Προς το περιεχόμενο

lamogio0

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με lamogio0

  • Ημερομηνία γέννησης 16/02/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

  • Skype
    billiboman

lamogio0's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ......
  2. lamogio0

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ EBAY ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ SITE..... EIXA ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ.ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ PAYPAL ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΡΑΥΡΑL ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕς ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VIVA WALLET CARD ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΜΗΠΩς ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
  3. πολυ καλα ολα αυτα το εκανα ( το κατεβασα το εχω και στον ιδιο φακελο) και αφου εφτιαξα φακελο για το νεο αρχειο μετα την μετατροπη παλι ομως λεει τα ιδια. κανω κατι λαθος αυτη την φορα?
  4. Ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να βλέπω ταινίες σε κάθε τηλεόραση χωρίς να εχω dvd player αναγκαστικά. Tην εφαρμογή ffmpeg δεν την ειχε το προγραμμα οταν το κατεβασα?
  5. κάποια βοήθεια σχετικά με το πως θα κανω να δουλεψει το AVIAddXSubs διαβασα λιγο γιαυτο το προγραμμα αλλα κατι δεν κανω καλα... Αφου εχω βαλει σε εναν φακελο το αρχειο μου (.mkv) και το (.srt) με το ιδιο ονομα δηλωνω φακελο που θελω να εξαγει το νεο αρχειο αλλα μου γραφει WARNING: 1 FILE(S) FAILED καποιος να ξερει κατι... ευχαριστω.
  6. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι κάτι το διαφορετικό και σαν ιδέα είναι πολύ ωραία,τώρα κατά πόσο θα αντέξουν και οι δυο οθόνες μαζί χωρίς να πάθουν το παραμικρό δεν ξέρω αλλα μου αρέσει !
  7. Απο το 2010 μεχρι και τωρα εχω μεινει στο bs πολυ δυνατος θα ελεγα!
  8. lamogio0

    live αγώνες

    xpanosx ειναι κατι αξιολογο ή σαν τα πιο πολλα sites με live streaming που ειναι ολη την ωρα στο κολλημα και απο εικονα πιο χαλια δεν παει!???
  9. lamogio0

    live αγώνες

    φιλε μου αυτο ειχα κι εγω στο μυαλο μου να ανοιξω ενα θεματακι σχετικα με links με διαφορα παιχνιδια ποδοσφαιρου γτ μονο απο ραδιο δεν λεει.... ας μας δωσει καποιος τα φωτα του σχετικα με το που θα βλεπουμε μπαλιτσα και θα του τα δωσουμε πισω παλι !!!
  10. Και εγω τοσα χρονια αποφευγω τις λαμποργκινι και εχω κερδισει 5*400000€ πανω απο 2εκατ € Αφου σκεφτομαι να αρχισω να αποφευγω και τα ιδιωτικα τζετ για να κερδιζω περισσοτερα Χαχαχα δεν υπαρχεις φίλε μου!!!! Μακράν το καλύτερο σχόλιο. Οσο για το νέο iPhone δεν έμεινε πολύς καιρός ηρεμία να κραξουμε ολοι μαζι μετα. Sent from my iPhone using Insomnia
  11. lamogio0

    ConvertXtoDVD 4

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ PC ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑΙ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ (ΤΑΙΝΙΑ + ΥΠΟΤ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ .srt ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! SORRY ΤΟ DVD ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΤΟ ΠΕΤΑΣ Ή ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!!!!!!! :-D :-D :-D
  12. Κατα την γνωμη μου εαν εδω ελλαδα υπαρχουν 5-10-100 απατεονες μαντραδες εκει θα ειναι περιπου 100.000 και μην δεν το λεω κατα τυχη ειμαι παθων..... παμε παρακατω εγω θα σου ελεγα να ψαξεις καλυτερα εδω ελλλαδα και εαν δεν βρεις τοτε αντε εκει να παρεις που και εκει καλο ειναι να το ψαξεις οσο θα το εψαχνες εδω επι δεκα! ακουσε με και μενα!!!! δεν ειμαστε μονο εμεις οι ελληνες ξυπνοπουλια και μην ξεχναμε πως οι γερμανοι μας ανοιξαν τα ματια στον τομεα αυτο!
  13. γνωμη μου ειναι να κατεβασεις τον bsplayer και εαν δεν εμφανιστουν κανονικα οι υποτιτλοι που εχεις κατεβασε αλλουσ μετου του bs player.αυτον εχς και πολυ καιρο και θα κανω αλλο τοσο καιρο να τον αλλαξω!
  14. lamogio0

    Desktop Wallpapers : Δεκέμβριος 2011

    Καλο μηνα να εχουμε αντε και καλες γιορτες επιτελους!!!
  • Δημιουργία νέου...