα σε ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με τα Opel το προσπερνας δηλαδη ε; Τι ακουμε εδω μεσα..
  4. Ελα μωρε, αφου ειπε θα το φτιαξει στο επομενο update μεσω software. Θα ξεκιναει αυτοματα στο background καμια 15αρια εφαρμογες να τρεχουν ταυτοχρονα, ε που θα παει, δεν θα ζεσταθει το ρημαδι ο επεξεργαστης?
  5. Το 'σοβαρο' σου μηχανημα φιλε κοστιζε σαν δυο εγχρωμους Amstrad 6128 την εποχη εκεινη, και αν ειχες και το εγχρωμο Commodore μονιτορ, βαλε τρεις 6128 να εισαι μεσα! Μακραν ο καλυτερος γραφεις, οταν το drive του Commodore σερνοταν σε ταχυτητα σε επιπεδα κασσετας. Δουλευομαστε; Ο C128 στην πιο σοβαρη του μορφη καταφερνε να τρεχει 'υποτυπωδως' το CP/M στα 2Mhz, τραγικα πιο αργα απο τον 6128 που το επαιζε για πλακα. Το μονο που εκανε καλα (και αυτο με ενα μικρο βαθμο ασυμβατοτητας) ηταν να δουλευει σε C64 mode. Να ηταν ετσι τα 'σοβαρα' μηχανηματα να παιρναμε ολοι φιλε!
  6. Το αρμεγμα απο iconic κινητα οπως το παλιο 3310 ειναι απλη ξεφτιλα στην ιστορια της Νοκια. Αυτο το νεο 3310 ουτε στο ονομα δεν το φτανει αφου ειναι στην ουσια ενα φασον entry level Nokia σαν τo 150 που η προσοψη φερνει λιγο προς το κλασσικο 3310. Καποιος θα ειχε την φαεινη ιδεα να το κανει να μοιαζει με το παλιο μπας και πουλησουν κανενα κομματι παραπανω. Ξεφτιλα εντελως. Το παλιο δεν εβγαλε το ονομα του αθραυστου χωρις λογο αφου ηταν ισως το πιο αθανατο κινητο που βγηκε ποτε. Αυτο το νεο μαραφετι αν πεσει κατω θα φυγει αλλου το καπακι, αλλου η μπαταρια, αλλου τα πληκτρα.. και αν θελεις τολμα να καρφωσεις και καρφι σε τοιχο με αυτο - φυλλο και φτερο θα γινει! Θα γουσταρα να ξαναδω το παλιο 3310 σε ακριβη επανεκδοση (που πιστευω οι περισσοτεροι το περιμεναν), αλλα αυτο το εκτρωμα ειναι απλη προσβολη σε οσους ειχαν καποτε το 3310.
  7. Φιλε λυπαμαι που στο λεω αλλα το μηχανηματακι σου ειναι καταδικασμενο. Ο επεξεργαστης σου εχει παρει, και για αυτο μετα απο τοσα που εκανες βλεπεις πως φως στο τουνελ δεν βλεπεις. Το οτι δεν σου κλεινει αμεσως μερικες φορες σε πραγματα που δοκιμαζεις δεν ειναι ελπιδα, αλλα ενδειξη οτι ο επεξεργαστης κανει τα δικα του. Αφου τον αναβεις απο κρυο και σου σβυνει (απο τα διαφορα παραδειγματα που εδωσες) τοτε δεν εχει να κανει με θερμοκρασιες. Γνωμη μου, μην πεταξεις αλλα λεφτα πανω του, και σιγουρα δεν θα δεις κατι διαφορετικο με αλλο σκληρο. Κανε μια βολτα και δεν τι παιζει σε μαγαζια με δοσεις κλπ, και παρε στον πατερα σου οτι πιο low level λαπτοπ βρεις με κανενα 200αρι.. (πρεπει να εχει και ενα το e-shop αυτη την εβδομαδα στα members με 180 νομιζω), και αφησε το NEC στην ακρη. Δεν αξιζει να χαραμιζεις κοπο και χρημα σε κατι που δεν προκειται να φτιαχτει.
  8. reid

    E-book reader?

    Παιδια γνωριζει κανενας αν το παλιο 5ιντσο Kobo Mini υπαρχει ακομα στην αγορα η σε καποιο μαγαζι? (Με ενδιαφερει ακομα και αν πουλαει καποιο παιδι το Kobo Mini του).
  9. Rest in peace Paul.. θα ζεις για παντα μεσα απο τις ταινιες σου και το οτι ησουν ενα απο τα πιο ευγενικα ατομα στον χωρο. Κριμα που η ειδηση του θανατου σου δεν εγινε πρωτοσελιδο στο insomnia, αλλα θα επρεπε να ησουν ενα καθαρμα σαν τον Jobs για να γινει αυτο. Καλυτερα ετσι παντως γιατι ταιριαζει και στο χαμηλο προφιλ που ειχες ολα αυτα τα χρονια. Θα εισαι fast and furious διπλα στον θεο πλεον.
  10. +1000 Kαι το κακο ειναι οτι εχει πατησει πανω σε πολλα πτωματα και εχει καταστρεψει πολλους ανθρωπους και οικογενειες. Εχει εκμεταλλευτει και κακομεταχειριστει τους παντες, απο υπαλληλους μεχρι το στηριγμα που του εδωσε μια διεξοδο στην ζωη του, τον Steve Wozniak. Ηγετης και πρασινα αλογα. Ενας χιπης που ηταν στον 7ο ουρανο καθε μερα και απλα του δωθηκαν οι ευκαιριες και δεν διστασε να τις ξεζουμισει με θρασσος. Δεν μου αρεσει να βλεπω να τον θεοποιουν μιας και σαν ανθρωπος ειναι πολυ σαπιος. Αν αυτο το βλεπουν σαν επιτυχια μερικοι.. τι να πω. Σιγουρα δεν χαιρομαι που βρισκεται σε τετοιο σταδιο η υγεια του (και εχω και προσωπικες οικογενειακες εμπειριες της ιδιας ασθενειας) και ελπιζω να ανακαμψει, αλλα πολλες φορες οι αδικιες και το κακο που κανουμε μας βρισκει και μας μαχαιρωνει πισωπλατα.
  11. Εγω παλι θεωρω οτι apple=wozniak. Χωρις την ευφυια και την εφευρετικοτητα του Steve Wozniak η apple απλα δεν θα υπηρχε.
  12. H μονη τους ελπιδα θα ειναι να στραφουν στον Clive Sinclair (τον θυμαστε τον εφευρετη του Spectrum?). Ενταξει, μπορει να ελειπαν μερικα πληκτρα στο τελος, αλλα θα το στριμωχνε απο δω και εκει και θα εφτιαχνε ενα λαπτοπ με αυτα τα λεφτα, που θα εφερε και το σημα Sinclair και δεν θα ειχε φυσικα power button!!
  • Δημιουργία νέου...