Προς το περιεχόμενο

koslibpro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.182
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με koslibpro

  • Ημερομηνία γέννησης 27/03/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

koslibpro's Achievements

Veteran

Veteran (13/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

34

Φήμη

  1. ως ενα θετικο στοιχειο, ειχα ακουσει απο εναν καρδιολογο στην τηλεοραση πριν 2-3 εβδομαδες οτι παρατηρειται μειωση του ποσοστου καπνιστων στους νεους. μεσα σε ολα τα ασχημα..
  2. koslibpro

    ακυρο ΑΦΜ στο VIES

    σκεφτομαι σοβαρα το e-esthonian ή εστω να παω σε μια σοβαρη χωρα. thanks για τις συμβουλες παντως παιδια!!
  3. koslibpro

    ακυρο ΑΦΜ στο VIES

    αααα μαλιστα, ευχαριστω πολυ!!
  4. koslibpro

    ακυρο ΑΦΜ στο VIES

    οχι οχι, φαντασου οτι δεν καταλαβα καν τι ειναι αυτο - αλλα σιγουρα δεν εχω εταιρια με/σε αυτο το ΑΦΜ. Απλα θελω να πληρωθω μεσω γνωστης πλατφορμας (εξωτερικου) για freelancers και μου ζητανε ενα valid απο το VIES αφμ για tax-related λογους.
  5. koslibpro

    ακυρο ΑΦΜ στο VIES

    Καλησπερα σε ολους, Στο συστημα VIES της Ευρωπαικης Ενωσης, το ΑΦΜ μου εμφανιζεται ως invalid. Το ελεγχω απο εδω: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatRequest.htmlπου επιλεγω την χωρα μου, βαζω το ΑΦΜ μου (copy-paste απο το gsis για να ειμαι σιγουρος οτι δεν κανω κατι λαθος) και εμφανιζεται ως ακυρο.. Ψαχνοντας το θεμα λιγο, βρηκα αυτο στο gsis: http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/epexigiseis.html Η δευτερη παυλα, αναφερεται ουσιαστικα στα capital controls? Δηλαδη αυτο ειναι που το εμποδιζει να εμφανιστει ως "εγκυρο"? Γενικα δεν εχω κανει ποτε τιποτα με το ΑΦΜ μου, απο την μερα που το πηρα απλα το εχω χρησιμοποιησει για να ανοιξω λογαριασμο σε τραπεζα, να κανω την δηλωση μου και για 1 απλη εξουσιοδοτηση, οποτε δεν ειναι οτι κατι εχω "μπλοκαρει" ή εχω κανει κατι περιεργο. Εχεις ξανασυμβει σε καποιον αυτο, τι βήματα θα μπορουσα να κανω τωρα? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  6. Εξαιρετικη πλατφορμα για ευρεση των καταλληλων ανθρωπων απο την πλευρα των εταιριων και ωραιο περιβαλλον ευρεσης εργασιας απο την πλευρα των υποψηφιων. Πολυ καλο team, εξαιρετικη δουλεια και τα αξιζουν σιγουρα τα χρηματα που καταφεραν να σηκωσουν, μπραβο στην Workable!
  7. Mavericks εχω, οποτε θα ακολουθησω την διαδικασια του φιλου παραπανω. Θα σας ενημερωσω οταν επιχειρησω την αλλαγη για τυχον αποριες κλπ! ευχαριστω!
  8. Νομιζω οτι θα παω με την δευτερη επιλογη
  9. Καλησπερα σε ολους, εχω ενα Macbook Pro Mid 2012 κι εχω αγορασει κι εναν SSD crucial M550 128Gm (δεν τον εχω βαλει ακομα). Κοιτουσα περι οδηγιων για το τι χρειαζεται να κανω κλπ,κι επεσα εδω: http://apple.stackexchange.com/questions/119723/changing-ssds-and-keeping-everything . Τι καταλαβα: αλλαζω τον δισκο,βαζω τον ssd, μπουταρω το μηχανημα και μου εμφανιζει αυτη την οθονη που υπαρχει επιλογη για restore απο time machine. Καλα καταλαβα? μου φαινεται καπως περιεργο αυτο,γιατι απο που θα κανει load εστω κι αυτη την οθονη? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  10. την apple την κραζετε εσεις που δεν τα'χετε για να παρετε το προιον της. ξυδι,προς το παρων.
  11. το αποτελεσμα του imei.info ειναι το εξης: US AT& T Puerto Rico and US Virgin Islands
  12. δεν εχω βρει καποιον τετοιο περιορισμο στο google..κι ακομα δεν μπορω να την χρησιμοποιησω :/
  13. οκ ελπιζω να λυθει με το λινκ που μου εδωσες φιλε μου το προβλημα με το σημα.. ως τοτε,τι να κανω για να μου εμφανισει το μενου της rsim? :/ δοκιμασα να το ανοιγοκλεισω,με την sim+rsim μεσα αλλα και παλι δεν την διαβαζει...
  14. οκ,εκανα επαναφορα μεσω του itunes..και παλι ομως τωρα δεν μου βγαζει το μενου της rsim..:/ περιμενω και την απαντηση απο το imei.info για να επικυρωσω οτι ειναι στην at&t παντως..
  • Δημιουργία νέου...